Skam- och Sårbarhetspodden

I skam och sårbarhetspodden samtalar vi på ett lättförståeligt sätt kring psykisk ohälsa. Podden vänder sig till unga och andra som vill förstå bakomliggande orsaker till psykisk ohälsa. I programmen utforskar vi också hur vi vägen till äkta och sunda relationer till oss själva och till andra kan se ut? Varje avsnitt innehåller en kort undervisning om till exempel ångest, gränser, ätstörningar, medberoende, porr, andra missbruk, dysfunktionella relationer, trauma eller förlåtelse Lyssnaren får dessutom ta del av personliga samtal där teamet delar sina egna erfarenheter av det aktuella ämnet samt får lyssna till ett case där en person berättar om sin brottning med psykisk ohälsa.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *