Get Podcast

stjarnsaljarpodden

Stjärnsäljarpodden

9 tips för att boosta försäljningen

Philips listor är tillbaka i podden och till Tomas förtret bockas punkt efter punkt av i rasande (nåja) tempo. Bland annat snackar vi CRM, Eat the frog, power-posing och hur det kan leda till ökad försäljning. Förutom detta tar vi såklart en omväg till Helsingfors för att säga hej till Markku för kanske sista gången och just det – Philip har gått ner 8 kilo och tappat 9 cm i midjan – Välkomna!

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Idag sög vi inte! – 6 tips för att sälja på Linkedin

Tomas som är en aning försenad har preppat för en innehållsrik podd men har svårt att komma till skott då anekdoter om mellanstadiets glada dagar lockar.

Flankerad av Philip når stjärnsäljarna tillslut fram till ämnet som i dagens avsnitt handlar om att lyckas med försäljningen på Linkedin och att komma ur den tunga känslan som uppstår när affärerna går trögt. Självklart kan dom inte helt hålla sig från diverse sidospår som idag tar avstamp i Kreta, Mello och den vidriga 2010 versionen av Philip Gozzi – Välkomna!

Sponsorer för detta avsnitt:
Getaccept
Goava
SPCE
Triggerbee

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.“Smarketing” Så får du marknad och sälj att samarbeta!

Direkt från stjärnsäljarpoddens webinarday och vidare in i podden levererar här Isabelle Lindahl och Stefan Halling ett avsnitt som känns rätt in i vedboden för dig som jobbar med antingen marknad eller försäljning – eller behöver man särskilja dom två? 
Här reder vi ut just den frågeställningen och går igenom alla fördelar med ett starkt samarbete över titelgärnserna – Välkomna!

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Sälj, sälj, sälj med Amelie Sörenby

Amelie som är säljchef på Goava gästar podden för ett rent och skärt säljsnack. Vi berör nutid, dåtid och framtid inom yrket och får ta del av Amelies synvinklar inom det vi kallar sälj. Men självklar berör vi också andra viktiga punkter – tex om det spelar någon roll huruvida du är man, kvinna eller hund? – Välkomna!

Sponsorer för detta avsnitt:
The Wolf of Wall Street
SPCE
Sector Alarm
Goava
 

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Nätverksbyggande LinkedIn-tips med ungtuppen

Stjärnsäljarpoddens tidigare praktikant och numera anställda Charlie Rosborg kliver in i podden för att boosta ditt nätverksbyggande.
Hur ser den yngre generationen på digitalt nätverkande, vad kan du uppnå genom att lägga fem minuter per dag? och hur formulerar man ett personligt meddelande som knäcker Philips gamla skåpmat med hästlängder? Charlie har svaren – Välkomna!

Sponsorer för detta avsnitt:
Getaccept
SPCE
Sector Alarm
The Wolf of Wall Street

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Sälj det med rätt ord!

I detta avsnitt har vi ingen mindre än Mattias Åkerberg som är Copywriter och expert på hur du säljer med rätt ordval. Vi pratar om varför det är viktigt att skriva till en person och inte flera, samt hur du nyttjar dina kunder till att göra ännu mer business! Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales. Produktion av Story of You.Ring-race i realtid

Philip och Tomas slår sig ner bakom mikrofonerna för att tillämpa det gamla hederliga telefonsamtalet. Häng med och bli en fluga på väggen när säljkunskaperna sätts på prov. Blir det ett Ja, ett nej, eller ett dra åt helvete? I veckans avsnitt får du svaret. Såklart blir det också utvärderingar och lite tuppfäktningen som sig bör med Philip och Tomas i samma rum – Häng med!

Sponsorer för detta avsnitt:
Membrain
Goava
Sector Alarm

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Att jobba i olika kanaler – När, var, hur?

Efter en helg i Sälen där ett gäng 40+ äntligen insett att dom är män snarare än grabbar tar vi oss vidare in i arbetsveckan och det ack så viktiga ämnet – turordningen.


För hur skall man tänka när det kommer till att välja kanal? Funkar LinkedIn alltid bäst eller finns det tillfällen då man nödgas plocka upp den gamla telefonen och faktiskt ringa? Spelar kundens önskemål någon roll och kan man kombinera för olika ändamål? Där har ni veckans frågeställningar i det vi kallar stjärnsäljarpodden – Välkomna!

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Taxin väntar i Gbg – Möten vi minns och nyligen haft!

En oxkind på närliggande restaurang tar oss in på ämnet möten och förstahanskontakter. För om sanningen skall fram har vi alla ett gäng potentiella affärer som legat och puttrat i flera års tid. NU är det dags att skörda!
Vi tar oss också väster ut för en walk down memory lane där taxametern tickade i taxin medans mötena rakades av som skäggstrån mot en Braun-trimmer. Och just det; kalla aldrig Lars för Lasse – Välkomna!

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Boka fler möten med rätt personer

Direkt från vårt senaste webinar och vidare till podden kommer här en förkortad version kring ämnet turordningen. Vi snackar om försäljningens olika kanaler och hur du bäst använder dem och kombinerar dem för att nå fram till det där mötet som leder till affär. Vi snackar även om möjligheternas LinkedIn och hur du sätter i system att knyta kontakter på ett effektivt sätt – Välkomna!

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Snart (nåja) semester – dags för oss (Philip) att gasa!

I takt med att temperaturen ökar så ökar även pressen för Q2. Nått som däremot inte ökar är Philips försäljningssiffror och därför nödgas vi ta ett snack om hur man bäst sätter in en ny växel för att göra affären innan semestern istället för att nöja sig med det klassiska svaret “Vi hörs efter sommaren”.
Men hur låter det i Philips hjärna och hur många möten skall genomföras enligt den matematiska formeln för ökat resultat? Vi har svaren – Välkomna!

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Sälja på event och en tur till Leos lekland

Tomas har svidat om från lekkläder, fått i sig lite mat och är nu redo att snacka om att sälja på event, som vanligt flankerad av kungen av Kungsbacka.
Utifrån våra erfarenheter delar vi med oss av insikter och utsikter från event och nätverksträffar där det står öppna mål med affärer i potten. Såklart blir det även sidospår kring en magisk ring som mäter stress, akademiska genier som spekulerar kring matematiska svårigheter och drygheten i att läsa Svenskan istället för Aftonbladet – Välkomna!

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Trender på tapeten

Isabelle som varit föräldrar ledig i ett år är nu tillbaka med en tom kalender som skall fyllas med möten. Vad händer egentligen på ett år? Uppstår det nya trender inom sälj eller lunkar allt bara på i upptrampade hjulspår? I veckans avsnitt ställer vi Isabelle mot väggen för att få svar på frågan.
En annan fråga är väl om den bekräftelsesökande kicktorsken Tomas kan fokusera på ämnet då han får ett JA live i realtid?  – Välkomna!

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Ställ frågan!!

Tomas och Philip lyser med sin frånvaro. Vad gör dom? Ingen vet, kanske är på Liseberg?
Två som är mer taggade på Skansen är Stefan och Charlie som denna vecka fått ansvaret att ratta podden. Tillsammans avslöjar dom en stor nyhet innan snacket tas vidare till ämnet “Ställ Frågan” Kortfattat handlar det om att förstå att en viktig del av försäljning ÄR referensaffärer, leads eller vad vi nu vill kalla det. Har du en nöjd kund där du ser att du kunnat bidra och göra skillnad är chansen stor att just den kunden även har kontakter där behovet är lika stort. Men hur skall du veta det? Om du inte ställer frågan! -Välkomna!

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Våga be om lunch

Äntligen får vi börja umgås på riktigt igen och därför kliver Stjärnsäljarpoddens egen nätverksexpert Linus Malmborg in i podden och ger sina allra bästa tips. Varför utkonkurrerar lunchen mötet, hur kombinerar du fysiskt nätverkande med digitalt och vad tusan försiggår i badhuset? – Välkomna! Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales. Produktion av Story of You.Ko-handel, säljmöten och fruktansvärda fikarum

Q2 har fått en kanonstart vilket glädjer två simpla säljares hjärtan. I veckans avsnitt tar vi er med i det som varit vår säljvecka och avhandlar allt från tjuvlyssnare, prispressare och dilemmat kring att lägga sig eller inte lägga sig i en hård förhandling. Men den stora frågan är väl ändå om Tomas dåliga karaktär kommer att förgylla den stundande kickoffen med en helkväll – Välkomna!

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Världens bästa B2B säljare säkrar upp med varannan vatten

Originalduon Philip och Tomas är tillbaka bakom mikrofonerna för att inspirera och provocera varandra. Tomas som nyligen tagit sig ur en svacka titulerar sig själv världens bästa B2B säljare och förklaringen till detta blir också veckan ämne – “Så stänger du affären i första mötet”. Men som vanligt när piff och puff samtalar får vi också ett och annat sidospår kring Rotebro och bakfulla sniglar. Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales. Produktion av Story of You.Q2 är igång, här behövs lite självledarskap

Påsken är förbi och Q2 står för dörren. Men hur tar man sig i kragen och siktar framåt istället för att leva på gamla meriter när pipen ekar tom? Det snackar vi om i veckans avsnitt då Stefan Halling kliver in direkt från villaförorten för att frälsa er med en XL portion självledarskap – Välkomna!

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Reflektioner med en ny-dansk i Katrineholm

Philip har blivit dansk och möter därför upp Thomas i Katrineholm för att ta en promenad och reflektera över entreprenörskapet. Både det egna men också andras, för visst behövs det ibland en reflektion för att utvecklas och komma vidare. Men först lite vrede kring en hutlös stöld och en titt på SVT ankaret Jovan Radomir – Välkomna!

Sponsorer för detta avsnitt:
Trippus
Sector Alarm

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Så gör du LinkedIn till en säljmaskin (nedkortat webinar)

Direkt från vårt senaste webinar och vidare till podden kommer här en förkortad version kring grundbultarna till en lyckad LinkedIn-karriär. Vi återvänder till mammas gata och tar dig med in i vår filosofi kring hur du som b2b säljare bör använda dig av plattformen. Vi lovar att det kommer leda till nya magiska resultat – Välkomna!

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.B2B säljtrender och digital sales room med Mathias Thulin

Direkt från helgens kräftskiva hälsar vi mannen bakom GetAccept välkommen. Tillsammans med Philip bjuder han på vad som legat till grund för framgången. Tillexempel reder vi ut hur en lustig kavaj kan generera affärer, varför företagskultur är en så viktig faktor och självklart massa andra tips för dig som verkar inom ett yrke som handlar om att driva affärer och bygga bolag- Välkomna!

Sponsorer för detta avsnitt:
Goava
Sector Alarm
Convendum

Denna podd ges ut av Stjärnsäljarpodden AB.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Coaching med George Brontén

Säljnörden och tillika grundaren av CRM verktyget Membrain; George Brontén gästar podden för att djupdyka i ämnet coaching. För visst är vi många som har en idé om vad coaching är och hur det bör praktiseras, men vi ställer oss sällan frågor kring vilka metodiker som finns och vad vi vill att mottagaren skall ta med sig. I veckans avsnitt dissekerar vi ämnet för att försöka hitta svar på hur vi skall agera för att ett coachande samtal skall bli så bra som möjligt – Välkomna!

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Vi kastar oss rakt in i säljprocessen

Tomas drömmer om att bli DJ men det lämnar vi där hän och kastar oss istället in i ett snack kring den ack så viktiga säljprocessen. Vilka steg finns? Vad bör du göra och vad bör du inte göra och framförallt reder vi ut vad som funkar bäst – blommor eller skumpa? – Välkomna!

Sponsorer för detta avsnitt:
Membrain
SPCE
Convendum
Getaccept

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Det ultimata mötet

Tillsammans hand i hand har vi genomfört ett perfekt möte. Ett sånt där möte där allting blir rätt. I veckans avsnitt delar vi med oss av insikter och utsikter för själva säljmötet som enligt oss bör återgå till den uråldriga fysiska formen. Det blir också presentutdelning, bilaffärer och jakt på en punchline – välkomna!

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Teamkänsla och döden i Jönköping

Vad hände egentligen med den Finske mäklaren och varför smiter Tomas när han ställs mot väggen som VD? I veckans avsnitt avhandlar vi det men också vad som bygger en bra teamkänsla? Det blir som vanligt en del referenser till sportvärlden men också frågor kring hur man på en varmt sätt välkomnar in nya personer i en grupp – Välkomna!

Sponsorer för detta avsnitt:
Sector Alarm
Membrain
SPCE
GetAccept

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Toppar och Dalar

Vi har haft en tung månad där antalet nej stått som spön i backen. För undertecknade kicktorskar är det här såklart något som tär på psyket… Men vi liksom ni vet att försäljning handlar om att komma igen när man känner sig på botten och vad kan man då ta till för knep, vilka tankar skall vi tänka och vad kan vi lära oss av historien?
Dessa frågor är en stor del av veckans avsnitt men som alltid serveras detta med en smula flams och trams – välkomna!

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Bygga säljkultur med Linus Wennerström

Hur kopplar man ihop Tina Turner och säljkultur? Det reder vi ut i veckans avsnitt då Linus Wennerström som är en av grundarna till Future Media Group kommer på besök. Är det nått FMG kan så är det att bygga säljkultur och här delar Linus med sig av sina tankar kring ämnet. Självklart får vi också ta del av massa grymma tips som du kan ta med dig för att boosta kulturen på ditt företag – Välkomna! 

Sponsorer för detta avsnitt:

GetAccept
Convendum

 

Podden ges ut av Stjärnsäljarpodden Nordic AB

www.stjarnsaljarpodden.se

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Relation, Relation & Relation

När vi snackar sälj så finns det en grej som som sticker ut för att lyckas med målen och det är relationsbygget. För vem vill göra affärer med en stel person som lägger vikt vid att leka vuxen? – INGEN!
Därför tar vi i veckans avsnitt grepp om relationen och hur vi lärde oss vad som flyger i ett affärssammanhang och inte – Välkomna!

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Såsa inte ihop nu!

4 säljveckor kvar till jul och såklart vill kunden skjuta på mötet… Vad gör du?
I veckans avsnitt snackar vi taktiker för att vi alla skall lyckas få in dom där sista affärerna innan julskinkan och Kalle. Kan man kanske vara lite extra kaxig eller är det bättre att smörja och stryka medhårs? Tillsammans försöker vi bena ut svaren – välkomna!

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Ge kärlek och ge dig ut på rymmen

Tomas som står inför en helg på rymmen har varit på mässa och tar med sig insikter om själva relationsbygget. Att ge kärlek – måste det ske i en bar klockan 02:00 på en svensexa eller kan vi bli bättre och modigare människor som faktiskt utrycker vår beundran? Där har ni veckans frågeställningar i ett avsnitt som även rymmer en avbön från gubb-Philip, ett jävla vabbande och ekonomens tips för att få andra att stänga av öronen och godkänna siffrorna – välkomna!

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Missnöjda kunder och fredagsmys

En bortglömd hamburgare leder oss utsökt in på veckans ämne som stavas missnöjda kunder. Hur bemöter man en missnöjd kund, vad är det magiska ordet som alltid funkar och vad kan vi egentligen lära oss av Tomas stora dag inom dansk kundtjänst? Lyssna och lär – välkomna!

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Hållbarhet inom sälj – Mika D. (Ruba) Rubanovitsch

Hållbarhet är ett hett ämne i de flesta branscher men inom sälj har det legat i skymundan fram tills nu.

Säljgurun Mika D. (Ruba) Rubanovitsch som nyligen släppt en bok på temat gästar oss för att berätta om hur vi som säljare bör tänka kring hållbarhet, men framförallt vad vi har att vinna när slutkonsumenterna börjat ställa högre krav på hela leverantörskedjan – Välkomna!

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Bonusavnitt – Digital marknadsföring och livecoaching med Karin Axelsson

Direkt från stjärnsäljarpoddens webinarday och vidare in i podden kommer här ett rykande bonusavsnitt med Karin Axelsson från Pineberry. Karin är expert på digital marknadsföring och här får du hennes bästa tips och råd för att öka din egen försäljning. Dessutom blir det en livecoaching och utvärdering av Tomas digitala strategi – välkomna!Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales. Produktion av Story of You.Sälj mellan himmel och jord

Philip som fyllt 40 har fått lite extra semester och därför kliver allas vår vän Charlie Rosborg in i podden och snackar sälj. En telefonförsäljare tar sig in i sändningen och vi analyserar processen. Tomas sportreferenser får stå ut sidan när det nu är dags för kulturreferenser och såklart bjuder vi på sylvassa (nåja) framgångstips – Välkomna!

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Klä på dig, le och titta in i kameran!

De digitala mötena och föreläsningarna är här för att stanna så nu gäller det att steppa upp och omfamna både teknik och nya spelregler. Mi Ridell är skådespelaren som specialiserat sig på kroppsspråk och vad vi sänder ut för signaler via kläder, omgivning och kameravinklar. Tillsammans med Philip tar hon oss med på en resa igenom dos and dont´s i det digitala landskapet – välkomna!Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales. Produktion av Story of You.Philip 40, Begravningar på LinkedIn och säljmöten på söderort

Philip fyller 40 och det är dags att summera sitt liv. Tomas som däremot är unga pojken har haft en affärslunch med en begravningsentreprenör och moraliska dilemman kring döden som business ventileras. Förutom detta snackar vi relationer, svårigheter att kicka igång säljåret och varför Philip gått från en processare till en surrare – Välkomna!

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Maktbalans säljare vs köpare – Adam Stighäll

Adam Stighäll från Laget.se slår sig ner bakom mikrofonen för att snacka maktbalanser. Men hur hamnade han egentligen bakom mikrofonen? Vi kan avslöja att ett fotbollskort och en OS-final iallafall är inblandade.

Hur som helst blir det makt i fokus och vi reder ut hur det kan kännas att möta köparen och hur du som säljare skall tänka och agera för att upprätthålla en rättvis maktbalans som ger mötet rätt dynamik – Välkomna!

Sponsorer för detta avsnitt:
Convendum
Trippus
Sector Alarm

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Säsongspremiär!

Vi är tillbaka för ännu en säljsäsong med er kära lyssnare. I säsongens första avsnitt pratar vi just om att komma tillbaka och starta upp. Något som kan kännas motigt men förhoppningsvis kan vi tillsammans bryta ny mark och hitta peppen. I veckans avsnitt delar vi med oss av våra tankar inför det nya året. Allt från belöningar, semesterinsikter och sagostunder avhandlas med de nya glasögonen på nästippen – Välkomna!

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Ta LinkedIn i kragen – 5 tips!

Direkt från vår senaste live och vidare in i podden kommer här ett samtal om hur du skall agera för att bygga ett fett nätverk på LinkedIn. För visst finns det tips, trix och funktioner som kommer att ta ditt säljande till nya höjder och här får du veta allt om detta. Men först skall Philip gå på toa – Välkomna!

Sponsorer för detta avsnitt:
Membrain
Trippus
Sector Alarm

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Summering av säsongen

Julen står för dörren och säsongens slut syns i kikarsiktet. Vad passar då bättre än att summera det gångna halvåret med våra eminenta kollegor Charlie och Stefan?
Minnen från möten och kickoffer blandas med en och annan insikt. Varför tog det oss tillexempel drygt tio år att sätta behandlingen av förstahandskontakter i system och varför är det viktigt att ha kul tillsammans även innan affären gått i lås?
Det och mycket annat i säsongens sista avsnitt – Välkomna!

Sponsorer för detta avsnitt:
GetAccept

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Dålig hy och säljprocess – Visst finns där ett samband!

Tomas har gjort en hudanalys och köpt kräm för femtonhundra spänn. Detta för oss utsökt in på temat säljanalys och säljprocess. Vad kan vi lära oss av Tomas dåliga hy och vilka steg måsta finnas med i det vi kallar social selling? Frågorna finns, har vi svaren? Lyssna och bedöm! – Välkomna!

Sponsorer för detta avsnitt:
Membrain
Goava 
Sector Alarm

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Depp till pepp – Nu gasar vi in det nya året!

Tomas är på ett vedervärdigt humör då dagen innehållit inte mindre en 5 NEJ!
Efter strålande novembersiffror kommer decemberutmaningar som ett brev på posten och tillsammans med er kära lyssnare vill vi lyfta på locket och ventilera våra tankar inför julstängningen som nu bara är dagar bort – Välkomna!

Sponsorer för detta avsnitt:
Membrain  
Qualifier

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Du ska inte tro det blir sommar ifall inte prospekteringen sätter fart

Direkt från en livesession och vidare in i podden kommer här säsongens sista avsnitt och tillika summering av det gångna året. Vi tar er med genom höjdpunkter, svackor, lärdomar och insikter som kommer komma väl till pass när sommaren är slut och höstsäljet förhoppningsvis sätter fart – Välkomna!

Sponsorer för detta avsnitt:
Membrain
SPCE
Goava
Getaccept

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Sega måndagar och framtidsutsikter

Måndagen som är veckans svåraste dag då barn och bullar skall bytas mot affärer och finskor i storlek 39. Hur gör man då för att komma igång? Tips blir det inte, snarare en ärlig diskussion kring dilemmat i fråga. Vi tar oss också vidare mot rådande ekonomiska läge. Påverkar det våra affärer och i så fall hur? För det verkar ju trots allt alltid finnas pengar – Välkomna

Sponsorer för detta avsnitt:
GetAccept
Convendum

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.10 tips för att skynda på säljcykeln

Äää vad tusan nu drar vi av en klassisk lista med tips och såklart blir det 10 tips. 10 är ju trots allt den mest magiska siffran… Du kan räkna med punkter som kommer att säljet i hamn med så kort laggtid som möjligt. Vi snackar beslutsfattare, urgency, säljverktyg och massa, massa annat – välkomna!

Sponsorer för detta avsnitt:
Sector Alarm
SPCE
GOAVA

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Färsk statistik – Så tycker användarna om LinkedIn!

Ny statistik kring användandet av LinkedIn är släppt och med hjälp av detta kan vi bli bättre på att förstå hur vi som användare skall nå ut i bruset. Tillexempel använder över 70% procent plattformen i sin smartphone och vad ställer det för krav på inläggens utformning? Det och mycket annat diskuterar vi i veckans där även Malten Person och Stefans sexappeal dyker upp – Välkomna!

Sponsorer för denna vecka:
Membrain
Qualifier

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Knäpp upp, slappna av eller få problem!

En gång för alla slår vi ett slag för den mer avslappnade företagskulturen. Nu är vi trötta på stiffa gamla gubbar som tror att business och slips är en perfect match, nu vill vi se roliga säljare som vågar vara sig själva och ha kul på jobbet. Självklart blir det som vanligt också lite goa anekdoter och shoppingtips – Välkomna!

Sponsorer för detta avsnitt:
SPCE
Sector Alarm
The Wolf of Wall Street

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.59 mötesförfrågningar på 8 min – såhär gjorde vi

Vi slår oss ner för att boka möten på LinkedIn och vad kan då vara bättre än att bjuda in er lyssnare att vara med. Här går vi igenom vilka steg vi använder oss av för att hitta rätt personer att connecta med. Vilka sökkriterier knappas in och vilka tricks finns för att hitta the perfect match? – Vi avslöjar.
Men först en liten harang om ett skadat klockspel och juste det vi ringer Ken Skoog som precis käkat Wallenbergare – Välkomna!

Sponsorer för detta avsnitt
Convendum
Getaccept

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.B2B-trender och digitala säljrum med Jonas Hammarberg

Jonas Hammarberg, grundare av SPCE kommer förbi studion för att snacka trender inom B2B. Hur har pandemin påverkat köpprocessen och kan vi fortsätta att vara 100% digitala eller handlar det om att anpassa sig efter köparen? Frågorna är många men först måste vi reda ut, vad är en Lindeman? – Välkomna!

Sponsorer för detta avsnitt:
Getaccept
Membrain
Sector Alarm
Triggerbee

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Så säljer du direkt från scenen

Vi har haft fysiskt evenemang där varje deltagare fick med sig ett kanonerbjudande. Men hur många kommer att nappa? Det är den stora frågan när vi i veckans avsnitt dyker ner i den del av leadstratten som är att sälja från scen.
Bland annat sår får ni höra hur Philip försöker övervinna en svårflörtad deltagare och varför Tomas ställde sig upp för “Wolfie”  – Välkomna!

Sponsorer:
Getaccept
Membrain
 

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.NU KAN VI SES – Hur påverkas det personliga varumärket?

Tomas och Isabelle inser att man nu faktiskt kan ses och att vissa möten inte längre kommer att vara digitala, men vad händer med det personliga varumärket från den digitala världen när man plötsligt blir fysisk?
Dessutom tar vi oss en funderar på om det är rimligt att lägga 20 minuter på ett smalltalk och huruvida det är moraliskt riktigt att en yngling med keps och bandana värvar vänner till onlinecasinon? – Välkomna!

Sponsorer för detta avsnitt:
Getaccept
SPCE
Sector Alarm
Triggerbee

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.En tidsresa i försäljning – Då vs Nu

Direkt från vårt senaste webinar och rakt in i podden kommer här ett avsnitt där vi går igenom vad som hänt de senaste 10 åren inom försäljning. Vad såg vi då som absolut inte funkar nu och vad kan vi ta med oss från då till nu?
Det är den stora frågan när vi tar tempen på 10 år av försäljning, ledarskap, mötesbokning med mera – Välkomna!

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Att jobba internationellt (eller inte) med Salar Roshandel

Efter ett misslyckat försök till att internationalisera sin försäljning vill Tomas klura ut vad som gick snett. Med Hjälp av Salar Roshandel går han igenom vilka fallgropar som finns att falla i då det är dags att expandera marknaden. Att Salar knyckt två jobb från Tomas och att Tomas dessutom fick gå ifrån en intervju med gult hår kommer givetvis också upp på agendan – Välkomna! 

Podden ges ut av Stjärnsäljarpodden Nordic AB
stjarnsaljarpodden.se

 

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Konsten att säga nej till kunder

Stefan Halling kliver in i podden och bjuder på nakenscener direkt ur vardagen – kan man förlora sin pondus när man tar telefonmötet naken?
Den stora frågeställningen i veckans avsnitt är dock vikten av att tacka nej. Men vilka anledningar finns att tacka nej? pengen, värdet av sin egen tid och värderingar som inte klaffar är några och här får vi bland annat höra om hur Stefan gav kalla handen till en rasistgubbe – Välkomna!

Sponsorer för detta avsnitt:
GetAccept
Membrain

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Håkan skall med!

Stjärnsäljarpoddens orginalduo Philip och Tomas är tillbaka för att önska gud jul och knyta ihop säcken för 2021. Hur blev Q4? Varför bjöd viking på en sån fantastisk dag? och hur låter ett kallt men lyckat samtal? Ja det får du veta när Philip blir kunden – Välkomna!

Sponsorer för detta avsnitt:

Goava
Qualifier
SP CE
Pleo

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.LinkedIn-inlägg som konverterar

Bland dessa välartade medarbetare är det framför allt en person som visat sig extra stark när det kommer till att skapa inlägg som engagerar följarna och det är ingen mindre än vår älskade ungtupp Charlie Rosborg.
I veckans avsnitt delar Charlie med sig om hur du skall tänka när du ger dig ut på LinkedIn men också varför det gäller alla inom företaget och inte bara dem som titulerar sig säljare – Välkomna!

Sponsorer för detta avsnitt:
Convendum
Membrain

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Hur skapar man en vinnande företagskultur – Anna Gullstrand

Direkt från stjärnsäljarpoddens webinarday och vidare in i podden kommer här ett fullmatat avsnitt med Anna Gullstrand som är VP People på Mentimeter. Tillsammans reder vi ut vilka faktorer som skapar en bra företagskultur och hur vi får våra medarbetare att trivas, prestera sitt allra bästa och må bra på jobbet. Vilka knep finns att ta till, vad bör du som företagsledare tänka på men framförallt ger vi dig svaret på varför det skall finnas lunch på kontoret – Välkomna!

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Säljarnas alla utmaningar – och hur du fokuserar rätt

Tomas droppar alla gamla teorier för att testa om ordet hunger kan fungera som den ultimata drivkraften. Vad är vi egentligen hungriga på?
Frågeställningen för oss in på säljarens alla utmaningar kring hur och vad vi väljer att fokusera på. Bortsett från detta tar vi en sväng förbi hotell Stinsen där framtidens mål stakats ut av den handelsresande duon Philip & Tomas – Välkomna!

Sponsorer för detta avsnitt:
Convendum
Membrain

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Webinarspecial – Hur skall LinkdIn leda till affärer?

Direkt från vårt livewebinar och vidare in i podden kommer här ett specialavsnitt med temat “Hur LinkedIn skall leda till affärer”.
Tillsammans stegar vi igenom grundbultarna för att ditt contentskapande, bjuder på säljmodeller och svarar på frågor kring hur du skall lyckas engagera dina följare och vilka fällor som är lätta att falla i – välkomna!

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Mötesboknings-hack för Q4

Q3 är stängd och vi satte målet på vår closing friday. Därför vill vi nu dela med oss av hur vi bokar möten – vilka ben står vi på? Det avslöjar vi i veckans podd som både innehåller gammal skåpmat från Kista men även hel del fresh fruit. Dessutom har Tomas ätit stark senap – Välkomna!

Sponsorer för detta avsnitt:
Getaccept
Membrain

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Kickstarta Q4 med en portion hybris

Efter ett misslyckat Q2 lämnar vi nu ett extremt lyckat Q3 bakom oss och blickar med hybris in i Q4. Nu skall affärer göras och kunder skall tuktas när rabatter kommer på tal och utdragna processer börjar sno onödig energi. Vi bjuder på konkreta exempel direkt ur verkligheten som återigen bevisar vad självförtroende och vind i seglet gör med säljresultatet. Dessutom blir det sönderslagna leksaker och nya T-shirts  – Välkomna!

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Misstagen som saboterar din säljprocess

Skall man gå på känsla eller hålla hårt i sin säljprocess? En kombo är nog det bästa men med åren tenderar vi att få hybris och tro mer på känslan. En farlig väg att gå och detta får du veta mer om i veckans avsnitt som även innehåller en stor portion nostalgi kring märkliga möten på obskyra platser. Sen tar vi även en grepp om Tomas tusenkronors affärer via Swish – Välkomna!

Sponsorer för detta avsnitt:
GetAccept
Membrain

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Bli säljaren kunden vill träffa

Finska mäklare, skämtsam jargong och ett rejält klavertramp. Ja den här veckan snackar vi helt enkelt om hur du skall bli säljaren som kunden faktiskt VILL träffa.

Vilka vägar finns att gå och hur skall du lära dig att läsa av situationer, människotyper och bolagsstrukturer? Vi bjuder på svaren men självklart också massa trams – Välkomna!

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Följ din dröm – Direkt från Toscana

Peppe Ekmark gästar podden och delar med sig av hur ett tidigt uppsatt mål om att leva sitt liv i Toscana blev verklighet. Vi pratar bland annat om vikten av att dela med sig av sina tankar och att våga be om hjälp när det krisar. Något som Peppe vet allt om då han snabbt behövde få fram 1,5 miljoner för att inte förlora sina dröm. Sen bjuder vi såklart på lite vin och olivsnack som sig bör i Italien – Välkomna!

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Bland klockförsäljare och avslöjande checklistor

Vi glider in i säsong 10 med buller, bång och revanschlusta! Bland annat får vi i första avsnittet ta del av en mycket nöjd man, en värdelös klockförsäljare och Tomas frus obefintliga checklista. Kanske avslöjar Tomas också yterliggare en briljant nätverksidé som skall revolutionera branschen och leda till otaliga lunchmöten – Välkomna! Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales. Produktion av Story of You.Känns det i magen, är det rätt!

Annette och Anette från Change Makers gästar podden!
Blomstrande karriärer inom finansvärlden och bankvärlden, pool, Porsche och pengar på banken. Något som på pappret låter som ett drömliv men efter en stund upptäckte dagens gäster att den förväntade lyckan och tillfredsställelsen uteblev. I veckans avsnitt berättar grundarna av Change Makers om sin filosofi och varför dom vill öppna upp för nya sätt att leva sitt liv där instängdheten, statushetsen och samhällets förväntan inte tillåts spela huvudrollen i det som är DITT liv – Välkomna!

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Släck ner och kontrollera dopaminet

Vi möter Anna Tebelius Bodin som är expert på allt som har med hjärnan att göra och vi dyker rätt in i ett samtal om dopaminkickarna. Vad är det egentligen som gör att vi omedvetet tar med oss telefonen in på toaletten och börjar scrolla i flödet även fast vi är mitt i en netflixserie? Tillsammans med Anna söker vi svaret på hur vi kan skippa sånt här beteende och istället ta kontrollen över hjärnan och kontrollera vårt eget dopaminflöde – Välkomna! Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales. Produktion av Story of You.Få leads på rekordtid genom ETT enkelt trick (som alla kan göra)

Snåriga tider som leder till att en del fått dojan (sparken) men behöver det vara negativt?
Inte enligt Tomas som propagerar för känslan i revanchen. Vi snackar även om vår senaste briljanta ide som innefattar gamla kontakter på LinkedIn, ni vet dom som legat där och skräpat utan att visa något som helst livstecken. Det betyder inte att dom är döda, tvärtom har vi märkt att dom lever i allra högsta grad – Välkomna!
 

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Fem meter tunntarm som påverkar säljresultatet

Vi har vid flera tillfällen återvänt till ämnet utbrändhet och att må bra! Varför? – Jo för att det tåls att upprepas och vi på stjärnsäljarpodden vill såklart fortsätta att sprida gospeln! Därför har vi nu tagit in experten Peter Martin som ger oss alla svar på hur din kost i förlängningen påverkar inte bara ditt psyke utan också ditt säljresultat – Välkomna! Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales. Produktion av Story of You.Hur hög lön förtjänar du egentligen?

Vi sätter rekryteringen i fokus då Jonas från GraftUs kliver in i studion.

Vad utgör en bra rekrytering, vilka modeller finns och hur bygger man ett bra team som alltid levererar på topp? Vi snackar också utvecklingen inom yrket och vilka incitament som driver dagens säljare? Är det bara “sudden” eller har även frihet blivit ett hett byte för den anställde? – Välkomna!

Sponsorer för detta avsnitt:
Membrain

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Hurra för Q1 men inte för Björn Rosenström

Kvartal 1 summeras med noll på kontot första veckan av kvartal 2, men ärligt talat – vad gör det när målen är satta? Dessutom snackar vi huvudvärk, att må bra, om det är okej att ta en bärka och såklart också Björn Rosenström och andra förfärliga fenomen som vi för alltid sagt adjö till – Välkomna! Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales. Produktion av Story of You.Tomas motivationshack för att knäcka säljmålen

Tomas har kommit till insikten om att hela hans liv gått ut på att posera. Detta leder oss utsökt in i frågeställningen vad som krävs för att vara sitt bästa jag utan att någon står bredvid och applåderar?
Dessutom får hjälptränaren Philip det hett om öronen när några femåringar får honom att reflektera över sin pedagogiska förmåga  – Välkomna!

Sponsorer för detta avsnitt:
Qualifier
Membrain

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Koppla ner och Koppla av!

I dagens pandemisamhälle är det viktigare än någonsin att lära sig skilja på fritid och arbetstid – dåliga vanor, stress och telefonen är perfekta hjälpmedel för dig som vill bli utbränd!!! Vill du däremot inte bli utbränd får här tips, tricks och verktyg som du kan ta till för att lära dig att koppla ner och koppla av – Välkomna!Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales. Produktion av Story of You.Bota din säljstress och kickstarta säsongen för att krossa budget

Stjärnsäjarpodden har varit på kick off för att få ny insikter, tankar och ideér. Men vad tar vi med oss? Vad Philip tar med sig är insikten om att han vill ha en bastu vilket resulterat i att det numera står ett 300 kilo tungt paket hemma i Kungsbacka som väntar på att bli monterat. Piss för plånboken men kanske bra för motivationen?


Förutom detta tar vi ett snack om det här med leads. Bör man få något för ett lead som leder till affär?  – Välkomna! 

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Våra största affärer!

Vi slår oss ner för en liten “walk down the memory lane” med siktet inställt på våra största jackpotts när det kommer till affärer.
Hur kändes det, hur gjorde vi det och vilka metoder tog vi till? Det är saker du får veta mer om ifall du gör det briljanta valet att plugga in dina avdragsgilla airpods i dina höstfrusna små öron. Om du inte gjort som gangstern Philip förstås och behållt mössan på, men mer om det i avsnittet – Välkomna!

Sponsorer för detta avsnitt:
Meetric
Sector Alarm
Membrain

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Så gör vi 10 möten i veckan efter semestern – INGA URSÄKTER!

Vi är igång! Sommaren är slut och nu transformerar vi oss från såsiga semesterfirare till att helt och fullt bli Arnold Schwarzenegger. 10 möten i veckan skall in eller så blir det kvarsittning, rytm är ju trots allt A och O i försäljning. Men först en dos av idiot-generationen som inte kan skruva en mutter utan att kalla in en hantverkare plus en harang om hur Tomas stör sig på folk som köpt villa för att kunna släppa ut ungarna på tomten –  Välkomna!

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Att lyckas inom Saas! – David Näsström

David Näsström är golfentusiasten som gjort sig ett namn inom SaaS-världen med sitt system som digitaliserat den jobbigaste grenen inom rekrytering – Referenserna. Med sin innovativa lösning hjälper han rekryterarna inte bara genom att spara tid utan även genom att hitta rätt kandidat. I veckans avsnitt får du höra mer om hans resa och hur han gjort för att skala upp och globalisera sitt bolag – Välkomna!

Sponsorer för detta avsnitt:
Trippus
Membrain
Sector Alarm

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Slut på kalla möten [Repris]

Fredrik Bauer gästar podden och tar oss med in i framtiden. Hur förändras säljlandskapet nu när corona skapat hemarbeten men chefen vill ha tillbaka säljaren till kontoret? Vad står egentligen SURF för? Och hur håller vi digital ögonkontakt?
 Det och som vanligt massa annat gött i veckans rykande avsnitt – Välkomna!

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Utmana dig själv!

Philip har rivit ner skratt på en föreläsning och den högt belånade Tomas ger feedback på materialet. Detta för oss rakt in i ämnet att utmana sig själv men vi landar trots allt kanske mer i hur du gör ett bra webinar och huruvida Philip är en Slips-Nisse eller inte? Men den stora frågan är väl ändå om vi i ren hybris från förra veckans kanonavsnitt idag sög i vårt avsnitt? Vad vet vi, du får bestämma?- Välkomna!!!

Sponsorer för detta avsnitt:
Trippus
Sector Alarm
Goava

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Selling i Social Selling [Repris]

Det är lätt att få 200 likes men hur fasen skall det leda till försäljning? I veckans avsnitt snackar vi Selling i Social Selling och ger dig dom bästa tipsen som finns att tillgå i form av listor, uppföljningar telefonsamtal och att ligga på. Såklart följer vi också upp hur det går för den finska mäklaren. Men den stora frågan är väl ändå om det blir något skämt? – Välkomna!
 

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Tomas hemmasnickrade leadstratt som gav 1 miljon i försäljning

Vi slår oss ner för att snacka leadstratt och landar i diskussion kring metoder för att locka in kunden i den samme. Nätverkande, webinars, interaktion på LinkedIn och event står på schemat. Men förutom allt detta bjuder vi såklart också på ett luddigt Italienskt bröllop, 6 ramlösa och en påse chips på golfbanan samt Philip fäbless för siffror – Välkomna!

Sponsorer för detta avsnitt:
Trippus
Goava
Sector Alarm

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.9 tips för att boosta försäljningen! [Repris]

Philips listor är tillbaka i podden och till Tomas förtret bockas punkt efter punkt av i rasande (nåja) tempo. Bland annat snackar vi CRM, Eat the frog, power-posing och hur det kan leda till ökad försäljning. Förutom detta tar vi såklart en omväg till Helsingfors för att säga hej till Markku för kanske sista gången och just det – Philip har gått ner 8 kilo och tappat 9 cm i midjan – Välkomna!
 

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Sticka ut som säljare!

Finns det något tråkigare och mer oinspirerande än en stel säljare? Svar: Nej!

Därför tar vi nu ett grepp om säljaren som vågar vara sig själv, hittar på nya grejer och som framförallt vågar sticka ut.

I veckans avsnitt får du tips och inspiration för att våga ta ännu mer plats. Sen har vi också en borttappad datorväska och en arg finsk fru i hasorna men det är en annan historia – Välkomna!

Sponsorer för detta avsnitt:
Trippus
Goava
Sector Alarm

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Mötesbokning – vad funkar egentligen bäst? [Repris]

Tomas har fyllt år och fått både likes och en bok vilket leder oss rakt in i ett snack om möten. Hur bokar man mötet på bästa sätt, vilka fällor är det lätt att trampa i och hur konverterar vi fysiska träffar till digitala? Såklart också massa grymma LinkedIn tips om hur din närvaro på nätet tar dig vidare direkt in i möten och potentiella affärer.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Höstpepp, Insikter och en ny Cykel!

Så var vi igång igen och det med buller och bång. Eller i alla fall buller för visst gäller det att rivstarta? Och allt om att rivstarta blir också temat för säsongens första avsnitt. Vi snackar bland annat vikten av att lyfta luren, mentala inställningar och mål. Men självklart blir det även en och annan utläggning om Tomas nya cykel, Tomas nya lägenhet, Tomas ungdom, Tomas pappas bockstyre och Tomas i TV – välkomna!

Sponsorer för detta avsnitt:
Goava
Membrain
Sector Alarm

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Sälj som ett proffs online med Per Lange [Repris]

Allt fler möten sker nu online vilket möjliggör ännu fler möten. Hur kan du säkerställa att du trycker på rätt argument i ditt kundmöte? Hur kan du förbereda dig på förhand med rätt frågor som är relevanta för kunden? Per Lange har svaren.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Försäljning 2022 vs 2012

Liveupptagning från vårt senaste webinar där vi snackar försäljning 2022. Vad har hänt på 10 år? Vart står vi idag och vad kan vi sia om framtiden? Kan vi räkna med LinkedIn och vilka verktyg bör du ta till för att få mer struktur och snurr på siffrorna? Här har du webinaret som svarar på frågorna – Välkomna!
 

Sponsorer för detta avsnitt:

Goava

SPCE

Convendum

Sector Alarm

 

 

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Bli säljaren kunden vill träffa! [Repris]

Finska mäklare, skämtsam jargong och ett rejält klavertramp. Ja den här veckan snackar vi helt enkelt om hur du skall bli säljaren som kunden faktiskt VILL träffa.
Vilka vägar finns att gå och hur skall du lära dig att läsa av situationer, människotyper och bolagsstrukturer? Vi bjuder på svaren men självklart också massa trams – Välkomna!
 

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.4 veckor kvar, nu kör vi!

Sommaren står för dörren och med den också repliken – “Vi hörs i augusti istället”. Nej det gör vi inte! Vi hörs nu och stänger affärerna så att uppsatta mål ros i hamn. I veckans avsnitt får du peppen som kommer få dig att vilja ge det där lilla extra så att inte det dåliga resultatet sen ligger och gnager i solstolen – Välkomna!

Sponsorer för detta avsnitt:
SPCE
Goava
Sector Alarm

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Du nalkas ljuva sommar

Sommaren står för dörren och vi är bakis efter gårdagens firmafest men såklart bjuder vi ändå upp till dans via det vi kallar stjärnsäljarpodden.
Chockerande siffror har nått oss om hur många procent som bara scrollar sitt LinkedIn flöde och hur många procent som faktiskt är aktiva. Detta får oss att återvända till hur du som känner motstånd mot att skriva inlägg faktiskt kan tänka och agera för att ändra ditt invanda scrollmönster. Men först av allt bjuder vi på en kort intervju där Tomas får feedback från Rickard Thunström på adivser-partner om varför han upplevde att Tomas var för “på” i säljmötet – Välkomna!

Sponsorer för detta avsnitt:
GetAccept

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Chill med Kill!!

Tomas har haft en skitvecka medans Isabelle har vänt ett nej till att JA!
Hur mycket skall man ligga på för att uppnå resultat? Vi konstaterar att det bästa är att köra den nya metoden “Chill med Kill” och i veckans avsnitt får du veta allt om vad detta unika utryck innebär och hur det kommer att gynna din säljverksamhet – Välkomna!

Sponsorer för detta avsnitt:
Goava
SPCE
Convendum
Sector Alarm

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.En blond bloggare från Oslo

Vi snackar om märkliga möten man haft i allt från skånska industriområden till lägenheter i söderort. Tomas som varit på gubbresa i London ser tillbaka på sitt liv som ackrediterad bloggare i Oslos nattliv. Men såklart blir det också en tur kring de magiska känslor som uppstår vid signering mitt i mötet och att vi nu endast har två veckor kvar till stängning. Press, stress eller bara kul? Åsikterna går isär men en sak är klar och det är att det inte går att såsa som säljare – Välkomna!
 

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Passionsområde och personlighet – inte bara för Facebook!

Stjärnsälarpoddens norrbagge har kört ett triathlon och via ett inlägg på temat vandrar vi vidare i frågeställningen kring vad du KAN och SKA dela med dig av på LinkedIn?


För visst fan känns det väl ändå som att det ligger i tiden att få vara lite personlig, visa vem man är och skapa affärsmässiga relationer som inte bara bygger på ettor och nollor. Häng med in i värmen och få tips och trix kring hur du skall tänka i bygget av det som är du och det vi kallar – PERSONLIGT VARUMÄRKE!
 

Sponsor för detta avsnitt:
SP CE

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Att anpassa säljaren efter kunden och att vara för bra för planeten jorden!

Personkemi och säljtaktik kan innebära A och O för en lyckad affär. Men vad gör man när man känner att det inte riktigt svänger med den kund man har i pipen? – Jo man byter säljare. Detta snackar vi om i veckans avsnitt då vår eminente kollega Stefan kliver in i Philips ställe för att styra upp ett och annat. Men vi bjuder också på en rejäl portion hybris och flams om ditt och datt – Välkomna!

Sponsorer för detta avsnitt:
Qualifier
Convendum

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Hejdå arbetstider och hej effektivisering!

Tomas papparoll har resulterat i förbättrat sälj trots att jobbtimmarna nu bytts ut mot imse vimse spindel och mosad banan , detta för oss utsökt in på ämnet effektivisering. Hur kan man skippa all tid som läggs på strunt och istället prioritera det som i slutändan tar dig i mål och ger dig mer tid till annat (typ att tvätta taket) Vi tror oss ha svaret – Välkomna!

Sponsorer för detta avsnitt:
Membrain
SPCE
Sector Alarm

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Affärskvinnan som gav valpen en chans

Therese Almlöw gästar podden och berättar om den gång som den lilla valpen och tillika telefonförsäljaren Tomas Wesander lyfte luren för att vinna hennes förtroende. Men Therese har mer än så att berätta, med sin mångåriga erfarenhet av att leda bolag delar hos med sig av både erfarenhet och insikter som kommit med åren. Vad utmärker ett gott ledarskap och vad kan man vinna att som senior ta hjälp av en 25årig mentor – välkomna!

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Ut med Q1 – in med Q2 och lite shopping!

Philip är tillbaka från Alperna och Tomas har shoppat, detta för oss utsökt in på en summering av ett pissigt Q1 och pepp in för ett briljant Q2. Vi säger bara GST!!!! – Välkomna!

Sponsorer för detta avsnitt:
Membrain
SPCE
Convendum
Sector Alarm

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Att vara för på eller inte vara för på?

Häng med på promenad genom Stockholm där stegen inte bara för oss fram fysiskt utan även fram i samtalet kring försäljning. Vi ställer oss frågan om man skall ta risken att vara för på eller inte? Tillbakablickar påminner oss om tillfällen då vi fått stå med mössan i hand och be om ursäkt och tillfällen då vi faktiskt vunnit på att vara just “På”. Dessutom snackar vi om att sälja från scen, hur funkar det? Har vi svaren eller inte? – Välkomna!
 

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Allt om LinkedIn-profilen

Philip och vår norska stjärnsäljare Emma slår sig ner vid mikrofonerna för att ge dig en guide i LinkedIn – profilen. Hur skall bilden se ut, hur skall du prioritera dina meriter och framförallt slår vi hål på att rekommendationerna bara skulle vara buffel och båg – välkomna!

Sponsorer för detta avsnitt:
Sector Alarm
SPCE
GetAccept
The Wolf of Wall Street

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Säljkultur och att lyckas med rekryteringen – Mathias Monzeni

Mathias är ledaren som har hundratals säljare i sitt stall men trots detta har han inte blivit fet och slö utan är ständigt på tårna för att peppa sina medarbetare att göra bättre resultat. I veckans avsnitt snackar vi om vad som utgör en bra ledare och varför det är viktigt att följa med sina säljare ut på fältet istället för att sitta och coacha från en bekväm kontorsstol. Självklart snackar vi också kultur, tävlingar, rekrytering och allt annat som är viktigt när det kommer till att göra framsteg och bygga team – Välkomna!

Sponsorer för detta avsnitt:
Getaccept
Membrain
Qualifier

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Ledarskap med Maria Narbom

Philip och Tomas som ibland tenderar att gå vilse i sitt ledarskap behöver tips på vägen, tillsammans med Maria Narbom får Philip här en guide i gott ledarskap. Frågor som avhandlas är bland annat huruvida en ledare får briljera med eget säljresultat, hur skall ett bonussystem vara upplagt och kan man bli en bättre ledare genom att praktisera mindfullness eller är det bara humbug? – Välkomna!

Sponsorer för detta avsnitt:
SP CE
Membrain
Goava
Sector Alarm

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Stjärtfluss och åtta veckor till stängning!

Tomas har fått ett SMS med varningar för stjärtfluss och Philip är ivrigare än någonsin kring sitt favoritämne som är att stänga för semestern. Men innan det kan bli verklighet så skall ju affärerna tas i mål och kalendern fyllas med möten men vad är då bäst – kvalité eller kvantitet?
Förutom detta har Tomas pappa en ny keps – välkomna!

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.B2B- & SaaS-speciaaaale med Per Lange!

Stjärnsäljarpoddens återkommande gäst, vän och guru är tillbaka i podden för att snacka sälj. I det här specialavsnittet fokuserar vi på Per Langes kunskap och insikter kring B2B och SaaS. Vad har framtiden i sitt sköte och vilka trender kan vi se? – Välkomna!  

Sponsorer för detta avsnitt:
Sector Alarm
SPCE
Goava

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Contenttorka och en ny fotbollstränare i stan

Tomas lider av contenttorka vilket leder oss in i samtalet om hur man producerar bra content trots att suget inte riktigt finns där. Får man återanvända material och vad mer för trix finns i verktygslådan?


I övrigt är Philip lite mallig över att ha blivit ny tränare i knattelaget trots sin sons ovilja att spela fotboll och hur ser det egentligen ut med barns skärmtid nu kontra den tid då morsan klockade TV-spelandet som endast kunde ske i vardagsrummet. Frågeställningarna är många – Välkomna!

Sponsorer för detta avsnitt:
Getaccept
Qualifier

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Fan vad vi sög idag eller?

Philip har ätit matrester hemma hos en kund och Tomas är tillbaka från pappaledigheten. Detta för oss självklart in på berättelsen om när Tomas iklädd kostym entrade ett kundmöte på ett hunddagis i Sundbyberg. Konstiga mötessituationer har vi alla varit med om men hur hanterar vi dessa och hur får vi snabbt in beslutsfattaren i säljprocessen? Såklart blir det också lite snack om att klä sig snyggt – riktigt snyggt!

Sponsorer för detta avsnitt:
SP CE
Membrain
Convendum

 

Podden ges ut av Stjärnsäljarpodden Nordic AB
stjarnsaljarpodden.se

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Customer in focus and a bonus at Ibiza – Cédric Pierrard

Cédric Pierrard (CEO and Founder of Efficy) about the customer in focus, sales culture, his biggest sales challenge, and the future of salespeople. And of course, a few side stories. Enjoy!

 

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.KAP & Hamburgare – hur har säljmetoderna utvecklats?

Tomas lyser med sin frånvaro men bakom mikrofonen kliver Stefan in och ställer Philip mot väggen. Stefan som är en trogen lyssnare och numera också anställd hos Stjärnsäljarpodden vill ha svar på om Philips gamla säljmodeller står sig eller om tiden tagit ut sin rätt och påverkat det som en gång kallades Hamburgaren och KAP? 

Podden ges ut av Stjärnsäljarpodden Nordic AB
https://stjarnsaljarpodden.se/

Sponsorer för detta avsnitt:
Membrain
Goava

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Att skapa sitt drömliv och varför folk med studsmatta mår piss

Dags att fundera över tillvaron och reda ut hur tusan man skapar ett liv som passar ens egna visioner och mål!
Philip som tidigare hade en årslön på 1,5 mille lever idag betydligt mer sparsamt men har ändå ett hyfsat lyckligare liv trots att grannarna med studsmatta statushetsar över häcken. Tomas som söker bekräftelse via prestation har svårt att ta ledigt och har därför bestämt sig för att den gråa vardagen i hans tycke inte behöver vara så grå. Men hur gör man då för att hitta sin väg till lycka och varför snurrar ekkorhjulet bara på? Det snackar vi om i veckans avsnitt, men såklart hinner vi även med att avhandla sydeuropeiska skjortknäppningar och hur man drar sig i håret när man är flint – Välkomna!

Sponsorer för detta avsnitt:
Convendum

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Nu kickar vi igång!

Nytt år, ny poddsäsong men framförallt nytt kvartal och Stjärnsäljarna Philip och ljug-Tomas är tillbaka för att ge dig pepp inför det nya året. Vi tar oss igenom processer och metoder som ligger till grund för en riktigt bra säljstart. Men vi tar också en sväng förbi förskolan, bandyplanen och Tomas notoriska lögner – välkomna!  

Sponsorer för detta avsnitt:
Membrain
Goava

Podden ges ut av Stjärnsäljarpodden Nordic AB
https://stjarnsaljarpodden.se/

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.CPQ, töntiga säljtermer och framgångsfaktor för försäljning med Wilma Eriksson, vloxq

Den mest sympatiska svensken i Marbella gästar podden för att prata CPQ (vad är ens det?), barnuppfostran, trötta klyschor, livet som säljare etc.

Vi reder ut vad termen står för och varför Wilma valt att gå all in i detta via sitt bolag vloxq. Självklart blir det också massa gött säljsnack tillsammans med denna stjärna där vi bland dyker ner i  digital signering, varför det är okej att misslyckas både 10 och 100 gånger samt varför det inom vår kår alltid strösslas med nya töntiga termer – Välkomna!

Sponsorer för detta avsnitt:
Membrain

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Flexibiltet, hundpromenader och andra förmåner – kandidaternas tid är här!

Direkt från Stjärnsäljarpoddens Webinar day och vidare in i podden kommer här ett samtal mellan Philip och Linda Samuelsson på Nexer Recruit. Linda som kan allt om rekrytering tar oss med på en guidad tur där både kandidaternas och dom rekryterande chefernas perspektiv av anställningsprocessen granskas. Hur kommer det sig att kandidaterna numera kan ställa högre krav, varför skall du som chef lägga tid på att förbereda en intervju och vad finns det för fällor? Det och mycket mer i veckans avsnitt – välkomna!

Sponsorer för detta avsnitt:
Goava
Qualifier
Membrain 
SP CE

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Nu stänger vi Q1

Philip har varit med barnen i ishallen och funderar på ett karriärbyte som skulle kunna innebära fri tillgång till bandyklubbor medans Tomas drömmer sig bort till glansdagarna som sommarpojke på ålderdomshemmet i Borlänge. Till syvende och sist är det dock ett faktum att vi för tillfället är stjärnsäljare och detta för oss in på Q1. Har vi lyckats med målen och vad kan vi tänka på framöver när det kommer till att planera möten och stänga affärer som tar målen i hamn? Det är avsnittets stora fråga – Välkomna!

Sponsorer för detta avsnitt:
Qualifier
Membrain

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Hur riktigt Pipeline Management gör dig till en bättre säljchef – Jonas Olofsson

Direkt från vår Webinar Day och vidare in i podden kommer här ett samtal med Jonas Olofsson – Experten inom pipeline management.

Tillsammans reder vi ut vilka 5 ord som tar dig vidare i säljprocessen och som får dig att sätta affären. Vi snackar också om att bygga upp mod att ställa obekväma frågor och hur vetskapen om storleken på kundens plånbok automatiskt gör det lättare att komma vidare i säljprocessen – välkomna!

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Från toppjobb till tom plånbok – Att driva företag

Philip lämnade det toppbetalda jobbet för att ge sig ut på ny mark medans Tomas tog steget från den enskilda firman till att driva företag på riktigt. Men blev det guld och gröna skogar av beslutet? Nja inte direkt… I veckans avsnitt vill vi inspirera er genom att bjuda på vår snirkliga bana där dåliga beslut varvas med idéer om hur hårvård, biljettförsäljning och billiga föreläsningar skulle generera pengar. Tillslut landade vi i alla fall i det vi i det vi kallar Stjärnsäljarpodden och tur är väl det – Välkomna!

Sponsorer för detta avsnitt:
Getaccept
Sector Alarm

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Webinar – Att vända motgång till framgång

Bilden vi visar upp i sociala medier är inte alltid sann. Ibland handlar livet om tuffa utmaningar som ruckar på både självkänslan och arbetslivet. I veckans webinaravsnitt delar vi med oss av egna erfarenheter men vi ger också tips kring hur du kan vända dina motgångar till något positivt för att nå nya höjder – välkomna!

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.AI inom försäljning

Ricard Chramer från Meetric gästar podden för att snacka AI inom försäljning.

Kan AI leda till ökade affärer och hur funkar det i praktiken rent praktiskt? Ricard ger dig svaren på frågorna kring att ha ett AI-verktyg som sin bästa kompis, coach och kollega. Självklart reder vi också ut huruvida Ricard har en pappa-plånbok som kan knocka någon genom sin tyngd eller inte? – Välkomna!

Sponsorer för detta avsnitt:
Convendum
Membrain
Sector Alarm

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Pepp-promenad och falska stjärnor

Häng med på promenad genom Stockholms gator där vi iförda gyllene skor peppar upp oss inför den första inspirationsträffen på 1,5 år. Dessutom avhandlar vi mannen bakom det lyckade säljmanuset och hur vissa så kallad stjärnsäljare egentligen är fakesäljare som är duktiga på att snacka men värdelösa på att få jobbet gjort – Välkomna!

 

 

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Behovsanalysen den kära!

Tomas svidande räntekostnader gör sig märkbart påminda efter en budgetsemester i Borlänge och detta för oss givetvis in på det som borde vara grunden för att lyckas inom all försäljning – Behovsanalys!
Vad är viktigt att tänka på när man väl sitter där i sin nystrukna skjorta med kunden i skottgluggen?  Just precis det snackar vi om i veckans avsnitt, tips, trix, dos and dont´s utlovas. Självklart blir det också en och annan anekdot om att åka upp och ner mellan möten i hissen ute i Kista – Välkomna!

Sponsorer för detta avsnitt:
Convendum
Membrain
Sector Alarm

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Våga kasta dig ut!

Stjärnsäljarpoddens stjärna Isabelle Lindahl är tillbaka från “Hela Sverige samlas” och berättar om glädjen och utmaningen i att sitta som programledare för första gången i sitt liv. Detta leder oss rakt in i ett samtal om att våga kasta sig ut i det okända och alla de fördelar som kommer med att övervinna rädslor. Vad kan boosten göra med försäljningsresultatet? Men innan dess tar vi en sväng förbi torpet och lyssnar till Philips vidriga storstads värderingar – Välkomna!Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales. Produktion av Story of You.Mingeltips för ökad försäljning

Tomas och Isabelle är på Kistamässan för att ta tempen på deltagarna under Möten & Event/Sales & Marketing Expo. Såklart står minglet i fokus och vi söker upp spännande personer för att få input i hur man agerar för att bli proffs på mingel,  nätverkande för ökad försäljning. Välkomna!

Sponsorer för detta avsnitt
Getaccept
Membrain
Sector Alarm

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Därför ska du våga ta hjälp!

Hur skall Philip bli en bättre ledare? Klarar han det själv eller behöver han ta hjälp? Vad annars kan man som säljare eller människa i stort behöva hjälp med och framförallt hur kan man våga be om hjälp? Ja frågorna är många när vi nu lämnar den finska mäklaren bakom oss och istället riktar fokus mot oss själva. Just det frukostmötet är föresten dött – vad blir nya trenden? Svaret får du i veckans podd. Välkomna!

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Vad utmärker The Real Deal inom försäljning? Och fråga alltid efter Marie

Efter inledande dispyt om veckans ämne ger vi oss ut på halt vatten med olika agendor. Philip propsar för att diskutera ursäkter kring att inte posta på LinkedIn medans Tomas helst vill snacka om att vara “The Real Deal”. Därför bjuder vi på båda!  Sen snackar vi såklart om varför du alltid skall fråga efter Marie – Välkomna!

Sponsorer denna vecka:
Getaccept
Membrain
Sector Alarm

 

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Fem framgångstips med Mia Törnblom

Inspiratören, föreläsaren, konflikthanteraren, självutvecklaren och människan Mia Törnblom gästar podden för att dela med sig av sina fem bästa tips när det kommer till att lyckas med både karriären och livet i stort. Hur skall du egentligen tänka kring att be om hjälp v.s. ge hjälp och varför är det så viktigt att vilja lyckas snarare än att vara rädd för att misslyckas? Svaret får du såklart i veckans podd – välkomna!

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Ordförandeskap i säljprocessen och köp dig lycklig på vin!

Efter en sladdrig öppning med en gubb-bakis Tomas och en krisande Philip som investerat sina förvärvade medelklasspengar i en tunna vin tar vi oss vidare in i säljarens viktigaste uppgift – att ta ordförandeskapet!
Hur gör man och vilka dos en dont´s finns det att kontemplera över i det vi kallar stjärnsäljarpodden? Häng med och få reda på hur du ror affären in i den berömda och ack så klyschiga hamnen – Välkomna!

Sponsorer för detta avsnitt:
Convendum
Membrain
Sector Alarm

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Selling i Social Selling

Det är lätt att få 200 likes men hur fasen skall det leda till försäljning? I veckans avsnitt snackar vi Selling i Social Selling och ger dig dom bästa tipsen som finns att tillgå i form av listor, uppföljningar telefonsamtal och att ligga på. Såklart följer vi också upp hur det går för den finska mäklaren. Men den stora frågan är väl ändå om det blir något skämt? – Välkomna!

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Så skalar du din försäljning!

Det har blivit dags för ett nytt brännhett webinar där vi går loss på ämnet “Skala din försäljning”.
Vi ger massvis med tips när vi tar oss fram kring den brokiga stig som kantas av säljarens bästa verktyg. Bland annat snackar vi videoproduktion, uppföljning, engagemang och massa massa annat – Välkomna!

Sponsorer för detta avsnitt:
Trippus
Sector Alarm
Getaccept

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Slut på kalla möten

Fredrik Bauer gästar podden och tar oss med in i framtiden.


Hur förändras säljlandskapet nu när corona skapat hemarbeten men chefen vill ha tillbaka säljaren till kontoret? Vad står egentligen SURF för? Och hur håller vi digital ögonkontakt?
 

Det och som vanligt massa annat gött i veckans rykande avsnitt – Välkomna!
 

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Sveriges mest framtida arbetsplats

Therese och Per från bolaget Tell gäster podden för att berätta om resan från ett gubbigt bolag med män i Hawaiishorts till ett modernt bolag med en inspirerande och kreativ kultur.
Vi snackar bland annat om hur arbetsplatsens design kan påverka resultatet, hur du skapar en bra säljkultur, vad som inspirerar en medarbetare och mycket mycket mer – Välkomna!

Sponsorer för detta avsnitt:
Convendum
Sector Alarm
Trippus

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Debatten om rabatten

Vi snackar rabatter, alltså inte sånna man odlar i utan sånna man ger – eller inte ger!!! Hur skall du som säljare agera när kunden ber om rabatt, vilka svar finns att ge, vilka argument kan du ge för att stå rakryggad i konversationen? Vi ger dig svaren! Sen blir det såklart också en massa festivalsnack och Tomas avslöjar sin illegala försäljning av öl från Tyskland – välkomna! Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales. Produktion av Story of You.Öka försäljningen med LinkedIn och en dalmas som pratar finska

Vad har en dunk hembränt, en fotbollsspelande dalmas och Philips jacka gemensamt? Jo samtliga för oss på ett eller annat sätt in på ämnet “LinkedIn som försäljningsverktyg”.
I veckans avsnitt återvänder vi till mammas gata där tips om social selling står som spön i backen – Välkomna!

Sponsorer för detta avsnitt:
Meetric
Getaccept
Sector Alarm

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Sommaravslutning

Det har blivit dags för sommaravslutning och Philip har tagit på sig den stora programledarhatten och förberett en frågelåda. Den stora frågan är dock om Tomas kommer godkänna uppdraget? Tillsammans summerar vi säsongen som gått med Isabelles misslyckade älgkryddning, Charlie Rosborgs anka och såklart lägger vi en stund på att diskutera varför Tomas säljresultat blomstrar i Närke – Välkomna!Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales. Produktion av Story of You.15 Hotshots och fokus säljmötet

Vi är tillbaka med ny säsong och nya säljmål – kanske leder det oss till Toscana?
Hur som helst tar vi (Tomas) grepp om säljmötet och dess struktur. Hur fasen bygger man den perfekta strukturen och vad skall finnas med i agendan? Men innan dess tar vi oss först förbi 15 hotshots, en förlorad golftävling och Tomas numera kroniska åkomma “hybris” – Välkomna!

Sponsorer för detta avsnitt:
Meetric
Membrain
Sector Alarm

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Vik hädan – Här kommer generation Z

Stjärnsäljarpoddens egen praktikant Charlie kliver in i podden för att snacka framtid och generationskifte. Vad har dagens unga för förväntningar på arbetsplatser och ledare? Är det pengar eller utveckling som är den främsta motivationsfaktorn och så betar vi av den ständigt aktuella frågan – Blir det en sommar i Marbella eller inte? Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales. Produktion av Story of You.Julen nalkas och stängningen likaså!

Ledigheten är i skottlinjen men först rider vi ut årets roligaste tid för säljaren – Stängningen!
Hur kommer det att gå? Kan Philips röda mössa bidra till önskade resultat eller är det rent av så att den talanglösa grovjobbaren Tomas ligger bäst till när det kommer till att fylla januari pipen!?
Såklart bjuder vi också på informationsrikt säljsnack för dig som likt oss vill gå ut med flaggan i topp, nu skall ta mig tusan guldkepsen på! -Välkomna!

Sponsorer för detta avsnitt:
Convendum
Trippus
Sector Alarm
Meetric

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Koppla bort midsommar och fokusera på nuet

Att släppa oviktig skit och istället fokusera här och nu verkar vara lättare sagt än gjort… Men vad finns det egentligen för tips och tricks för att vara i nuet och på så sätt också frigöra hjärnutrymme och i förlängningen också må bättre? I veckans avsnitt reder vi ut just detta när vi snackar time management! Men dom stora frågorna är ändå vad Isabelle har för midsommarplaner och huruvida Bruno fixar pennan i flaskan? – välkomna!Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales. Produktion av Story of You.Service, sälj och ett riktigt dåligt möte med hotelldirektörn David Viklund

Tomas slår sig ner med hotelldirektörn David Viklund för att ta tempen på en bransch som drabbades hårt under pandemiåren.
Nu är David och hans team på fötterna och har siktet inställt på nya mål. Vad kan vi lära oss från en bransch där framförallt service är ett ledord och hur viktig är teamet för att skapa helhetsupplevelser för kunden? Såklart får du också veta allt om hur hybris-Tomas tog bakvägen in på hotellet och bjöd upp till ett riktigt dåligt möte där David fick nog och sa stopp – Välkomna!

Sponsorer för detta avsnitt:
Trippus
Membrain
Sector Alarm 
Meetric

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Blöta strumpor och ett jävlar anamma

Kan en bakgrund som idrottare ligga till grund för en lyckad karriär inom näringslivet ? Svaret är ja och nej! I veckans avsnitt möter du den före detta fotbollsspelaren och tillika stjärnsäljarpoddaren Linus Malmborg som tillsammans med den före detta tyrann-chefen Philip Gozzi pratar om föredelar och nackdelar med att fostras inom idrottens värld – Välkomna!Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales. Produktion av Story of You.Sälja mot offentlig sektor – Johan Svedberg

Pendeln pekar mot lågkonjuktur så nu gäller det att bredda sitt affärsområde.
När företag kämpar och lever på reserver finns det trots allt trygga kunder som aldrig riskerar konken och dessa kunder finner du just inom den offentliga sektorn. Men hur funkar det i praktiken? Vad är skillnaden för säljaren när det kommer till offentliga upphandlingar kontra privata bolag? Det vet Johan allt om och i veckans avsnitt delar han med sig av sitt guld – välkomna!

Sponsorer för detta avsnitt:
Trippus
Meetric
Getaccept
Sector Alarm

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Den mjuka säljaren

I veckans avsnitt klär vi av den kostymklädda tuffingen med monsterbonusen i fokus och riktar strålkastaren på den mjukare och mänskligare säljaren som jobbar med rådgivning istället för kräng. Bland annat pratar vi om att prioritera laget före jaget och hur bolag borde tänka när det kommer till bonus och belöning – Välkomna!Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales. Produktion av Story of You.“Philips Lista” eller 9 snabba tips till säljaren!

Tomas är spetälsk och lyser med sin frånvaro (eller om det är någon annan åkomma – vem vet?)
Hur som helst kör Philip ett solo och bjuder er lyssnare på en snabb lista där han går igenom 9 tips att bli en bättre säljare. Mycket hämtat från tidigare haranger och diskussioner men nu i komprimerad och tydligare form. Lyssna det vill ni – Välkomna!!!
 

Sponsorer för detta avsnitt:
Trippus
Convendum
Membrain

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Framtidsspaningar med BreakIt

Direkt från vår webinarday och vidare in i podden levererar vi här ett samtal med ingen mindre än Camilla Björkman som är VD för nyhetssajten BreakIt. Flankerad av Tomas tar Camilla med oss in i framtiden och bjuder på spaningar kring techbolag, SAS och startups. Vad kommer vi att se? Vad kommer att automatiseras? Och hur påverkar det oss säljare? – Välkomna!Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales. Produktion av Story of You.Sälja på scen – att lyckas tala inför större massor!

Behöver en säljare kunna tala för folk och hur lyckas man egentligen sälja från en scen på ett snyggt sätt? Det är veckans tema när vi slår oss ner för att köra en livesession med lyssnare på LinkedIn. Såklart bjuder vi som vanligt på tips och tricks kring temat, vi har ju trots allt ett par föreläsningar i ryggen (om vi får skryta och det får vi för det är våran podd) men först av allt skall Philip få ta emot ett pris – Välkomna!

Sponsorer för detta avsnitt:
Trippus
Convendum
Getaccept

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Bli världsbäst på nätverkande 2021

Direkt från vår webinarday och vidare in i podden kommer här ett samtal om nätverkande. Stjärnsäljarpoddens proffsminglare Linus och Tomas guidar dig igenom både nya och traditionella metoder som med lite laggningseffekt tar dig närmare offerten. Vi snackar bland annat om att sammankoppla människor via ett intro, att ta steget in i virtuella lobbys, att ha 250 lunchmöten per år och givetvis passerar vi också Sveriges regenter – Välkomna! Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales. Produktion av Story of You.Så vinner du i lågkonjukturen

Dåliga tider och kvällsposten skyltar med dödsrubriker. Hur påverkar det säljaren? Eller snarare hur påverkar det INTE säljaren?
I veckans avsnitt tar vi grepp om stundande tider och ger dig den bästa guiden till att bli en vinnare. Sen kanske det blir lite kiss och bajs också men man ju får ta det onda med det goda (så står det iaf i bibeln) – Välkomna!

Sponsorer för detta avsnitt:
Trippus
Getaccept
Membrain
Meetric

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Att välja glädje med Kay Pollack – Repris

Efter 2 års marinering känner vi nu att en reprisering med Kay Pollack är på sin plats. Varför? – Jo för att i dessa lite knepigare tider hitta vägen till att välja glädje! Kay är en prisad föreläsare som specialiserat sig på just glädje och här får du alla tips för att hitta din väg till glädje samt för att en gång för alla slänga offerkoftan i sopnedkastet – Välkomna!Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales. Produktion av Story of You.Pengakoll, spara smartare och börja investera. Med Åsa Ekman.

Hur och varför ska man börja spara och investera? Varför agerar kvinnor och män ofta annorlunda i detta? Var börjar man om man vill ta tag i sin ekonomi? Sätta mål, sprida risk och hur funkar det egentligen med Cryptovalutor? Åsa Ekman har svaren!Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales. Produktion av Story of You.Avsnitt 1 (Piloten)

För dig som är eller har ambitioner att bli en stjärnsäljare! Vardagliga säljsituationer, verktyg och konkreta tips från gäster tillsammans med Tomas Andersson och Philip Gozzi från Multipipe. Nu kör vi!

Musik av Joakim Karud – Loudness & Clarity
Music by Joakim Karud http://soundcloud.com/joakimkarud

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.S03E20 – Säsongsavslutning live från Fjäderholmarna

Säsongens sista avsnitt spelades in under en solig eftermiddag på Fjäderholmarna, efter att Tomas och Philip ägnat hela dagen till reflektion och sammanfattning av halvåret som gått. Ett lite mer personligt avsnitt!


Stjärnsäljarpodden är den bästa starten på jobbveckan för dig som är eller har ambitioner att bli en stjärnsäljare. Vi diskuterar och utbildar i allt som rör försäljning, personligt varumärke och entreprenörsskap. En gång i månaden bjuder vi en stor gäst.

Skicka in din lyssnarfråga på www.stjarnsaljarpodden.se!
Följ oss på instagram: @stjarnsaljarpodden
Vi connectar gärna med våra lyssnare på LinkedIn! Sök upp Tomas Andersson och Philip Gozzi.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.S04E16 – Säsong- och årsavslutning

Hur tänker du kring avslutningen på året? Philip och Tomas pratar lite kring säljåret som varit och vad de ser fram emot för nästa år.

Vi pratar bland annat om:

 • Reflektion på rätt sätt
 • Semesterkoman
 • Bästa från säsongen

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.S04E08 – Rätt ritualer för att hamna i rätt tillstånd

När man jobbar som säljare är det särskilt viktigt att alltid vara på bra humör, att bemöta folk på rätt sätt och att ha en positiv inställning och ett bra självförtroende. Men går det verkligen att leva utan en enda dålig dag? Tomas och Philip delar den här veckan med sig av sina bästa rutiner och ritualer för att sätta sig själva i rätt tillstånd, varje dag.


Stjärnsäljarpodden är den bästa starten på jobbveckan för dig som är eller har ambitioner att bli en stjärnsäljare. Vi diskuterar och utbildar i allt som rör försäljning, personligt varumärke och entreprenörsskap. En gång i månaden bjuder vi in en stor gäst.

Skicka in din lyssnarfråga på www.stjarnsaljarpodden.se!
Följ oss på instagram: @stjarnsaljarpodden
Vi connectar gärna med våra lyssnare på LinkedIn! Sök upp Tomas Wesander och Philip Gozzi.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.A16 – Leonardo Johansson – Hur du skapar din egen marknad och lyckas med kalla samtal

Stjärnsäljaren Leonardo Johansson om hur du skapar din egen marknad och lyckas med kalla samtal.

Musik:
Joakim Karud – Waves
Joakim Karud – Loudness and Clarity
www.joakimkarud.com

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Vad utmärker egentligen en Stjärnsäljare 2021?

Säljavdelningen slår sig ner för att diskutera vilka vägar som leder till framgång inom säljarbetet. Vad tog Tomas för lärdomar genom att vara clownen som blev businessmannen som blev businessclownen? Vad har Isabell för tips innanför rockarmen när det kommer till att nå framgång och stänga affärer? Men framförallt kan hon bara sluta svära? Det och lite Japansk Comedy i veckans avsnitt – välkomna!Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales. Produktion av Story of You.S02E12 – Sammanfattning av The Sales Conference 2017

Vi träffar en massa spännande personer som berättar om deras reflektioner kring The Sales Conference och försäljning!

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Kortavsnitt (4 min) Del 3 av 3 – Hur man lyckas med sina säljmöten

Att lyckas göra ett bra möte är avgörande om man vill sälja. I en miniserie berättar vi om våra tankar kring hur man lyckas innan, under och efter sina möten. Del 3 av 3.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Från konkurs till succé

Philip är tillbaka från sin oerhört långa semester och han kliver såklart in i podden med skjuts i stegen. Tillsammans med Tomas tar dom en titt bakåt i tiden för att söka svar på vilka nycklar och framgångsfaktorer som ligger till grund för omsättningsdubbleringen som skett sedan 2018. Men givetvis blir det också stickspår, vattenskotrar och dåliga instagrambilder.Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales. Produktion av Story of You.Maradona, Megadeals & Driving your career with Antonio Marsico

From the olive gardens to climbing the career ladder, Antonio Marsico from Avanade tells the story of how he traveled from a small Italian village through earthquakes and a Commodore 64 to eventually reaching the height of his career. 

We will of course talk about sales, and with an Italian in the studio, it is clear in order to talk a little bit about football. 

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Skippa flyktbeteendet och motivera dig ut ur svackan

I veckans avsnitt snackar vi om vikten av motivation i säljarbetet och tillsammans med våra lyssnare hittar vi olika tips och tricks för dagar då humöret och motivationen tryter. Kan en kalldusch hjälpa eller är det bara så 2020? Hur reagerar Tomas fru när det börjar snackas väder? Men först blir det såklart en något sladdrig inledning bland drängar och stereoapparater – Välkomna!Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales. Produktion av Story of You.Den livsviktiga offerten

Vi kastar oss rakt in i offerten och stegar oss igenom do’s and dont’s. Vilka tricks kan du ta till för att göra offerten mer personlig? Funkar video? och vilka fällor vill du absolut inte fastna i? Isabelle Lindahl ger dig svar på frågorna! Men vi börjar såklart med att Philip återigen vill använda sig av kryddburken! Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales. Produktion av Story of You.Är social selling bara för säljare?

I veckans avsnitt slår vi hål på den seglivade föreställningen om att social Selling och LinkedIn bara är för säljare! Stjärnsäljarpoddens customer successavdelning tar fram mikrofonerna för att attackerar frågan och ge svar på vilka olika användningsområden som finns ute på dom sociala plattformarna. Dessutom blir det såklart skidanekdoter, Äppelkinder och en resa jorden runt – Välkomna!Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales. Produktion av Story of You.Säljsnack, en missnöjd webinardeltagare och bra kräm i kabeln

Denna vecka kastar vi oss ut för stupet helt utan ämne men vi vågar ändå utlova ett fullmatat avsnitt med massa härligt säljsnack. Bland annat pratar vi kundbemötande, webinar, businessapproach, bilhallar och kungens toalettbestyr. Men först blir det självklart lite barndomsanekdoter och mera kaffe – Välkomna! Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales. Produktion av Story of You.Bygg ditt mediehus med pastor Gozzi

Direkt från en live session och vidare in i poddformatet kommer här ett webinar på temat “Bygg ditt eget mediehus”. Vi pratar bland annat om laggningseffekten, att ta saken i egna händer och varför du måste ta steget från traditionel nasare till viral samtidssäljare / rådgivare. Dessutom bjuder pastor Philip på sin mest peppade sida importerad direkt från frikyrkan.Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales. Produktion av Story of You.S03E12 –Win/Loss-utvärderingen

Utvecklas du eller står du still i din försäljning? Philip och Tomas öppnar upp och delar med sig av resultatet från en NPS-undersökning de nyligen gjort (Net Promoter Score). Presterar de verkligen så bra som de trott? Och vem säljer egentligen mest av de två? Dessutom pratar de om vikten av att vara utanför sin comfort zone, lärdomar de dragit från tidigare roller som säljchefer och hur man kan jobba med utveckling.

Veckans lyssnarfråga kommer från en "anonym" lyssnare och handlar om hur Philip och Tomas får inspiration till säljandet i sitt dagliga liv. Massor av podd- och boktips utlovas!

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Överträffa förväntningarna i införsäljning och leverans

Säsongen är igång och vi snackar om vikten av att överträffa kundens förväntningar. Hur ska du agera för att bjuda på positiva överraskningar, kan man krydda till det? Som vanligt bjuds det också på del annat som kängor till både höger och vänster, tartiflette och klyschiga vinterbadare.Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales. Produktion av Story of You.S03E04 – Ta Kontroll Över Mötet

I det här avsnittet pratar vi om hur du skapar ett ordförandeskap i mötet.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Säsongsavslutning och Julmys

Hela teamet bakom stjärnsäljarpodden ses för att summera det gångna året, det blir reflektioner, framtidsmål och som vanligt en hel del trams. Men den stora frågan är såklart huruvida Philip tagit årets julhälsning på allvar eller inte och förstås huruvida han kommer att bada med gubbar på julafton eller inte? Det här vill ni såklart inte missa!Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales. Produktion av Story of You.Kortavsnitt – Höjdpunkter från Sales Conference Göteborg (12 min)

Philip och Thomas är på Sales Conference i Göteborg och intervjuar nya och tidigare gäster av podden.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Digital försäljning med Tele2

Januari 2020 låg Michelle och Pernilla från tele2 steget före alla andra när dom startade upp ett digitalt säljteam helt utan tankar på Covid19, sen gick allt med en rasande fart och hela världen digitaliserades. Vad har dom lärt sig det senaste året, vad har framtiden i sitt sikte och vilka kvaliteter eftersöks i dagens rekrytering? Tillsammans med Philip söker vi svar på frågorna. Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales. Produktion av Story of You.A24 – Johan Åberg – Vinn större affärer smartare

Vi pratar med Johan Åberg om 80/20 regeln, hur man kan göra större affärer smartare och vad som definierar en stjärnsäljare.

Johans profil: https://www.linkedin.com/in/johanaaberg/

Musik: Joakim Karud – Waves

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Bland nättroll och behovsanalyser

Philip är på hugget och har gett sig in i bråk på LinkedIn vilket resulterar i att också Tomas får sig en släng av sleven. Diskussioner om varför du ibland bör tacka nej till affärer landar till slut i att bryta ner behovsanalysen i bitar. Varför göra en behovsanalys och hur kan du göra den vassare nu när nästan alla möten är digitala – Ja ni hör ju att ni faktiskt bör lyssna!Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales. Produktion av Story of You.Avsnitt 8 – Jacob Sjönander

Den här veckan gästas Stjärnsäljarpodden av Jacob Sjönander. Jacob kommer från en traditionell säljbakgrund där han jobbat som dammsugarförsäljare och med Telesales. Han berättar om resan från traditionell försäljning till att jobba med modern försäljning där inkommande leads och Marketing Automation kan ta bort många kalla samtal.

Musik: Joakim Karud – Loudness & Clarity
Music by Joakim Karud @joakimkarud

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Canvasförsäljning med Mathias Svensson

180 avsnitt utan att någonsin berört ämnet “Knacka dörr”. Finns det några likheter mellan dörrknackning och Social Selling och vad kan vi lära oss av varandra? Med oss i studion har vi Mathias Svensson från Rahmqvist som genom åren dykt upp oanmäld på många olika företag runt om i landet. Tillsammans med denna expert gör vi en djupdykning inom den lite mer gammaldags säljmetoden Canvas.Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales. Produktion av Story of You.S05E04 – Johan Staël von Holstein – Försäljning = en konstform

Johans förälskelse i försäljning, att samhället är byggt på säljare och varför det aldrig kommer försvinna. Det bjuds på underhållande säljstories från Stenbeck-tiden och hur yrket säljare har förändrats sedan dess.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Mötesbokning – vad funkar egentligen bäst?

Tomas har fyllt år och fått både likes och en bok vilket leder oss rakt in i ett snack om möten. Hur bokar man mötet på bästa sätt, vilka fällor är det lätt att trampa i och hur konverterar vi fysiska träffar till digitala? Såklart också massa grymma LinkedIn tips om hur din närvaro på nätet tar dig vidare direkt in i möten och potentiella affärer.Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales. Produktion av Story of You.S04E12 – Sales is the New Boardroom Black med Jeanette Anttila

Philip och Tomas träffar Jeanette Anttila som diskuterar vikten att av ha en styrelse som har koll på försäljningen.


Stjärnsäljarpodden är den bästa starten på jobbveckan för dig som är eller har ambitioner att bli en stjärnsäljare. Vi diskuterar och utbildar i allt som rör försäljning, personligt varumärke och entreprenörsskap. En gång i månaden bjuder vi in en stor gäst.

Skicka in din lyssnarfråga på www.stjarnsaljarpodden.se!
Följ oss på instagram: @stjarnsaljarpodden
Vi connectar gärna med våra lyssnare på LinkedIn! Sök upp Tomas Wesander och Philip Gozzi.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Så får du dina LinkedIn inlägg att flyga – från webinaret 5/11

Vi gjorde ett webinar den 5e november om hur man får sina inlägg att flyga bättre och i slutändan genererar affärer.Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales. Produktion av Story of You.S04E04 – Så lyckas du med The Challenger Sale

För några år sedan var det det enda säljare pratade om: boken The Challenger Sale. Idag går Tomas och Philip igenom de olika personlighetstyperna och vilken som är allra mest framgångsrik som säljare. Hur mycket använder sig stjärnsäljare av metoden i dag?

Veckans lyssnar fråga handlar om roliga säljhistorier, och Tomas och Philip bjuder på sina allra bästa.


Stjärnsäljarpodden är den bästa starten på jobbveckan för dig som är eller har ambitioner att bli en stjärnsäljare. Vi diskuterar och utbildar i allt som rör försäljning, personligt varumärke och entreprenörsskap. En gång i månaden bjuder vi in en stor gäst.

Skicka in din lyssnarfråga på www.stjarnsaljarpodden.se!
Följ oss på instagram: @stjarnsaljarpodden
Vi connectar gärna med våra lyssnare på LinkedIn! Sök upp Tomas Wesander och Philip Gozzi.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Hetaste trenden inom SaaS – så får du produkten att sälja sig själv med Samir Smajic

Vi träffar Samir från Getaccept för att prata saas-tjänster och säljkultur. Men självklart pratar vi också om partybussar, Sales Conference, svindyra möten, vart man egentligen köper en säljklocka och hur det känns att bära en kostym med 73 färger. Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales. Produktion av Story of You.S03E16 – Allt om stora succén med OOOAW’s grundare Pontus De Geer & Robert Pihl

Out of Office After Work är ett eventbolag som erbjuder gratis nätverks- och nattlivsevenemang en gång i månaden i Stockholm, Oslo, Göteborg, Köpenhamn, Malmö och London. I det här avsnittet möter vi grundarna Robert Pihl och Pontus De Geer (den sistnämnda råkar också vara vår gamla chef).

Det blir ett energifyllt och dynamiskt samtal om vad som ligger bakom den stora succén, fördelar och nackdelar med att starta företag med vänner och hur man skapar en hype kring sitt varumärke. Ett peppigt avsnitt för alla som har en liten entreprenörsdröm som ligger och gror någonstans i bakhuvudet!


Stjärnsäljarpodden är den bästa starten på jobbveckan för dig som är eller har ambitioner att bli en stjärnsäljare. Vi diskuterar och utbildar i allt som rör försäljning, personligt varumärke och entreprenörsskap.

Skicka in din lyssnarfråga på www.stjarnsaljarpodden.se!
Följ oss på instagram: @stjarnsaljarpodden
Vi connectar gärna med våra lyssnare på LinkedIn! Sök upp Tomas Andersson och Philip Gozzi.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Släpp sargen och stick ut

Tomas har blivit dissad av Adam och det för oss in på olika sätt att sticka ut, kanske genom en scarf eller genom ett par guldfärgade skor eller framförallt genom att våga lämna din comfortable zone. Det blir också tal till nationen, videosnack och lite Borlänge-häng.Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales. Produktion av Story of You.S03E08 – Konsten att sälja till CXOs

Philip och Tomas är på 600 Minutes Executive IT, där de intervjuar personer som både sitter i beslutsfattande position och lösningsleverantörer.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Så bygger du din egna mediakanal med Henric Smolak

Tiderna förändras och analoga säljare halkar efter. Varför är det egentligen så viktigt att bygga sitt personliga varumärke och hur skall du tänka för att skapa fängslande innehåll som engagerar och fångar mottagarens intresse? Mannen bakom podcasten “Under femton” gästar podden och lär oss alla tips och tricks. Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales. Produktion av Story of You.S02E15 – Supermäklaren Emelie Johansson

Emelie Johansson är en av Sveriges bästa mäklare och i säsongens sista Stjärnsäljarpodden delar hon med sig av sina tips för hur man lyckas med försäljningen.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Behovsanalysen som alla säljare missar – Desireé Rova

Desiree Rova är experten när det kommer till att göra behovsanalyser. Vad kan du läsa in i ett mail? Vad säger egentligen inredningen om behovet och vad är det för skillnad på jag och vi? Allt detta plus en mutad rörmokare i veckans avsnitt. Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales. Produktion av Story of You.S02E09 – Sågning blev motivation!

Tomas & Philip diskuterar hur en motivationstipp och trögare period efter sommaren nu fått positivt effekt på motivation, resultat och livet

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Tillväxt, tanken om att göra sig själv överflödig. Med Niklas Roupé.

Niklas berättar hur de skalat sin tjänsteverksamhet upp till 70+ anställda 70+ miljoner omsättning med god marginal. Hur håller du koll på siffrorna och undviker att vara splittrad? Kopplingen till Pablo Escobas från Narcos? Det och mycket annat diskuterar Niklas och Tomas i detta matiga avsnitt.Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales. Produktion av Story of You.Nordic Business Forum i Helsingfors 2017 (12 min)

Philip och Tomas besökte 1-2 oktober 2017 Nordic Business Forum i Helsingfors. Det här avsnittet innefattar intervjer och reflektioner på plats

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Paketera ditt budskap effektivt så att kunden förstår vad du erbjuder

Äventyraren och experten inom presentationsteknik Jonathan Ljungqvist gästar podden och lär oss allt om hur Sagan om Ringen kan hjälpa oss att vinna fler affärer. Varför är det så viktigt med motstånd och hur presenterar vi lösningen?Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales. Produktion av Story of You.S02E01 – Prediction Selling med Per Lange

Per Lange är en legend när det kommer till utbildningar och föreläsningar inom försäljning och motivation. I det här avsnittet pratar vi om framtidens försäljning och hur man hittar kundens riktiga drivkrafter. Ett område som kallas Prediction Selling.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Happy socks i leadstratten

Tomas har dragigt till Toscana så Philip får sällskap av den eminente stjärnsäljaren Halling. Vi snackar dresscodes som passerat och huruvida man anpassar klädsel efter kund. Namnbytet och att vi numera heter Stella Sales är i mångt och mycket även det ett kostymbyte men vad vill vi signalera med den nya kostymen?
Stefan som gått från kund till medarbetare tar oss med på upplevelsen av vår säljcoach utbildning och vad som finns att hämta genom att utmana sig på nya vägar – Välkomna!

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Avsnitt 20 – 10 tips från stjärnsäljarna om hur du ökar din försäljning

Philip och Tomas summerar upp 20 avsnitt med de bästa tipsen från gästerna som kommer hjälpa dig att öka din försäljning.

Musik:
Joakim Karud – Waves
@joakimkarud

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Bingobonus på Q3

Q3 är nu avslutat och dom uppsatta målen firas med bingobonus och kaffemaskiner. Vi diskuterar strategier och huruvida det är fusk att stoppa in en rabatt för att uppnå sitt mål, vad signalerar egentligen en rabatt och vad kan vi lära oss inför Q4? Dessutom förklarar vi vikten av att bara leverera 80%.Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales. Produktion av Story of You.A12 – Ruba – Engagement sales, hur du på riktigt engagerar kunden

Mika D. Rubanovitsch, den finske Säljcoachen berättar om hur du engagerar kunden innan själva mötet för att presentera ett inspirationsförslag redan efter 7 minuter. Och vad advokater och säljare har gemensamt.

Musik: Joakim Karud – Spring Light
Music by: @joakimkarud

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Så lyckas du med en säljrekrytering! Med Sara Strömgren Davidsson.

Specialavsnitt från Stjärnsäljarpodden Webinar Day. Hur undviker man de vanligaste fallgroparna vid en säljrekrytering?

Vilka egenskaper definierar en duktig säljare (och hur får jag korn på dem)? Hur ger jag en ny säljare en flygande start? Sara Strömgren Davidsson från PerformIQ har svaren.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Avsnitt 4 – Ken Skoog

Stjärnsäljarpoddens första gäst med före detta tillväxtchefen på Wise Group, Ken Skoog!

Musik: Joakim Karud – Loudness & Clarity
Music by Joakim Karud http://soundcloud.com/joakimkarud

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Framgångsrik kundservice med Maria Christofi Johansson

Förutom att ha gjort sig skyldig till flertalet sommarklychor är hon också expert inom framgångsrik kundservice. Vi pratar bemötande, teamwork, uppföljning, varför Maria är emot bonusar och självklart en del om att svika sin oförskämda pizzeria.Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales. Produktion av Story of You.S05E06 – Ökad försäljning som digital nomad

Minns ni förr i tiden när vi alla satt på kontor? Går det att effektivisera sig själv genom att bli en digital nomad, även fast du har ett fast arbetsplats i dagsläget?

Hur har digitaliseringen förändrat den moderna arbetsplatsen? Kan kontoret på väskan öka din försäljning?

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Självledarskap och att ta sig igenom en tragedi

Philip är på fotvård och Tomas försov sig så därför tar den eminente stjärnsäljaren Karin över studion. Tillsammans med kompisen Kia Bruks Thyrén avhandlas självledarskap, kvinnor inom sälj och hur Kia kom tillbaks efter att ha förlorat sin man i en olyckaStjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales. Produktion av Story of You.S05E02 – Mike Radoor – bli den bästa versionen av dig själv

Mike Radoor, entreprenören från Danmark. Grundade Mintoo när han var 22 år gammal, där han jobbade i 10 år. Vi pratar om hans karriär och hans framgångsfaktorer. Vi pratar även dansk affärskultur, Philips utmaningar med danska säljare och hur du skapar dom bästa rutinerna för dig själv.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Utbrändhet eller guldkort på SAS?

Philip fick nya insikter av att stå o kö tillsammans med gubbar i illasittande kostymer, Tomas ifrågasatte livet till sjöss och Karin brände ut sig. Denna vecka pratar vi om att våga skippa månadslönen på över 100k för att tillföra nya värden i livet. Vad är 3 månaders semester värt och hur blir man rik genom andras pengar?Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales. Produktion av Story of You.S04E14 – Därför misslyckas väldigt många fortfarande med Social Selling, och vad du kan göra åt det!

Vi klargör varför så många fortfarande misslyckas med Social Selling, trots att det snart är 2019, och att alla borde kunna det vid det här laget. Vi ger också konkreta tips för vad du ska göra för att bli bättre.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Från personlig kris till att landa Megadeals

Philip lyser med sin frånvaro och Tomas har istället bjudit in David och Bora från Megadeals för att prata försäljning och om att våga ta det stora steget till att starta eget. Vad är egentligen en megadealer och hur kommer det sig att en krulltott på Riddargatan får en Polis att steget in i sälj?Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales. Produktion av Story of You.S04E10 – Frida Boisen om hur du maxar din försäljning med sociala medier

Sociala medie-proffset Frida Boisen gästar podden och delar med sig av sina erfarenheter, tips och trendspaningar. Hur kan man som säljare använda sig av sina sociala medier för att boosta sina affärer? Vad ska man undvika och vad ska man göra mer av? Hur gick det till när Frida själv gjorde sin drömrekrytering och vad hade det med tacos att göra? Det här är ett av våra favoritavsnitt någonsin och vi hoppas verkligen att ni gillar det lika mycket som vi gör!


Stjärnsäljarpodden är den bästa starten på jobbveckan för dig som är eller har ambitioner att bli en stjärnsäljare. Vi diskuterar och utbildar i allt som rör försäljning, personligt varumärke och entreprenörsskap. En gång i månaden bjuder vi in en stor gäst.

Skicka in din lyssnarfråga på www.stjarnsaljarpodden.se!
Följ oss på instagram: @stjarnsaljarpodden
Vi connectar gärna med våra lyssnare på LinkedIn! Sök upp Tomas Wesander och Philip Gozzi.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Niklas Strömstedt på öppen gata

Philip, Karin och Tomas ses i Stockholm för första gången på ett halvår och avhandlar begreppet laggtider – varför är det viktigt att härda ut? Dessutom har Karin fått se Niklas Strömstedt, Tomas samlar nätverks streck och Philip klämmer in lite humble brag.Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales. Produktion av Story of You.S04E06 – Skit in, skit ut!

Det här med säljprocessen, är det så viktigt egentligen? När man redan har god relation med köparen och flera års erfarenhet är det väl okej att strunta i den ibland… Eller? Philip, som nyligen gjorde precis det misstaget, hävdar bestämt nej. Hör resonemanget i veckans avsnitt! Lyssnarfrågan handlar om hur man ska komma igång med LinkedIn som ett verktyg för sin social selling.


Stjärnsäljarpodden är den bästa starten på jobbveckan för dig som är eller har ambitioner att bli en stjärnsäljare. Vi diskuterar och utbildar i allt som rör försäljning, personligt varumärke och entreprenörsskap. En gång i månaden bjuder vi in en stor gäst.

Skicka in din lyssnarfråga på www.stjarnsaljarpodden.se!
Följ oss på instagram: @stjarnsaljarpodden
Vi connectar gärna med våra lyssnare på LinkedIn! Sök upp Tomas Wesander och Philip Gozzi.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Massutskick och tuppfäktning

Karin kliver in i podden, Tomas berättar om en dag med flyt och som vanligt har han också hybris kring sin egen persona, tuppfäktning uppstår när Philip vill påa avsnittet och diskussioner kring att förvandla likes till affärer kommer upp till ytan, men hur fräck får man egentligen vara och när är det läge att pruta på priset.Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales. Produktion av Story of You.S04E02 – Våga ta steget!

Tomas och Philip är tillbaka i poddstudion efter en lååååååååång sommar och funderar på hur det kommer sig att de under sommaren hört så många personer klaga över sina jobb. Handfasta tips och jättemycket pepp för dig som vill göra förändringar i livet utlovas! Veckans lyssnarfråga handlar om morgonrutiner.


Stjärnsäljarpodden är den bästa starten på jobbveckan för dig som är eller har ambitioner att bli en stjärnsäljare. Vi diskuterar och utbildar i allt som rör försäljning, personligt varumärke och entreprenörsskap. En gång i månaden bjuder vi in en stor gäst.

Skicka in din lyssnarfråga på www.stjarnsaljarpodden.se!
Följ oss på instagram: @stjarnsaljarpodden
Vi connectar gärna med våra lyssnare på LinkedIn! Sök upp Tomas Andersson och Philip Gozzi.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Uppstart, Pappapodd och dryga Holländare

Semestern är över, Philip har blivit fet och Tomas har blivit Pappa men inget stoppar stjärnsäljarna från att bespotta både holländare och svenska semesterfirare i säsongens första avsnitt. Kanske får du också veta hur du absolut inte skall starta en konversation på LinkedIn. Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales. Produktion av Story of You.S03E18 – Entreprenören, forskaren och miljardmakaren Saeid Esmaeilzadeh

I veckans avsnitt får Philip och Tomas möta en av sina stora förebilder. Saeid Esmaeilzadeh kom till Sverige som flykting och började sin karriär som kemist. Efter att av misstag ha uppfunnit världens hårdaste glas startade han företaget Serendipity tillsammans med barndomsvännen Ashkan Pouya och idag är företaget värt över 4 miljarder kronor. Hela resan berättar dem om i boken Miljardmakarna och i dagens avsnitt av stjärnsäljarpodden.


Stjärnsäljarpodden är den bästa starten på jobbveckan för dig som är eller har ambitioner att bli en stjärnsäljare. Vi diskuterar och utbildar i allt som rör försäljning, personligt varumärke och entreprenörsskap. En gång i månaden bjuder vi en stor gäst.

Skicka in din lyssnarfråga på www.stjarnsaljarpodden.se!
Följ oss på instagram: @stjarnsaljarpodden
Vi connectar gärna med våra lyssnare på LinkedIn! Sök upp Tomas Andersson och Philip Gozzi.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Sommarhjärnor, dikt och en glass från Willys

Tomas håller taktpinnen men har svårt att få Karin och Philip på tråden. Vad försegår egentligen i semesterhjärnorna, vilka är försäljningens grundbultar och varför har Philip så svårt att förbereda sig? Detta och lite till i säsongens sista avsnitt.Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales. Produktion av Story of You.S03E14 – Clara Henry – Programledare, Författare och Influencer

Clara Henry är gäst i veckans avsnitt. Med nästan 500 000 följare på instagram är det få andra personer i Sverige som har bättre koll på vikten av ett starkt personligt varumärke än hon.

Vi pratar om hennes resa, hur man attraherar den yngre generationen och om varför hon tycker att youtube är ett döende medie.
Foto: Magnus Ragnvid

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.5 år som företagare – Summering av magplask, lärdomar och champagnemingel i Almedalen

Efter att ha ruttnat på att inte äga sin tid är det 5 år sen Tomas&Philip kastade sig ut i en resa fylld av motgångar (som att tappa rösten de första två månaderna och att första utbildningen slutade med att vi fick gruppen emot oss) till framgångssötma som den första riktiga kunden, när varumärket började ge resultat samt Tomas selfie med Petter Stordalen.Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales. Produktion av Story of You.S03E10 – Aleksandar Goga

Philip är hemma med sin nyfödda bebis, så Tomas poddar med superentreprenören Aleksander Goga. Han berättar om den fantastiska resan med Servicefinder, olika typer av mindset, mål och visioner. Veckans lyssnarfråga handlar om hur man taggar igång säljteamet.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Stjärnsäljarpodden goes International

Karin, Tomas och Philip diskuterar den kommande utlandsexpansionen. I ärlighetens namn ett avsnitt som denna gång mest handlar om oss, en av fördelarna av att driva sin egen podd 😉 Förhoppningsvis också en del matnyttigt för dig som gillar utlandsexpansioner och vill få en uppdatering på vad som händer hos oss.Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales. Produktion av Story of You.S03E06 – Det personliga varumärket

Tomas & Philip pratar om det personliga varumärket; vad det är, varför det är så viktigt för att vara en stjärnsäljare och hur man bygger det. Veckans lyssnarfråga handlar om huruvida det är möjligt att lyckas som säljare i ett team, men misslyckas i ett annat.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Bygg relationer och investera i människor som Dennys från Ukraina

I ett industriområde i Ukraina fick Tomas insikter som färgar veckans avsnitt. Hur bygger vi relationer och framförallt – hur bygger vi relationer utan att träffas? I veckans avsnitt pratar vi onlinemöten och hur du bör agera för att inte låta social distansering påverka det livsviktiga relationsbyggandet. Keps eller inte Keps?Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales. Produktion av Story of You.S03E02 – Visioner & Mål

Philip och Tomas pratar om hur man sätter upp visioner och mål för att bli motiverad, vad deras egna långsiktiga mål är och vad som egentligen är viktigt i livet. Dessutom verkar det som att Philip har fått sin första hater?

Veckans lyssnarfrågor handlar om hur man bemöter olika personlighetstyper, och hur mycket engelska uttryck ska man egentligen blanda in i språket?

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Hur ett skav mellan sälj- och marknadsavdelningen maxar resultatet. Med Eva-Lotta Jonsvik, marknadschef (storkunder) Telia.

Ett skav mellan sälj och marknad för att få ut max av samarbetet? Vad ska säljavdelningen respektive marknadsavdelningen göra för att stötta marknad? Hur mäter en modern marknadsföring sin pipeline?Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales. Produktion av Story of You.S02E14 – Försäljning inom offentlig sektor med Henrik Larsson

Henrik Larsson från Sokigo är med och snackar försäljning inom offentlig sektor. Vad är egentligen skillnaden och hur ska man som säljare tackla lagen om offentlig upphandling?

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Bjuder du på för mycket värde så har det kanske inget värde? Med Ken Skoog

Bjuder du på för mycket värde så har det kanske inget värde? Med Ken Skoog. Ken Skoog från Straction & Säljpodden gästar återigen med ett späckat avsnitt. Om man bjuder på allt, hur ska vi då få igång Sverige? Vilken kunskap ska man bjuda på? Skillnaden mellan att bjuda på kunskap digitalt och analogt? Insight Selling? Inspelat på Stjärnsäljarpodden Webinar Day i april.Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales. Produktion av Story of You.S02E10 – Säljspaningar med Tomas och Philip

Philip och Tomas går igenom 8 spaningar de noterat den senaste tiden.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Respond, Reset & Renew – Vad blir det nya normala för B2B-försäljning? Susanne Cederberg

Hur påverkas möten av hemmamiljöer, kan man dra nytta av en skrikande 5-åring och kommer vi i framtiden ha samvete att flyga till Göteborg? Tillsammans med Susanne Cederberg från Avanade reder Tomas ut hur covid-19 påverkar vårt beteende både nu och i framtiden. Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales. Produktion av Story of You.S02E08 – Vi diskuterar olika avslutstekniker med Mattias Hillestrand från Säljpodden

Stjärnsäljarpodden gästas av systerpodden Säljpodden. Vi bjöd in Mattias Hillestrand och pratade försäljning med fokus på olika aspekter av avslut.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Lärdomar och motivationstips

Efter en kanonvecka rent försäljningsmässigt kommer också bakslag och insikter. Tomas har blivit utskälld både hemma och på jobbet, Philip försöker sluta svära och vi reder en gång för alla ut varför du aldrig skall bli senior. Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales. Produktion av Story of You.Kortavsnitt – Få ökat engagemang på Linkedin (5 min)

I veckans minipodd berättar Thomas om hur man når ut på LinkedIn, och om hur han lyckades få 80 mötesförfrågningar på ett inlägg.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Susanne Hjälmered – Rekrytering i dessa tider?

Hur hittar man en rekryteringslösning tillammans med kunden i Corona-tider? Interim? Har kandidatens marknad blivit arbetsgivarens? Hur lyckas man med en Onboarding på distans? Dessa frågor med svar och en massa annat kan du förvänta i detta avsnitt. Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales. Produktion av Story of You.Kortavsnitt (5 min) – Hamburgaren

I ett utdrag från en inspirationsföreläsning som Philip höll berättar han om Hamburgaren och vikten att ha en bra struktur i sitt säljarbete.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Sälj som ett proffs online med Per Lange

Allt fler möten sker nu online vilket möjliggör ännu fler möten. Hur kan du säkerställa att du trycker på rätt argument i ditt kundmöte? Hur kan du förbereda dig på förhand med rätt frågor som är relevanta för kunden? Per Lange har svaren.Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales. Produktion av Story of You.S02E02 – Vända misslyckande till framgång med George Brontén

Stjärnsäljaren och entreprenören George Brontén berättar hur han som ung säljchef misslyckades med sina nyanställda säljare och därefter bestämde sig för att skapa en lösning på problemet med hjälp av struktur och metodik. Och så jämför vi Social Selling med en saltgurka!

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Emma Wallin: Ideal Customer Profile – viktigare än någonsin

Emma Wallin, Head of Partner Sales på Bambora om vikten av att regelbundet utvärdera och bearbeta rätt kunder. Hur ska man göra i praktiken för att få reda på vad som är rätt? Utöver detta berör vi hur vi ska lyckas få in fler kvinnor i säljyrket och Emmas bästa tips för att bygga sitt personligt varumärke.Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales. Produktion av Story of You.A26 | Johannes Hansen – “Fuck Your Fears”

Fuck your fears! Sveriges främsta mentala rådgivare Johannes Hansen berättar om hur du river mentala hinder och tränar dig själv för att bli modigare, och att vi säljare har så mycket ursäkter, och så grillar han Tomas på temat träning.

Sponsorer:
https://checkproof.com
http://jobb.reco.se

Musik:
Joakim Karud – Waves

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Peppe Ekmark: När det blåser bygger en del vindskydd andra väderkvarnar

Inspiratören Peppe Ekmark förverkligade under fjolåret sin livsdröm om en kursgård i Italienska Toscana. I avsnittet berättar han hur han hanterar en kris och vikten av att leva sina drömmar, hur ser ditt liv ut om 20-30 år?

Peppe kommer även med sina bästa ledarskapstips och hur man ska tänka och agera som säljare just nu.

 

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.A22 – Patrik Nordkvist – Hur du förhåller dig till konkurrenter

Säljcoachen Patrik Nordkvist gästar Stjärnsäljarpodden för diskussion om bla hur du ska förhålla dig till dina konkurrenter, hans resa som entreprenör och vad han tycker att svenska säljare saknar.

Music:
Joakim Karud – Waves

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Skapa framgångsrika team med Relationsproffset Jacquline Joo

Föreläsaren & Relationsexpert Jacquline Joo om vad som utmärker och hur man skapar framgångsrika team. Hur ska man tänka som ledare? Hur ska man tänka när allt mer kommunikation och möten blir online?Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales. Produktion av Story of You.A18 – Tomas Ortlieb – Hur du hanterar invändningar

I veckans avsnitt pratar Tomas Ortlieb från Lenovo om hur du bemästrar och hanterar kundens invändningar!

Musik:
Joakim Karud – Waves
Joakim Karud – Loudness and Clarity
www.joakimkarud.com

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Motivationstips och pepp

När krisen blir det nya normala gäller det att inte såsa ihop. Tomas som tillfrisknat är hungrigare än någonsin och flankerad av Philip uppstår styv kuling. Tips för att träna både kropp och huvud (meditation) utlovas.Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales. Produktion av Story of You.A14 – Henrik Larsson-Broman – Varför forska om försäljning?

Henrik Larsson-Broman från Prosales om varför man ska forska om försäljning samt hur du som säljare och säljchef ska få ut max av de hetaste säljtrenderna!

Musik:
Joakim Karud – Waves
Joakim Karud – Spring Light
Music by: @joakimkarud

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Henrik Berghult – VD Clarion Sign: Ingenting är som förut.

Ett inspirerande avsnitt med Henriks tankar (som VD på Stockholms största hotell) när efterfrågan försvinner i princip. Med nya fokus såsom att avlasta vården och få ut folk i arbete. Och en enorm framtidstro på att efterfrågan kommer tillbaka, om än på ett annorlunda sätt.Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales. Produktion av Story of You.Avsnitt 10 – Hanna Nätt-Falkäng

En modern säljare måste jobba nära sin marknadsavdelning för maximal effekt. Den här veckan gästas Stjärnsäljarpodden av Hanna Nätt-Falkäng som är Marknadsdirektör på Istone. Hanna har lång erfarenhet av både B2C och B2B marknadsföring med digitalt fokus. I det här avsnittet pratar vi Inbound Marketing, bloggande och tips på hur sälj och marknad bör jobba ihop!

Musik: Joakim Karud – Spring Light
Music by: @joakimkarud

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Christian Cabau, Klarna – Dags för kommunikationen att lämna karantänen

Ska marknadsföringen gasa eller bromsa i kristider?
Christian resonerar kring vilka varumärken (HM, Lego, Absolut, Volvo, SAS etc) som har lyckats med marknadsföringen just nu. Finns det en mall för att lyckas?

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Avsnitt 6 – Herman von Greiff

Det här avsnittet gästas vi av Herman Von Greiff med lång erfarenhet av försäljning och ledarskap. Han pratar om vikten att hitta kundens context, account mapping och att ha en bra storyline.

Musik: Joakim Karud – Loudness & Clarity
Music by Joakim Karud @joakimkarud

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Sara Dalsfelt – Affärskritiska nycklar för chefer och HR i rådande kristider

Hur kan du skapa en kultur remote? Hur kan du jobba med självledarskap i dessa tider? HR-profilen Sara Dalsfelst besvarar dessa frågar samt förklarar tidningsartikel-knepet i dessa annorlunda tider. Philip erkänner även sina synder som gammeldags övervakande chef.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Avsnitt 2 – Mötet

Philip och Tomas går igenom hur säljmötet går till. Vad är de vanligaste misstaget man brukar göra, samt andra tips man kan tänka på för att underlätta och skapa ett bra säljmöte.

Musik: Joakim Karud – Loudness & Clarity
Music by Joakim Karud http://soundcloud.com/joakimkarud

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Storyselling med David JP Philips

Direkt från stjärnsäljarpoddens stora webinarday – Hur ökar du dina försäljning genom att berätta en historia, vad krävs för att ändra en persons mindset och vad gör en kräfta i ett koppel på ICA? David JP Philips ger dig svaren!

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.S05E07 – Pålitlighet som konkurrensfördel i din försäljning

Har folk slutat vara pålitliga i affärslivet? Tomas menar i ett brandtal att så är fallet och att här således finns möjlighet att sticka ut. Hur kan du med enkla medel överträffa kunders förväntningar?

Och hur kan du du bli en person som folk, både privat och arbetsmässigt, kan räkna med?

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Hitta strukturen och kom till skott

Sverige forsätter att jobba hemifrån och nya möjligheter skapas. Tomas som denna vecka är nere för räkning lyser med sin frånvaro och stjärnsäljaren Karin Moberg kliver in och ger dig guidning genom hemmakontorets fördelar och fällor. Dessutom avslöjar vi allt om stjärnsäljarpoddens stora swebinarday.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.S05E05 – Förhandlingsteknik

I detta avsnitt pratar vi förhandling. Behövs det när vi går in i ett säljmöte? Varför ska man ge rabatt, och hur gör man om man inte vill ge rabatt? Vi pratar också om varför det är viktigt att behålla ordförandeskapet genom hela säljprocessen.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Cold calls vs meddelande

Öppningsfraser, vedervärdiga härskartekniker och massutskick.
Kalla samtal har med digitaliseringen blivit kalla meddelanden – hur formulerar med egentligen ett sånt?

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.S05E03 – Säg upp dig och hitta det som triggar dig

Livsstilsdesign! Varför alla bör säga upp sig oftare! Nöj dig inte med att vara hyfsat nöjd. Hur Tomas drömjobb blev ett helvete.

Vi pratar även om hur du som säljchef ändrar dina säljares beteenden och att inte lyssna på vad samhället tycker om ditt liv.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.2012 vs 2020

Livepodd / AW online – Philips skräckvälde, frågelåda, att bygga mediehus och framförallt en massa snack om vad som hänt de senaste 8 åren!

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.S05E01 – Vad utmärker en stjärnsäljare?

Äntligen är vi tillbaka med ny säsong!
I detta avsnitt pratar vi om vad vi anser utmärker en stjärnsäljare. Här är några saker vi diskuterar:

 • Positiv inställning
 • Viljan att hjälpa kunden
 • Kreativitet
 • Aktivitet
 • Passion

Sedan diskuterar vi vad man kan förvänta sig av denna säsong. Glöm inte att skicka in era frågor till oss, nu kör vi!

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Kris? Peppavsnitt-> Dags att levla upp

Svåra tider är inte lika med minskad försäljning.
Levla upp, bygg ditt personliga varumärke mer än någonsin och öka din aktivitet på sociala plattformar – vi ger dig peppen!

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.S04E15 – Hacks till fler säljmöten

Vi går igenom de bästa sättet enligt oss att boka möten med hjälp av LinkedIn. Vi går igenom bland annat:

 • Följa upp andras aktiviteter
 • Komma i kontakt med en person "kallt"
 • Gratisversion, Premium och Sales Navigator på LinkedIn
 • Veckans fråga handlar hur du bokar möten eller stänger affärer innan jul

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Repod – Vem är Tomas Wesander, på djupet?

Denna vecka kör vi ett specialavsnitt genom en repod från när Tomas gästade Golden Talks.

Frågor kring kärleken till Philip, vad han gör om Janne Josefsson knackar på dörren och skammen bakom callcentret dyker upp. Men givetvis blir det också en hel del tips kring social selling och försäljning.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.S04E13 – Stäng Året, så maximerar du de 4 sista veckorna

Nu är det exakt 4 veckor kvar på året. Philip och Tomas kommer med sina starkaste tips så du får en grym avslutning på detta säljår!


Stjärnsäljarpodden är den bästa starten på jobbveckan för dig som är eller har ambitioner att bli en stjärnsäljare. Vi diskuterar och utbildar i allt som rör försäljning, personligt varumärke och entreprenörsskap. En gång i månaden bjuder vi in en stor gäst.

Skicka in din lyssnarfråga på www.stjarnsaljarpodden.se!
Följ oss på instagram: @stjarnsaljarpodden
Vi connectar gärna med våra lyssnare på LinkedIn! Sök upp Tomas Wesander och Philip Gozzi.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.10 strukturtips för att bli en mjuk maskin

Strukturerade säljtips under en ostrukturerad promenad.
Vem har egentligen skrivit boken, när på dygnet får man mest gjort och varför ringer Tomas sin Fru?

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.S04E11 – En tidig julafton: The Sales Conference 2018

Den här veckan sänder vi "live" från The Sales Conference 2018, som var som en tidig julafton för alla som jobbar med sälj och marknadsföring. För att förmedla en del av all kunskap och inspiration vi fick med oss släpper vi detta fullmatade, extra långa avsnitt. Vi tog nämligen vårt pick och pack och drog till TSC, där vi byggde upp vår egen poddstudio och bjöd in alla som passerade. Vi pratade mycket om trender i försäljning men också om rekrytering, social selling och massa annat. I podden hörs ett urval av alla fantastiska personer som gästade oss, bland annat Emma Wallin, Hans Peter Siepen, Jackie Kothbauer, Henrik Larsson Broman och Sara Larsen. Stort tack till alla som medverkade!

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Tomma möten, säljkultur och 62 sidor powerpoint med Haval van Drumpt

Varför gömmer sig säljarna i korridoren och vad kan vi egentligen förvänta oss av 5G?

Det och mycket mer får du reda på när VDn för 3 – Haval Van Drumpt gästar stjärnsäljarpodden.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.S04E09 – John Ekström: “Fake it till you make it”

I veckans avsnitt utlovas entreprenörsinspiration i mängder av klädmärket John Henrics grundare John Ekström! Hur går man från noll till ett av Sveriges mest framgångsrika accesoarvarumärken? Hur naiv måste man egentligen vara för att starta bolag utan knappt några pengar? En ordentlig genomgång av den galna första tiden som egenföretagare varvas med massor av tips och aha-upplevelser!


Stjärnsäljarpodden är den bästa starten på jobbveckan för dig som är eller har ambitioner att bli en stjärnsäljare. Vi diskuterar och utbildar i allt som rör försäljning, personligt varumärke och entreprenörsskap. En gång i månaden bjuder vi in en stor gäst.

Skicka in din lyssnarfråga på www.stjarnsaljarpodden.se!
Följ oss på instagram: @stjarnsaljarpodden
Vi connectar gärna med våra lyssnare på LinkedIn! Sök upp Tomas Wesander och Philip Gozzi.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Hets mot målgrupp – Hur mycket kan man ligga på?

Radioskugga, kunden stoppar huvudet i sanden, vad gör du? Hur mycket kan du ligga på? Samt marknadschefen som fick nog och varför Philips dök upp på kundens hotell. Dessutom drar Tomas en rövare.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.S04E07 – Rätt råmaterial – 4 steg till ökad försäljning

Prospektering, proespektering, prospektering! Som en fortsättning på förra veckans avsnitt avslöjar Philip & Tomas deras viktiga fyra steg för att fånga in de allra bästa kunderna. I slutet av avsnittet läser de upp en av lyssnarnas bästa säljhistorier…


Stjärnsäljarpodden är den bästa starten på jobbveckan för dig som är eller har ambitioner att bli en stjärnsäljare. Vi diskuterar och utbildar i allt som rör försäljning, personligt varumärke och entreprenörsskap. En gång i månaden bjuder vi in en stor gäst.

Skicka in din lyssnarfråga på www.stjarnsaljarpodden.se!
Följ oss på instagram: @stjarnsaljarpodden
Vi connectar gärna med våra lyssnare på LinkedIn! Sök upp Tomas Wesander och Philip Gozzi.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Så blir din video viral

Grannsämja, hiphop och virala videos.
Vad är nyckeln till en bra video och hur skall man våga?
I veckans avsnitt avhandlar vi allt kring en lyckad video och på vägen väcks frågor kring Philips konservativa familjebildning.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.S04E05 – Att sälja med sin personlighet

Efter den virala succén med ett LinkedIn-inlägg nyligen har Philip och Tomas fått frågor om hur man kan använda sin personlighet i säljarbetet. Under vilket superstelt möte var det Tomas insåg att han måste vara mer personlig? Och hur får man in skratt i mötet? Veckans lyssnarfråga handlar om vilka personer inom sälj och marknad man måste följa på sociala medier.


Stjärnsäljarpodden är den bästa starten på jobbveckan för dig som är eller har ambitioner att bli en stjärnsäljare. Vi diskuterar och utbildar i allt som rör försäljning, personligt varumärke och entreprenörsskap. En gång i månaden bjuder vi in en stor gäst.

Skicka in din lyssnarfråga på www.stjarnsaljarpodden.se!
Följ oss på instagram: @stjarnsaljarpodden
Vi connectar gärna med våra lyssnare på LinkedIn! Sök upp Tomas Wesander och Philip Gozzi.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Motivationstänk, Hockeybockey & Soldatens vokabulär

Tomas och Philip återförenas efter 10 dagar i en källare.
Taggade på den nya säsongen levererar dom ett motivationsavsnitt med självklara sidospår kring aggressioner, gamla ord och tågresor.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.S04E03 – Gåshudsfilosofin med Homan Panahi

Homan Panahi gästar podden och berättar om sin långa resa från korvkiosken till eurekamomentet som var grunden till egna företaget, en resa med gåshudsfilosofin som den ständiga kompassen.


Stjärnsäljarpodden är den bästa starten på jobbveckan för dig som är eller har ambitioner att bli en stjärnsäljare. Vi diskuterar och utbildar i allt som rör försäljning, personligt varumärke och entreprenörsskap. En gång i månaden bjuder vi in en stor gäst.

Skicka in din lyssnarfråga på www.stjarnsaljarpodden.se!
Följ oss på instagram: @stjarnsaljarpodden
Vi connectar gärna med våra lyssnare på LinkedIn! Sök upp Tomas Wesander och Philip Gozzi.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Läsa ansiktsuttryck och kroppspråk som ökar din försäljning!

Vad säger ett par förhöjda ögonbryn, kan du vinna mot din chef via ett blankt pappar och hur kan du öka din försäljning genom att titta på Bonde söker fru?
Det och mycket mer när Sara Nyström Lennqvist – expert på microuttryck gästar podden.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.S04E01 – Kay Pollak om att välja glädje

Vi är äntligen tillbaka efter sommaruppehållet! Första gäst ut i säsong 4 är ingen mindre än regissören, inspiratören och föreläsaren Kay Pollak! Vi bjöd in honom till konferensrummet på Clarion Hotel och hade ett fantastiskt samtal om att välja glädje, att sluta vara ett offer och hur man bäst hanterar stress. Hoppas att ni kan ta med er lika mycket som vi gjorde från detta avsnitt!


Stjärnsäljarpodden är den bästa starten på jobbveckan för dig som är eller har ambitioner att bli en stjärnsäljare. Vi diskuterar och utbildar i allt som rör försäljning, personligt varumärke och entreprenörsskap. En gång i månaden bjuder vi in en stor gäst.

Skicka in din lyssnarfråga på www.stjarnsaljarpodden.se!
Följ oss på instagram: @stjarnsaljarpodden
Vi connectar gärna med våra lyssnare på LinkedIn! Sök upp Tomas Andersson och Philip Gozzi.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Premiär, poesi och 100 miljoner – Tobias Nyberg

Vi kickar igång säsongen och pratar livslångt lärande med Tobias Nyberg.

Vad är skillnaden på mål och lärdom, varför kan Philip köra traktor och hur kommer det sig att det dyker upp guld i Tomas Facebookflöde?

Häng med oss in i säsong 7 och få svar på frågorna du alltid grubblat över!

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.S03E19 – Livet efter sommaren

Lagom trötta efter helgens svensexa poddar Tomas och Philip denna vecka om hur man redan nu förbereder sitt säljarbete för att hösten ska bli så smidig som möjligt. Alla kan nog känna igen känslan av att allting stänger ner på sommaren, vilket påverkar även resultaten efter semestern. Tomas och Philip ger sina bästa råd och erfarenheter för att lösa problemet och ge sig själv de allra bästa förutsättningarna.

Veckans lyssnarfråga handlar om en chef som är bra på att sälja men sämre på ledarskap och hur man ska hantera det.


Stjärnsäljarpodden är den bästa starten på jobbveckan för dig som är eller har ambitioner att bli en stjärnsäljare. Vi diskuterar och utbildar i allt som rör försäljning, personligt varumärke och entreprenörsskap. En gång i månaden bjuder vi en stor gäst.

Skicka in din lyssnarfråga på www.stjarnsaljarpodden.se!
Följ oss på instagram: @stjarnsaljarpodden
Vi connectar gärna med våra lyssnare på LinkedIn! Sök upp Tomas Andersson och Philip Gozzi.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Årssummering med julmys: Affären som sket sig, grisfötter och Philips usla julrim

Nya stjärnsäljaren Karin hoppar in i denna veckas glöggdoftande avsnitt. Tillsammans summerar vi det gångna året och tar upp både tuffa och roliga perioder. Självklart blir det också rimtävling där personligheter avslöjas .

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.S03E17 – Våga vara långsiktig

Veckans avsnitt av Stjärnsäljarpodden handlar om hur man lyckas med att gå från att göra enstaka affärer till att bli en del i en långsiktig plan hos kunden, genom att jobba med visioner.

Veckans lyssnarfråga handlar om huruvida man ska vara ledig i sommar eller inte, vilket är väldigt självklart för Philip och Tomas.


Stjärnsäljarpodden är den bästa starten på jobbveckan för dig som är eller har ambitioner att bli en stjärnsäljare. Vi diskuterar och utbildar i allt som rör försäljning, personligt varumärke och entreprenörsskap. En gång i månaden bjuder vi en stor gäst.

Skicka in din lyssnarfråga på www.stjarnsaljarpodden.se!
Följ oss på instagram: @stjarnsaljarpodden
Vi connectar gärna med våra lyssnare på LinkedIn! Sök upp Tomas Andersson och Philip Gozzi.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Lyckas med ditt webinar! Bli känd för rätt grej mha löken

Årets tionde webinar som specialavsnitt av stjärnsäljarpodden.
Bli känd för rätt grej genom en lök – går det? – Absolut!
I veckans avsnitt blir det både tips och tricks för att lyckas på LinkedIn.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.S03E15 – Det viktigaste av allt

Philip och Tomas blev rejält omskakade av idolen Aviciis död och har efter det börjat omvärdera sina liv lite. Vad är egentligen det allra viktigaste? Varför ska man ha en visionboard och stora mål, om det ändå inte är roligt på vägen? En viktig och allvarlig diskussion i veckans poddavsnitt!

Veckans lyssnarfråga handlar om vad man kan göra för att ta sig ur en svacka. Skicka in din lyssnarfråga på www.stjarnsaljarpodden.se!

Följ oss på instagram: @stjarnsaljarpodden
Vi connectar gärna med våra lyssnare på LinkedIn, adda Philip Gozzi och Tomas Andersson!

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Stäng året på topp! Samt Tomas sömnlösa natt

10 dagar kvar: Hur kan du få in alla affärer, få folks uppmärksamhet och samtidigt preppa en bra start i januari?
Vänd uppskjuta möten till affärer och rensa rent inför 2020 med hjälp av Stjärnsäljarpoddens jultips.
Dessutom en hel del om Tomas stora vändning från medioker – via en sömnlös natt – till något helt annat.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.S03E13 – Direkt från lunchmötet

Detta avsnitt passar inte för personer som är känsliga för smaskljud!

Philip och Tomas har fått frågor om hur man ska bete sig på lunchmöten, så här bjuder de in alla lyssnare på ett restaurangbesök. Finns det några oskrivna regler att förhålla sig till? När är det läge att beställa alkohol? Vem betalar? Vad ska småpratet handla om? Massa konkreta tips utlovas, från två säljare som har mycket erfarenhet av den här sortens mer avslappnade möten, som ändå kan leda till affär.

Smaklig måltid!

Skicka in din lyssnarfråga på www.stjarnsaljarpodden.se!
Följ oss på instagram: @stjarnsaljarpodden
Lägg gärna till Tomas Andersson och Philip Gozzi på linkedin.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Philip Gozzi i naken intervju

Försäljning, ledarskap, idrott och karriär.
Philip har gästat podden its all about commitment. Denna vecka får du som lyssnare ta del av intervjun genom en repod. Hur har Philip tagit revansch genom sin säljkarriär, hur var han som chef och hur känns det att flytta hemifrån som sextonåring?

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.S03E11 – Strutsen i sanden

Tack och lov händer det väldigt sällan idag, men just denna vecka har vi fastnat i en säljprocess som innebär att man jagar en person och får noll respons.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Att bli en big personality

Philip skall köpa Pappa-bil, Tomas dricker te och
mitt i allt detta pratar vi såklart om hur du bygger ditt
personliga varumärke med hjälp av både sårbarhet och sociala medier.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.S03E09 – Julia Selander

Julia Selander, vd för Venture Cup gästar och samtalet handlar om entreprenörsskap, start-ups, företagstrender, misslyckanden och ticks.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Hur säljer man en fotbollsspelare? Fotbollsagenten Carl Fhager

Fotbollsagenten och affärsadvokaten Carl Fhager berättar om uttrycket video-jugge och ger oss en insikt i affärerna runt själva fotbollen. Och hur gick det egentligen till när Tomas gjorde sin första fula affär. Förhandlingstips och mycket mer i veckans avsnitt av Stjärnsäljarpodden.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.S03E07 – Uppföljning, livets nyckel

Detta avsnitt pratar vi om vikten av att följa upp allt man gör, både privat och professionellt.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Ewa Meurk gästar: Må bra och prestera bättre

Vi träffar hälsoingenjören Ewa Meurk som förklarar sambandet mellan en god hälsa och prestation i affärslivet.
Hur påverkas vi av det vi stoppar i oss och vad är nyckeln till en sund kropp?

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.S03E05 – Günther Mårder

Philip och Tomas får träffa sin idol Günther Mårder, som pratar om de bästa sätten att optimera sitt företagande. Han ger även tips på hur man som säljare kan spara på bästa sätt när provisionen kommer.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Produktivitetstips för ökad försäljning

Vikten av att vara produktiv, kunna sålla och prioritera.
Givetvis blir det även lite stickspår, franska influenser och boktips.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.S03E03 – Lyckas som säljare inom konsultbranschen

I det här avsnittet ger Tomas och Philip sin syn på försäljning inom konsultbranschen och tips för att lyckas bli en bättre konsultsäljare! James Pember från Sparta blev även uppringd för att svara på en av två lyssnarfrågor.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Maximera försäljningen fram till jul

8 veckor kvar till jul. Vi tar en promenad genom stockholm och sätter målbilden inför julledigheten. Hur skall man tänka för att uppnå resultat?

Självklart blir det också en och annan historielektion.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.S03E01 – Superentreprenören Alexander Pärleros

Alexander Pärleros är grundare till Framgångspodden och framgångsrik säljare. I detta avsnitt berättar han om sin resa, från den tuffa barndomen till framgångarna med företagandet.

Stjärnsäljarpodden är podden för dig som är eller vill bli en stjärnsäljare. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt med en inspirerande gäst eller ett intressant samtalsämne. Tomas Andersson och Philip Gozzi är passionerade säljare, entreprenörer och utbildare. Med Stjärnsäljarpodden vill de hjälpa dig nå bästa möjliga resultat och kickstarta din säljvecka.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Kombinera kanaler

Vikten av att kombinera både telefon, sms, mail och Linkedin.
Hur funkar de olika kanalerna och vad bör man tänka på?

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Kortavsnitt – Mats Erwald sa upp sig och blev skibum i Alperna

Philip träffar Mats Erwald, som hade en lysande karriär innan han sa upp sig för att göra en säsong i alperna. Om att våga leva drömmen!

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Maximera de events du går på

Hur får du valuta för både tid och pengar när du besöker ett evenemang?
Både dina egna samt andras. Hur ska du agera före, under och efter? Tips kring mingel, kontaktskapande och uppföljning.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.S02E13 – Facebook som säljverktyg inom B2B med Marcus Smith

Marcus Smith är grundare av sociala medie-byrån SocialView och expert på social selling. Vi diskuterar bland annat hur man som säljare kan nå ut till nya kunder med hjälp av sociala medier, massor av nyttiga lärdomar och tips utlovas!

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Gäst Ulrika Bromander: Om att lyckas med den nya tidens försäljning

Ulrika Bromander som är VD för Amesto Solutions gästar podden
och delar med sig av erfarenheter från sina 22 år i IT och konsultbranschen.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.S02E11 – Hur man på bästa sätt rekryterar och onboardar nya säljare med Nils Olsson

Nils Olsson från Lundalogik gästar och berättar om hur företagets rekryterings- och onboardingprocess tar fram de allra bästa säljarna.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Bakom Säljkostymen: Producent-Jonas frågar ut Philip & Tomas

Specialavsnitt: Vad bjuder Tomas på ifall det ska vara hemlagat? Vad får Philip av Tomas i julklapp? Detta avsnitt är lite mer personligare än vanligt när Producent-Jonas ställer lite frågor till Philip & Tomas.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Kortavsnitt – Tomas poddagbok 9 november (6 min)

Nu är det Tomas tur att dela med sig av sin dagbok från 9 november.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Viral på Linkedin – David Stavegård

Vi träffar mannen bakom torsdagstipset David Stavegård även kallad Excelmannen. För 3 år sedan publicerade David sin första Video på Linkedin och idag har han över 20,000 kontakter.

Vad har detta inneburit för honom och vad skall man tänka på om man vill gå i Davids fotspår?

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Kortavsnitt – Philips poddagbok 1 november (7 min)

Vi får följa med Philip en heldag och ta del av hans insikter.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Gäst Paul Linderoth: Hur påverkar din arbetsplats och miljö din försäljning?

Nya kontorslösningen som kommit för att stanna.
Vi träffar Paul Linderoth CMO och Co-founder på Convendum som tar
oss med på resan från kontorslådor till aktivitetsbaserade öppna coworkingytor.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.S02E07 – Kreativitet i säljarbetet med Frida Panoussis

Frida Panoussis berättar om sina tips för att bli en mer kreativ säljare. Hur ska du rita i mötet? Vilka hjälpmedel ska du ha? Och varför charader i kundmötet kan vara effektfullt.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Korta Ledtiderna – effektivisera din försäljning

Att sätta agendan, ta kontroll över mötessituationen och komma till avslut.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.S02E06 – Bli ett proffs på att presentera med Andreas Olsson

Presentationsproffset Andreas Olsson berättar vad som händer med publiken när man gör en bra presenation. Han ger massor av tips på vad man ska tänka på för att attrahera en stor publik.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Sätt en strategi för ditt personliga varumärke (metod: löken)

Att bli känd för rätt grej och lyckas på Linkedin.

Vi reder ut arbetsmetoden löken. Vilka lager bör din lök innehålla för att du skall lyckas nå ut i bruset på linkedin.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.S02E05 – Philip blir grillad av Ken Skoog

Ombytta roller när Philip Gozzi intervjuas av Ken Skoog om hockeykarriären, att han inte såg sig som säljare, hans framgångsfaktorer och knepet han använde när folk trodde han var en brat!

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Kreativitet som ökar din försäljning

Hur kan du jobba med kreativitet i din försäljning? Hitta nya vägar, stick ut och skapa avtryck. Hur skall man egentligen tänka för att inte falla i klyschiga fällor?

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.S02E04 – Bli en kung på nätverkande med Robert Hallgren

"Om du är med i ett nätverk omsätter det 1 miljon" hörde Robert Hallgren och gick med i 7 nätverk. Nätverkskungen Robert berättar sina tips kring olika nätverksformer och hur du lyckas sticka ut på mingel och bland pitchar. Samt en historia från en karaokebar i Prag.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.S05E24 – Säsongsavslutning med Tomas i Almedalen

Tomas träffar ett gäng grymma personligheter under sin vistelse i Almedalen. I det här avsnittet diskuteras försäljning, integrering och entreprenörsskap på högsta nivå.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.S02E03 – Prioritera och kategorisera ditt nätverk med Alexander “MrTopOfHeart” Slotte

1000 kontakter på sociala medier kontra ett fåtal bra affärskontakter. Hur ska du prioritera i ditt nätverk för bäst effekt? Nätverksexperten Alexander Slotte berättar om sina tips och sin nätverksmodell 5L.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.S05E23 – Megadeals Live

Releasefest för boken Megadeals och vi poddar live. Många intressanta personer fladdrar förbi men framförallt Christopher Engman och Johan Åberg som står bakom Megadeals.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Kortavsnitt (10 min) Del 2 av 3 – Hur man lyckas med sina säljmöten

Att lyckas göra ett bra möte är avgörande om man vill sälja. I en miniserie berättar vi om våra tankar kring hur man lyckas innan, under och efter sina möten. Del 2 av 3.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.S05E22 – Nätverkandet

Att lyckas skapa nätverk. Vem betalar lunchen, hur öppnar man ett samtal och vad skall man tänka på både online och i verkligheten.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Kortavsnitt (6 min)Del 1 av 3 – Hur man lyckas med sina säljmöten

Att lyckas göra ett bra möte är avgörande om man vill sälja. I en miniserie berättar vi om våra tankar kring hur man lyckas innan, under och efter sina möten. Detta är del 1 av 3.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.S05E21 – Mathias Härenstam

Mathias Härenstam VD för jobzone gästar podden och pratar om vikten av att må bra på sin arbetsplats.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.A27 – Sara Larsen “Team Revenue”

År 2017 kan man tycka att sälj och marknad bör jobba bra ihop. Men så är tyvärr inte alltid fallet. LinkedIn-proffset Sara Larsen ger sin syn på hur sälj och marknad kan jobba ihop, hur man bör gå tillväga och hur man sätter gemensamma KPIer. Självklart bjuder Sara på LinkedIn-tips

Musik:
Joakim Karud – Waves
Bensound

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.S05E20 – Vinnaranda

Oförglömliga resor, golfbollar och kulturella seniorer. Hur hittar man egentligen den bästa motivationen och bygger ett vinnande team?

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.A25 – Jacqueline Joo – Hur du klickar med din omgivning

Relationsexperten Jacqueline Joo gästar för snack om hur du klickar med din omgivning; vad ska man egentligen göra de första sekunderna man träffar någon? Vi pratar också DISC-profilerna (färgerna) och hur du ska bete dig mot olika personlighetstyper.

Sponsor:
http://jobb.reco.se
https://peppeekmark.se/

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.S05E19 – Kundservice

Reklamnostalgi från 90 talet, skorpioner i badkaret och Philip tappar humöret.
Hur bör man egentligen bemöta sina kunder och vad räknas som bra kundservice?

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.A23 – Sabine Andersdotter – Hur du lyckas bygga ett stort varumärke

Vi pratar med Sabine Andersdotter om entreprenörskap inom mediebranschen.

Musik:
Joakim Karud – Waves

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.S05E18 – Tomas Tarantellor – Mental styrka

Tomas kör ett soloavsnitt med fokus på mental styrka eftersom att Philip åkt till Rhodos för att festa med Lollo & Bernie. Det blir ett best of-avsnitt där Tomas väljer ut sina favoriter på temat mental styrka, inslag som verkligen gjort intryck.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.A21 – Cheri Tree – How to truly connect with your potential client

Cheri Tree is an international sales superstar who have shared stage with Sir Richard Branson, Robert Kyosaki, Les Brown and more. She explains the revolutionary B.A.N.K-code and how it helps you connect with your potential customers to increase sales.

"Crack the code" http://www.mybankcode.com/nordic2017

"More information: robert@aquipapartner.com or +46 763 21 06 26."

Music: Joakim Karud – Waves

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.S05E17 – Nycklarna

Kärleksförklaringar, Fotbollsreferenser och Philips galna festkväll.
Vi går igenom 4 viktiga nycklar för att lyckas med social selling.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.A19 – Peppe Ekmark – Vinsten av att vara säljare

Peppe Ekmark pratar om att hitta de faktiska värdena för kunden samt den personliga vinsten att vara säljare, bla. hur han som nedstämd 25-åring satte upp det långsiktiga målet att äga ett hus i Toscana.

Musik:
Joakim Karud – Waves
Joakim Karud – Loudness and Clarity
www.joakimkarud.com

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.S05E16 – Leadstratten

Hur kan du som säljare och som bolag skapa en leadstratt som aktivt hjälper dig att sälja mer? Vi pratar hur du kan generera ett brus, en tydlig “Call to Acton” och hur kan tänka kring ett instegserbjudande.
Tomas är friskförklarad och Philip tar dig med på en historielektion kring trattens ursprung.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.A17 – Social Selling

Tomas och Philip berättar om varför man ska använda sociala medier i sitt försäljningsarbete. Varför LinkedIn ger bäst resultat och hur man lyckas med Social Selling!

Musik:
Joakim Karud – Waves
Joakim Karud – Loudness and Clarity
www.joakimkarud.com

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.S05E15 – Frågelådan

Svengelska uttryck, kunder som leker kurragömma och bästa peppen för dig själv och ditt team. Tomas har sjukanmält sig och lämnat över bollen till Philip som reder ut ett och annat med hjälp av lyssnarna.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.A15 – Torbjörn Svensson – Framgångsfaktor för en lyckad säljkultur

Torbjörn Svensson på Gartner om framgångsfaktorer/säljkultur i en global säljorganisation, framtidens säljare och hur du som säljledare får till en förändring.

Musik:
Joakim Karud – Waves
Joakim Karud – Spring Light
http://www.joakimkarud.com

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.SSP REWIND – Ta kontroll över mötet

Det här är ett specialavsnitt som vi tycker är värt att återhöras. Det här avsnittet är från februari 2018, där vi pratar om hur du skapar ett ordförandeskap i mötet, något som varit väldigt uppskattat av många.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.A13 – James Pember – What Drives A Succesful Sales Person

Stjärnsäljarpodden becomes Star Sales Podcast when James Pember visits on the topic "What drives a succesful sales person". We also touched on behaviour, sales rep psychology, why you NEED to give credit to your team for doing great work (even if it’s just showing up) and some deep moments about life.

Musik: Joakim Karud – Spring Light
Music by: @joakimkarud

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.S05E13 – Bestäm dig

Att värdesätta sig själv, jobba med målbilder och att våga. Tomas har utmanat sig själv genom en standup kurs och delar med sig av både insikter och punchlines.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.A11 – Ulrica Ekeroth – Rätt match vid rekrytering för säljchef och kandidat?

Ulrica Ekeroth, VD på SalesOnly om hur du lyckas i rekryteringen som säljchef och kandidat, vilken egenskap många säljare saknar och hur man bygger en bra säljkultur.

Musik: Joakim Karud – Spring Light
Music by: @joakimkarud

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.S05E12 – Aron Levin – Tiodubbla din omsättning!

Hur ska du tänka för att tiodubbla din omsättning?
Hur kan du jobba med goodwill, titta bortom de bortom de traditionella kanalerna och dessutom flytta till LA.

Vi möter Aron Levin (med historik på både King och Spotify), en av grundarna till Relatable som blivit en självklar aktör när det kommer till att göra människor till mediehus.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Avsnitt 9 – Jackie Kothbauer

Den här veckan gästas Stjärnsäljarpodden av Jacqueline "Jackie" Kothbauer, Sveriges Sociala Medie drottning! Med stor passion berättar hon hur man bygger sitt personliga varumärke i sociala medier, hur man jobbar i de olika medierna och varför Fredrik Eklund är så framgångsrik.

Musik: Joakim Karud – Loudness & Clarity
Music by Joakim Karud @joakimkarud

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.S05E11 – Den osexiga Säljprocessen

Vi vet alla om att vi borde, men hur många följer egentligen den uppsatta säljprocessen? Vi berättar om vår säljprocessen och vad som ska checkas av innan, under och efter mötet.

Som bonus: En gäst knackar på dörren och berättar om sina tips för att lyckas med säljpitchen!

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Avsnitt 7 – Målsättningar

Tomas och Philip summerar året 2016 samt diskuterar hur du undviker ångest i början av året och får en flygande start!

Musik: Joakim Karud – Loudness & Clarity
Music by Joakim Karud @joakimkarud

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.S05E10 – Emilia De Poret – Kläder som kommunikationsmedel

Hur skall man klä sig för att lyckas i affärslivet, att anpassa sin klädsel efter sammanhang och bör Tomas utsmycka sitt öra med en guldring?

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Avsnitt 5 – Christopher Engman

Hör Superentreprenören och Stjärnsäljaren Christopher Engman berätta hur du lyckas inom komplex försäljning på temat Mega Deals. Han berör också bla de bästa sälj & marknadsverktygen, hur du blir en Thought Leader på Social Medier och varför han nu ska åka Vasaloppet.

Musik: Joakim Karud – Loudness & Clarity
Music by Joakim Karud http://soundcloud.com/joakimkarud

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.S05E09 – Bygg ditt community av fans!

Hur bygger du något djupare än en traditionell köp- och säljrelation. Idag finns otroliga möjligheter att istället skapa ett community med fans. Vi ger tips på hur man kan gå tillväga och vilka plattformar man bör använda sig av.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Avsnitt 3 – The Sales Conference

Philip och Tomas pratar om det bästa från The Sales Conference.

Musik: Joakim Karud – Loudness & Clarity
Music by Joakim Karud http://soundcloud.com/joakimkarud

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.S05E08 – Bli effektivare på kortare tid

Hur kan du optimera effektiviteten på resande fot? Varför du inte ska köra bil, och när det passar bäst att göra tråkiga admin-timmar. Veckans fråga handlar om hur du kan hålla dig taggad med en hög energinivå varje dag.

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Slutspelsskägg, slutspurt och augusti-pipe!

Sommaren står för dörren och en rad av stickiga strån pryder redan nu Tomas annars så lena kinder. Men trots semesterskägg och längtan efter ledigt fortsätter vi vår predikan om att det inte är slut förens det är slut.


Aldrig tidigare har vi känt av att potentiella kunder bokar av i så stor utsträckning som inför sommaren 2024. Är det den långa vintern som gör att Sverige redan redan nu börjat stänga ner fabriken och hur bemöter vi då alla försök till uppskjutna möten och fraser som “vi hörs i höst”?


Det tar vi grepp om i veckans avsnitt – Välkomna!

Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales.

Produktion av Story of You.Back to basic – en utbildning i att sälja

Direkt från en live session och vidare in i podden kommer här ett extra långt avsnitt innehållande en utbildning från stjärnsäljarna i att… Sälja! Vi tar några steg tillbaka, släpper LinkedIn för en stund och koncentrerar oss på mötet. För det är ju såklart mötet som är målet med vår digitala närvaro på Linkedin, Instagram, Facebook och andra sociala plattformar. Här får du nycklar och verktyg för att konvertera din digitala aktivitet in till säljmöten – Välkomna! Stjärnsäljarpodden ägs av Stellas Sales. Produktion av Story of You.