Get Podcast

Vad Fan Hände?

En blivande mamma och en supersingel möts bakom varsin mick för att prata om livets kontraster och tabuer. Det pratas om dejtingliv, kändisskap, draman och obekväma sanningar. Det är högt i tak när tjejerna kliver in i studion för att spela in nya avsnitt som släpps varje onsdag.

1. Så… va fan hände egentligen?

Några år senare och tjejerna är tillbaka i studion för att prata om vad det var som egentligen hände? Klara är höggravid och Alice supersingel redo att välkomna in lyssnarna bakom kulisserna i ett helt nytt kapitel av sina liv. Glöm inte att följa vår Instagram @vadfanhandepodden


Klipps av Victor GangulyHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.10. Filippa Toremo gästar

I veckans avsnitt gästar Filippa Toremo som berättar om hur det var att få reda på att hon var gravid i femte månaden. Hon berättar om resan från beskedet som vände upp och ner på allt och hur verkligheten ser ut för henne idag.


Klipps av Victor GangulyHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.11. KÄR & GALEN

Vad händer egentligen i kroppen när man blir förälskad och vad är egentligen skillnaden på förälskelse och kärlek? Detta och mycket mer berättar psykologen Golli för oss i veckans avsnitt.


Klipps av Victor GangulyHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.12. IVY ÄR HÄR!!!!

Klara och Jhon har rullat med barnvagn till studion för att äntligen berätta om hur Ivy kom till världen. Alice är rädd för hur det kommer bli när hon själv får barn och vad hände egentligen när Jhon tvingades torka bort bajs?


Klipps av Victor GangulyHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.13. SVARTSJUK & GALEN

Psykologen Golli gästar återigen podden för att bena ut begreppet svartsjuka. Vad är skillnaden på svartsjuka och avundsjuka och vad är egentligen ”bra” svartsjuka?


Klipps av Victor GangulyHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.14. KÄRLEKSBREVET

Hur går det med Alice kärlekliv och hur var det egentligen Klara och Jhon blev tillsammans? I detta förinsplelade sommaravsnitt får ni höra tjejerna prata om man får ligga med sin partners pappa? Eller..?


Klipps av Victor GangulyHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.15. Sommarkroppen

I veckans avsnitt diskuterar tjejerna kroppshets och komplex. Sommaren är här och kläderna ska åka av! Är det okej med skönhetsoperationer och hur ärlig bör man vara om man gör dom?


Klipps av Victor GangulyHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.16. Vad hände med Philip Wong?

I veckans avsnitt gästar Philip Wong studion, Alice ex-pojkvän på 7 år. Han berättar om hur det var att gå igenom sitt första hjärtekross och svarar på om det verkligen går att vara vän med ett ex?


Klipps av Victor GangulyHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.17. VI LÖSER ERA PROBLEM

Alice, Klara och Jhon samlas i studion för att en gång för alla hjälpa er lyssnare komma med lösningar på era problem.


Klipps av Victor GangulyHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.18. Självkänsla med psykoterapeuten

Har du tillitsproblem eller svårt att fatta egna beslut? Hur bygger man en bättre självkänsla? Golli gästar studion och djupdyker i del ett av det avsnitt som handlar om självkänsla.


Klipps av Victor GangulyHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.19. VI ÄR TILLBAKA!!!

Tjejerna är tillbaka från semestern och pratar om livets kontraster: Alice tillbaka från 10 dagars festande på Ibiza och Klara njuter av livet med Sveriges kanske sötaste bebis.


Klipps av Victor GangulyHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.2. Det stora Tiktok-bråket

De har skjutit på detta länge, men nu när det startat podd, så har det blivit hög tid att förklara – vad fan hände när Alice och Klara bodde med varandra? Välkommen in bakom kulisserna till det mest virala bråket i TikToks historia: Alice vs Klara.


Klipps av Victor GangulyHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.20. Låt oss vara ärliga om föräldrarskapet

Benim och Klara, nyblivna föräldrar… vi pratar ut om hur föräldraskapet egentligen kan kännas, både de positiva & negativa. Vi går även in i era telefoner och läser upp några riktigt sjuka sms. Låt oss säga, vad fan hände?


Klipps av Victor GangulyHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.21. VAD HÄNDE MED OSS?

Podd-duon ”har du sagt A får du säga B” återförenas i studion för att prata om vad det var som hände när de separerade. Hur såg Alice och Biancas relation ut egentligen och hur är den nu? Tjejerna diskuterar personlig utveckling och hur man möts i sina olikheter.


Klipps av Victor GangulyHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.22. Gud så pirrigt

Hur vet man att vilket karaktärsdrag man passar ihop med i en partner? Tjejerna har varit utomlands och ses i studion för att recapa veckorna som gått. Vad hände egentligen med väskorna som blev stulna på Ibiza?


Klipps av Victor GangulyHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.23. DUBBELDEJT

Tjejernas kanske fnissigaste avsnitt när de gästas av båda sina partners i studion. Vi får äntligen träffa Alice flickvän: Amani! Vem är hon och hur är det egentligen att vara tillsammans med Alice? Jhon berättar sanningen om att leva med Klara.


Klipps av Victor GangulyHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.24. Best tits in the city

Klara kämpar med att känna sig otillräcklig som mamma och har hittat tillbaka till kärleken för barnvisor från förr. Alice kämpar med ångest och försöker lära sig att vara snäll mot sig själv.


Rösta på Vad Fan Hände som årets podd:

https://radioakademin.org/rosta/


Klipps av Victor GangulyHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.25. Jag älskar dig

Alice har blivit överraskad med en drömdejt och lever i en film. Klara har fått tillbaka sin hunger till karriär och inget verkar kunna stoppa henne nu! Tjejerna pratar om vad deras yngre version skulle säga om de såg dem idag.


Glöm inte att rösta på tjejerna som är nominerade i guldörat! Länk:


Klipps av Victor GangulyHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.26. Hitta den rätta?

Favoritpsykologen Golli gästar podden och benar ut begreppet ”självkänsla” nu i del 2. Vad resulterar egentligen dålig självkänsla i när man är i en realtion? Varför har vi tillitsproblem och varför väljer vi destruktiva relationer? Golli har svaren!


Klipps av Victor GangulyHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.27. Klaras resa till miljonerna

Idag är hon känd som den folkkära influencer och TV-personligheten Tanby Klara, men resan dit var allt annat än spikrak. Detta är avsnittet om Klaras resa plugget till spraytan till YouTube och lägenheten i Vasastan.’


Klipps av Victor GangulyHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.28. Hur blev Alice rik

Det är dags för Alice att berätta om hur hon blev rik och känd. Allt började med en backpackingresa till Asien, eller var det podd med Bianca? Vad är egentligen hennes nästa steg i karriären?


Klipps av Victor GangulyHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.29. Vad fan händer i Sverige?

Dagens avsnitt gästas av Evin Cetin som berättar mer om vad det är som egentligen händer i Sverige. Vi tar dagligen del av nyheterna som pratar om den ökade gängkriminaliteten – men hur blev det egentligen såhär? Vad kan vi göra för att stoppa våldet? Vilka är det som begår brotten?


Klipps av Victor GangulyHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.3. Trettioårskrisen

Att prestera dåligt i sängen och vara den eviga singeln – vad fan gör man? Tjejerna pratar om deras erfarenheter av singellivet och hur man träffar den rätte.


Klipps av Victor GangulyHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.30. Vart går gränsen för otrohet?

Tjejerna river upp gamla sår och diskuterar vart gränsen går för otrohet. Får vår partner kolla på porr? Vad tycken dom om lunch runken?


Klipps av Victor GangulyHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.31. VI SPYR GALLA

I tjejerna kanske mest negativa avsnitt ventileras det om hur man egentligen ska hantera fördommar och åsikter. Hur mycket ska man ta och när är det nog?


Klipps av Victor GangulyHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.32. SÅHÄR BLIR DU RIK

Vill du också bli rik utan att behöva jobba? Andra Farhad gästar studion för att förklara hur du går till väga och tar makten över din ekonomi!


Klipps av Victor GangulyHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.33. Det som aldrig fick hända

Klara har varit på babysim med Sveriges duktigaste bäbis och Alice har varit i Göteborg på nostalgitripp. Tjejerna minns tillbaka på tiderna förr tillsammans och Alice berättar om det där hon var med om, som aldrig fick hända.


Länkar till jourer & stödlinje för dig som har blivit utsatt:

Bris

Storasyster

Kvinnofridslinjen


Klipps av Victor GangulyHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.34. Alice går i barntankar

Kan någon hitta den röda tråden? Tjejerna har inte pratat på hela veckan och ses i studion för att gå igenom allt oviktigt som hänt sedan sist! Alice går i barntankar och Klara funderar på om det blir en tredje..?


Klipps av Victor GangulyHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.35. GRÅTA PÅ INTERNET?

Alice har haft en tuff vecka med raketfylla och reflekterar över hur det är leva med ångest i en relation. Klara bråkar med kärringar på gatan och är trött på utseendefixeringen. Tjejerna diskuterar – får man gråta på sociala medier och vad är egentligen cringe?


Klipps av Victor GangulyHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.36. STAY TOXIC

Klara och Alice är lyckliga i sina relationer, men reflekterar över om det faktiskt behövs ibland att man är lite medvetet frånvarande för att hålla glöden vid liv.


Klipps av Victor GangulyHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.37. MORSAN HAR RIZZ

Äntligen har dagen kommit då tjejerna bjuder in sina mammor till studion. Hur var dem att uppfostra och vad hade deras mammor önskat göra annorlunda?


Klipps av Victor GangulyHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.38. Bajsa på semestern

Klara har fått nog av männen som inte kan bete sig i hemmet och Alice har lekt byggare bob. Hur gör man när man är nykär och måste bajsa på semestern?


Klipps av Victor GangulyHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.39. 2024 nu kör vi

Tjejerna önskar er ett gott nytt år med ett avsnitt där de går igenom årets toppar och dalar!


Klipps av Victor GangulyHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.4. Kåt och tacksam

Alice har börjat dejta och har gjort bort sig totalt. Klara har hittat brister hos Jhon och sätter honom på prov. Vad fan är det som händer och hur ska detta gå?


Klipps av Victor GangulyHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.40. Minnen vi aldrig glömmer DEL 2

I dagens avsnitt tar tjejerna tillbaka en lyssnar-favorit och spelar musiken som fångade minnena de aldrig glömmer. Njut och sjung med.


Klipps av Victor GangulyHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.41. Johannes Hansen går in i oss

Finns det något bättre sätt att kicka off 2024 än med ett avsnitt med livscoachen Johannes Hansen. Det samtalas om karriär, framtidsplaner och att släppa gamla mönster. Tjejerna utmanas till fingerspetsen och Johannes lika så.


Klipps av Victor GangulyHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.42. Blessin na kerst

Klara har fått omvälvande insikter om livet och vad som faktiskt spelar roll och Alice har varit på semester och satt sitt förhållande på prov.


Klipps av Victor GangulyHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.43. Stulna nakenbilder

Hur ska Alice kunna rättfärdiga att hon är sen till möten nu när hennes team har tillgång till hennes Google Calendar och hur ska vi stoppa Adam Husk som startade Apple från att ta över världen?


Klipps av Victor GangulyHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.44. Love Is Blind – Allt vi inte fick veta

Vart kom ryktena om Sergios barn ifrån? Varför slutade Amanda följa Klara på Instagram? Vad hände egentligen mellan Catja och Christofer? Väkommna bakom kulisserna till Sveriges bästa program med inga mindre än Catja och Amanda.


Klipps av Victor GangulyHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.45. PARTERAPI

Succéduon Benim och Amani gästar studion för att berätta om hur det egentligen går i relationerna. Deras ärlighet sätts på prov i en frågelek och vi får lära känna helt nya sidor av dem båda.


Klipps av Victor GangulyHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.46. GLAD JÄVLA ALLA HJÄRTANS DAG

Klara och Alice önskar er alla en Glad Alla hjärtans dag. Vad är do’s and dont’s idag och vad gör man egentligen som singel på en sån här dag?


Klipps av Victor GangulyHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.47. Vad fan hände med vårt sexliv?!

Man får ofta intrycket av att alla har ett fantastiskt sexliv, men är det alltid som man tror? Veckans avsnitt tar Alice och Klara upp om när sexet blivit på rutin, när kreativiteten i sängkammaren har lagt sig, när snippan börjar lukta och luftpruttar är är genant längre.


Klipps av Victor GangulyHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.48. VI HAR ALLA SVAR

I dagensavsnitt tar Alice och Klara sig ann era största relationsproblem! Vad gör man man blivit kär i sin bästa ex? Hur hittar man sig själv som 21-åring? Varför har inte ens partner samma sexlust? Och hur konfronterar man sin killa som skickat nakenbilder till en annan tjej?!


Klipps av Victor Ganguly.Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.49. VI HAR NYHETER

Alice och Klara är äntligen tillbaka i studion efter Klaras Thailandsresa. Tjejerna pratar om planerna inför våren en och en annan nyhet att dela när det kommer till poddens framtid.


Klipps av Victor GangulyHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.5. RED FLAGS (varningssignaler)

Alice är rädd för att få sitt hjärta krossat och Klara är rosenrasande över sitt nya dyra inköp. Tjejerna går igenom alla red flags som du bör akta sig för när du dejtar.


Klipps av Victor GangulyHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.50. Är vi i början av slutet?

Hur ska man förhålla sig till rynkar och att åldernoja!? Speciellt som influencer där plåtningar, vloggar och utseendet är i ständig fokus. När är man på sista noten och hur vet man när det är dags att lägga yrket på hyllan?


Klipps av Victor GangulyHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.51. VÅR STÖRSTA ICK

Tjejerna har bråkat med sina partners och berättar om vilka regler som finns när man tjafsar. Alice var fått en ick och Klara har fått ännu en roll i tv rutan.


Klipps av Victor GangulyHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.52. VÅR STORA HEMLIGHET

Vad är det för historia Alice har med klipparen Victor som Klara inte vet om och är Klara verkligen en skvallertant? Framförallt VAD ÄR DET FÖR HEMLIGHET TJEJERNA HÅLLIT?


https://hin.ge/VadFanHande


Klipps av Victor GangulyHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.53. Brevet till fittan

Alice har skrivit brev till sin fitta och Klara har blivit en kåt tonåring. Det har brutits mot lagar och sprutats in botox i pannan. Allt i sin ordning!


https://hin.ge/VadFanHande


Klipps av Victor GangulyHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.54. LAVETT ELLER SKALLNING

I veckans överdrivet flamsiga poddavsnitt pratar tjejerna om saker de absolut inte klarar av hos andra. Påsken blev inte riktigt som planerad och Klara var på en gala som lämnade henne med ångest…


https://hin.ge/VadFanHande


Klipps av Victor GangulyHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.55. HORMON-MONSTRET

Alice har en helt ny respekt för kvinnor med hormoner och har synkat mensen med sin flickvän. Klara har varit i Marbella med hela familjen och stör sig på regler som inte tjänar något syfte? Allt om detta och mer i veckans avsnitt!


Klipps av Victor GangulyHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.56. SKALETT OCH LÖNEREVISION

Benim, Victor och den andra shunon pratar ihop sig för att få högre lön av cheferna. Tjejerna pratar om onani, Bachelorette (???) och falska vänner.


Klipps av Victor GangulyHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.57. En tuff vecka som influencer

Alice närmar sig en utbrändhet efter allt influencande och Klara blir inte avundsjuk på Jhon oavsett hur mycket han försöker.


Klipps av Victor GangulyHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.58. MODERNA KNULL

Hela Kändis-Stockholm har öppna förhållanden och Alice har varit i Åre och festat med Caia. Jhon har varit på kosläpp och sett dom största pattarna och Klara har hoppat på tjuren igen.


Klipps av Victor GangulyHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.59. Livet efter prostitution

*Triggerwarning* Anna Lidén gästar tjejerna för att dela sin starka berättelse om hur hon levt som prostituerad. Vad var det som ledde henne dit och hur börjar man om efter år av att ha jobbat med prostitution?


Missa inte Annas nysläppta bok ”Blunda Och Tänk På Något Annat – En Sann Berättelse” som finns på Adlibris.


Klipps av Victor GangulyHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.6. Vem dejtar Alice?

Vem är det egentligen Alice börjat dejta och hur går det nu? Klara blir bortskämd av sin svärmor och funderar på hur barnuppfostran egentligen ska gå till.


Klipps av Victor GangulyHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.60. SVERIGES SÄMSTA PODD

Tjejerna har äntligen lyssnat på eran kritik och tar det på största allvar. Klara avbryter inte en enda gång och Alice berättar om hur det är att vara ett skillsmässobarn vuxen edition. Klara reflekterar över sin uppväxt och hur skall man egentligen agera som barn med två föräldrar som skiljt sig?


Klipps Victor GangulyHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.61. TANTRASEX OCH SVULLEN KLITTA

Tantraexperten Jennifer Wallin gästar studion för att hjälpa tjejerna bena ut om yoni massage verkligen är prostitution? Vad är egentligen tantra och hur kommer Jennifer in på det spåret? Allt i veckans smaskiga avsnitt.


Klipps av Victor GangulyHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.62. RIP YouTube

Linn Ahlborg har ska sluta med youtube och det får tjejerna att ifrågasätta sina livsval. Alice har seglat på västkusten och Klara har varit med om någonting väldigt traumatiskt som hände Ivy, men vems fel var det egentligen?


Klipps av Victor GangulyHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.63. Valentin: Från hjärtekross till nästa Bachelor

Ingen har missat att Alice och Klara har suttit fastklistrade framför Bachelorette och dagens avsnitt gästas av ingen mindre än tjejernas storfavorit Valentin. Hur känns det nu i efterhand att han inte blev vald av Sonja? Vad var hans upplevelse av produktionen bakom Bachelorette och vilka av killarna klarade han inte av? Och vad är hans tankarna inför att åka på ännu en resa och denna gång som Bachelor?


Klipps av Victor GangulyHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.64. KLARA ÄR GRAVID

Hur berättade Klara För Alice att hon var gravid för andra gången? Klara tycker livet är svårt att få ihop och är livrädd för det som komma skall. Det börjar dra ihop sig för Alice som måste flytta ut från sin lägenhet och bråkar med mäklare i Stockholm.


Klipps av Victor GangulyHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.7. PENGAR & SVARTSJUKA

Klara blir kåt under förhandlingar och Alice är i en kärleksbubbla. Tjejerna diskuterar veckans heta topic – vill man verkligen veta vem den man är kär i dejtat innan?


Klipps av Victor GangulyHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.8. Minnen vi aldrig glömmer

Har ni någonsin funderat på hur soundtracket skulle låta till Va fan det var som hände? Jo det får ni höra allt om i dagens avsnitt där tjejerna blickar tillbaka till färgstarka minnen som dom aldrig kommer glömma.


Klipps av Victor GangulyHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.9. BENIM GÄSTAR

Äntligen gästar Benim aka Klaras babydaddy i studion. Det avslöjas hur det egentligen var när dom träffades och vem blev kär först? Allt får ni veta i veckans avsnitt!!


Klipps av Victor GangulyHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.TrailerHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.