Get Podcast

Vad Fan Hände?

En blivande mamma och en supersingel möts bakom varsin mick för att prata om livets kontraster och tabuer. Det pratas om dejtingliv, kändisskap, draman och obekväma sanningar. Det är högt i tak när tjejerna kliver in i studion för att spela in nya avsnitt som släpps varje onsdag.

1. Så… va fan hände egentligen?

Några år senare och tjejerna är tillbaka i studion för att prata om vad det var som egentligen hände? Klara är höggravid och Alice supersingel redo att välkomna in lyssnarna bakom kulisserna i ett helt nytt kapitel av sina liv. Glöm inte att följa vår Instagram @vadfanhandepodden


Klipps av Victor GangulyHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.2. Det stora Tiktok-bråket

De har skjutit på detta länge, men nu när det startat podd, så har det blivit hög tid att förklara – vad fan hände när Alice och Klara bodde med varandra? Välkommen in bakom kulisserna till det mest virala bråket i TikToks historia: Alice vs Klara.


Klipps av Victor GangulyHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.3. Trettioårskrisen

Att prestera dåligt i sängen och vara den eviga singeln – vad fan gör man? Tjejerna pratar om deras erfarenheter av singellivet och hur man träffar den rätte.


Klipps av Victor GangulyHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.4. Kåt och tacksam

Alice har börjat dejta och har gjort bort sig totalt. Klara har hittat brister hos Jhon och sätter honom på prov. Vad fan är det som händer och hur ska detta gå?


Klipps av Victor GangulyHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.5. RED FLAGS (varningssignaler)

Alice är rädd för att få sitt hjärta krossat och Klara är rosenrasande över sitt nya dyra inköp. Tjejerna går igenom alla red flags som du bör akta sig för när du dejtar.


Klipps av Victor GangulyHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.6. Vem dejtar Alice?

Vem är det egentligen Alice börjat dejta och hur går det nu? Klara blir bortskämd av sin svärmor och funderar på hur barnuppfostran egentligen ska gå till.


Klipps av Victor GangulyHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.7. PENGAR & SVARTSJUKA

Klara blir kåt under förhandlingar och Alice är i en kärleksbubbla. Tjejerna diskuterar veckans heta topic – vill man verkligen veta vem den man är kär i dejtat innan?


Klipps av Victor GangulyHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.8. Minnen vi aldrig glömmer

Har ni någonsin funderat på hur soundtracket skulle låta till Va fan det var som hände? Jo det får ni höra allt om i dagens avsnitt där tjejerna blickar tillbaka till färgstarka minnen som dom aldrig kommer glömma.


Klipps av Victor GangulyHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.TrailerHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.