Get Podcast

@allovertheplacepodd

All over the place

En podcast om spiritualitet, familjeliv, karriär och en hel massa humor

AVSNITT 48; Spartips inför det nya året tillsammans med Milla

Idag gästas vi av Milla som driver det populära instagram kontot Spartipsvardag var hon delar med sig av recept, billiga maträtter, privatekonomi och en hel massa spartips! Idag får vi ta del av hennes bästa spartips och hur man kan tänka inför det kommande året och hur man budgeterar! Happy listening!



AVSNITT 49; Spöken, psykbryt och vårt galna år 2023

Pammen berättar om att det spökar i hennes mammas hus. Jenni har haft psykbryt och slängt ut julklappar. Jenni har förberett ett litet quiz till Pammen som inte går så värst bra. Vi pratar även om hur vårt år har varit; vilka mål uppnådde vi? Vad misslyckades vi med? Vad gjorde vi i år som vi aldrig gjort tidigare? Vad var våra värsta inköp? Vi spelar även upp våra lyssnares ljudklipp och läser upp några meddelanden vi fått in. GOTT NYTT ÅR FINA NI! Tack för att ni lyssnar!



AVSNITT 50; Våra mål för 2024 och Medium Linda Livs årsläggning för podden

Vi pratar om våra mål 2024; våra personliga, gemensamma och mål för podden såklart! Vem ska dricka mer vatten? Vem ska spara minst 3000e? Vad vill vi manifestera? Vad kommer vi att satsa stenhårt på? Vi har även med oss medium Linda Liv som har gjort en årsläggnig för podden; kommer vi att bli osams och sluta med podden under våren? Vad kommer att hända under hösten? Blir året alls som vi planerat, eller kom Lindas årsläggning och skakade om allt? Det och mycket därtill får ni höra i dagens avsnitt! Vi avslutar med att dela med oss av tips för det nya året tillsammans med Linda. HAPPY NEW YEAR och HAPPY LISTENING!



AVSNITT 51; Inspirationstimmen med Katarina Liljeström

Idag håller Katarina Liljeström en inspirationstimme för oss! Förbered dig på 1h egentid, bädda ner dig varmt med en kopp té och ditt anteckningsblogg; vi kommer att skriva en del. Avsnittet innehåller reflektionsfrågor, en visualiseringsövning och så får vi massa bra tips och råd hur vi kan göra för att 2024 ska bli VÅRT pepp-år!



AVSNITT 52; Chitchat, manifestation och en smaskig fråga!

Vi pratar om hur året har kickat igång för oss och hur Pammen har varit on fire med våra projekt. Vi funderar lite kring Pammens icke existerande förlovning och Jennis hår. Vi kommer såklart in på manifestation, spirri-kvällar och en hel del annat. Jenni berättar om en manifestationskurs hon gått med Sofie Wiberg, och så diskuterar vi lite kring den gemensamma manifestationskursen vi går just nu. Vad är souls script, Little Her och Future her? Det får ni också höra mera om i dagens avsnitt.



AVSNITT 53; Astrologi med Sarah Melin

Idag gästas vi av astrolog-pinglan Sarah Melin var vi snackar astrologi; vad är det och hur fungerar det? Vi får även varsin reading; stämmer det överens med hurudana vi är? Kommer podden bli en disaster den närmsta framtiden?



AVSNITT 54; “Din döda vän var här!”

Grattis podden som fyller 1 år! I dagens chitchat-avsnitt snackar vi om allt möjligt mellan himmel och jord; Vad är det Jenni ska fördjupa sig inom? Vad har vi för poäng i dagens wheel of life och är vi på en bättre plats idag än för ett år sen? Vad är fantomsparkar? Vad ska ni be universium om den kommande veckan? Pammen läser även upp läskiga saker barn har sagt! Ett riktigt All-over-the-place avsnitt med andra ord!



AVSNITT 55; Mental träning, Ayurveda, skillnaden på maskulina och feminina energier

Idag gästas vi av mentala tränaren och yogaläraren Åsa Båsk som berättar om mental träning och dess fördelar/nackdelar, om yogan, om ayurveda; vad det är för något och hur det fungerar, om maskulina och feminina energier och mycket, mycket mer!



AVSNITT 56; Tunganalys av hälsocoachen Sara Nöjd

I dagens avsnitt gästas vi av hälsocoachen Sara Nöjd som bland annat har gjort en tunganalys av våra tungor; Hurudan information kan man få fram på basis av hur tungan ser ut? Och hur mår vi egentligen? Vad har vi brist på? Vi får mycket värdefulla tips på kosttillskott och råd hur vi ska tänka kring kosten.



AVSNITT 57; Medial vägledning och hur meditation fått podden att växa

Vi snackar om hur Jenni får vardagen att gå ihop med alla måsten och to-do’s, vi funderar kring varifrån Pammens mängd snor kommer ifrån, hur våra liv ser ut just nu, hur vi har fått podden att växa med hjälp av meditation och hur man kan boosta sina lyckohormoner och så har Jenni en reading åt Pammen.



AVSNITT 58; Andevärlden, mediumskap och kärlek med Andreas & Jenny Hamrén-Österlund

Håll hårt i hatten! När vi säger livscoach, ljusarbetare och medium; vilket superpar tänker ni på då? Idag gästas vi av fantastiska Andreas och Jenny Hamrén-Österlund. Vi snackar om allt möjligt som har med andevärlden, mediumskap och kärlek att göra! De berättar även hur det är att jobba tillsammans, och vad man kan uppleva på Kursgården – både kursmässigt och spökmässigt! Vi går också in på hur deras spirituella och andliga resa startade, hur de skyddar sig mot dåliga/negativa energier, om de någonsin blir rädda under t.ex. spökjakter och hur man bemöter sitt barn på bästa sätt när man märker att hen ser andar? Det och MYCKET mer i dagens avsnitt! Happy listening!



AVSNITT 59; Hypokondri, sexlust och spirri-snack

I dagens avsnitt funderar vi kring Pammens icke existerande immunförsvar och hennes hypokondri. Vi snackar även om Jennis sexlust och orsaken till varför den är som den är. Jenni har även utvecklats massor spirituellt och medialt och har b.la. träffat en ny guide och fått andekontakt. Pammen tar upp olika experters tips på hur man kan må bättre.



AVSNITT 60; Amanda White om Yoga, Ceremoniell cacao och Ayurveda

I dagens avsnitt gästas vi av yogaläraren och mentorn Amanda White. Vi pratar om hennes väg till den spirituella livsstilen, hur hon kom in på yoga och vad yogan betyder för henne. Amanda berättar också om den auyrvediska livsstilen hon lever, och om den fantastiska ceremoniella cacaon och vad den har för hälsoeffekter. Hon driver sin egna membership portal var man kan lära sig mer om yoga, meditation, ayurveda och allt inom den spirituella livsstilen. Hon har också ett suveränt erbjudande till er lyssnare!



AVSNITT 61; Pammens födelsedag, mens & impopulära åsikter

Idag får vi gratulera Pammen på hennes trettiofjärde födelsedag. Jenni överraskar Pammen med presenter och ett tal. Vi konstaterar att livet nog är rättså roligt ändå trots att åldern stiger. Vi snackar även om att leva enligt sin menscykel och läser upp era (och våra) impopulära åsikter och drar kort för vårt trettiofjärde år samt för den kommande veckan. Ett riktigt all-over-the-place-avsnitt! (Vi ber så hemskt mycket om ursäkt för att ljudet inte är det bästa i dagens avsnitt, det är en engångshändelse, lovar!)



AVSNITT 62; Dr. Lotte Valentin om sina nära döden upplevelser; vad händer efter döden?

I dagens avsnitt har vi med oss Dr. Lotte Valentin! Uppväxt i Sverige, flyttade till USA som 21-åring och har bott där sen dess. Vi får djupdyka i vad som hände under hennes nära döden uppvelvelser. Dr. Lotte har haft, inte bara en, utan TVÅ nära döden upplevelser. Vad hände? Vad såg hon? Vad hörde hon? Vem träffade hon? Dessa två händelser förändrade hennes liv. Från att ha växt upp som ateist och tro att allt blir svart när man dör, till att ha fått helt nya insikter. Genom dessa upplevelser öppnades dörrarna till en värld bortom det synliga. Efter att ha studerat till läkare omfamnade hon sin andliga kallelse och kastasde sig in i studierna för att bli medium. Hon lärde sig kanalisera och kommunicera med andevärlden på ett sätt som förändrade både hennes liv, men också andras. Vi pratar också om vad meningen med livet är, om vi föds pånytt, och vad hennes råd är till oss 30-åringar. Må hennes berättelse inspirera oss alla att omfamna livets mysterier med öppna armar och leva ett liv fyllt med glädje och mening! Happy listening!



AVSNITT 63; Synkronicitet, stressymptom & HSP

I dagens avsnitt konstaterar vi att vår stress-nivå är ohälsosamt hög och vi har haft väldigt höga toppar men också djupa dalar. Pammen har varit på shamansk healing och Jenni berättar kort om hur hennes HSP-personlighet påverkar hennes vardag. Vi kommer även in på ämnet tidigare liv; vad har Jenni och Tarotbudskap-Julia för koppling till varandra?



AVSNITT 64; Hormonsnack och att leva enligt sina inre årstider med Sheila Arnell

Det här avsnittet är i betalt samarbete med Imnordiceco. Idag gästas vi av fantastiska Sheila Arnell som bland annat är yogalärare, breathwork instruktör och meditationslärare. I dagens avsnitt pratar vi om att leva enligt sina inre årstider (kort och gott; att leva enligt sin menscykel). Vi snackar en hel del om kvinnohälsa och hormonell balans samt om sex och kvinnans orgasmer. Vi diskuterar också kring varför Jenni mår som hon mår, och vad som kan vara fel.



AVSNITT 65; “This is what a successful woman looks like!” – Sandra Lindholm

I dagens avsnitt snackar vi om Sandra Lindholms väg till att bli businesscoach, vad heartheling är för något och hur det var att coacha oss. Vi pratar även om vad Sandras business har gemensamt med Ellen DeGeneres, Prinsessan Diana och Lady Gaga. Jenni kommer med ett superbra manifesteringstips och Pammen funderar kring tanken att jobba 8-16 och att det inte gör henne lycklig.



Avsnitt 10; meditation tillsammans med medium Linda Liv

Avsnitt 10; meditation tillsammans med medium Linda Liv by All over the place podcast



Avsnitt 11; Vi gästas av mental tränare & livscoach Caroline Lillmåns

Avsnitt 11; Vi gästas av mental tränare & livscoach Caroline Lillmåns by All over the place podcast



Avsnitt 12; Vardagssnack och lyssnarfrågor

Avsnitt 12; Vardagssnack och lyssnarfrågor by All over the place podcast



Avsnitt 13; Manifestering med Freedom by Frida

Avsnitt 13; Manifestering med Freedom by Frida by All over the place podcast



Avsnitt 14; Era övernaturliga händelser

Avsnitt 14; Era övernaturliga händelser by All over the place podcast



Avsnitt 15; Meditation med medium Linda Liv – Möt din spirit guide

Avsnitt 15; Meditation med medium Linda Liv – Möt din spirit guide by All over the place podcast



Avsnitt 16; Vad har vi vibrerat till oss? Och hur känns det efter eventet?

Avsnitt 16; Vad har vi vibrerat till oss? Och hur känns det efter eventet? by All over the place podcast



Avsnitt 17; P som i PMS, psycho & personlig utveckling

Avsnitt 17; P som i PMS, psycho & personlig utveckling by All over the place podcast



Avsnitt 18; “Ni är häxor!”

Vi har varit på medial vägledning till Julia Hansson som b.la driver kontot Tarotbudskap på Instagram. Är vi häxor? Vad gjorde vi i våra tidigare liv? Hur ser framtiden för podden ut? Vad fick Pammen för budskap av sin farmor? Allt detta och lite till pratar vi om i dagens avsnitt.



Avsnitt 19; Pruttar & beslutsångest

I dagens avsnitt pratar vi om hur länge det tog för oss att våga fisa inför våra män, om Pammens eviga beslutsångest och lite om vad Jenni har spenderat hemvårdsstödet på och lite funderingar kring vad ska grannarna tycka? Avsnittet är i samarbete med Tarotportalen. Tarotportalen är platsen där du upptäcker nya och spännande produkter inom den spirituella världen. Här får du helt kostnadsfritt ta del av erbjudanden från flera av de största inom handel med kristaller, rökelser, tarotkort och mycket mer! Varje månad så skickas ett kostnadsfritt nyhetsbrev ut till dig med helt nya erbjudanden, tarotläggningar, tips på podcasts etc.



Avsnitt 20; Intervju med Christoph Treier del 1

Vi fick äran att intervjua Europas främsta coach Christoph Treier. Avsnittet är uppdelat i två delar. Vi pratar bland annat om vad skillnaden är på att jobba som psykolog och coach. Anser sig Treier vara bra på matematik? Har utseende betydelse när man söker en partner? Vad innebär Treiers tips painful silence? Hur ska man hantera stress?



Avsnitt 21; Intervju med Christoph Treier del 2

I detta avsnitt svarar Treier på lyssnarfrågor; Vad är Treiers livsmotto? Brukar han omedvetet coacha folk han stöter på? Hur bryter man sina negativa tankebanor? Vad ska man svara på de jobbiga frågorna under en arbetsintervju? Hur ska man göra för att få de tråkiga sakerna gjorda på to-do listan? Och den stora frågan; hur var det att coacha Dalai Lama?



Avsnitt 22; Det stora dejtingavsnittet med Treier

Det stora dejtingavsnittet med Christoph Treier är äntligen ute! Här får du tips inför dejtinglivet och hur du tar reda på om någon är intresserad av dig! Hur hanterar man nervositeten inför en dejt? Vad ska du undvika? Varför är det bra att dejta någon norrifrån? Vem av oss drog hem dejten till föräldrarnas hus över natten? Vad attraheras kvinnor av hos män? Pammens bästa dejtingtips och så får vi såklart höra om Treiers VÄRSTA dejt!



Avsnitt 23; Tidigare liv, en fet bonus & en maffig Q&A

Vem har brist på vad? Varför har Pammen en klump i magen? Jenni berättar om tidigare liv hypnosen och Pammen har fått lejdon på poddredigering. Vi svarar även på lyssnarfrågor. Avsnittet är redigerat av Michael Mikander.



Avsnitt 24; Speeddating med Tessa, Annika & Treier

I det här avsnittet pratar vi med Tessa & Annika som ordnar speeddating på Jakobsdagarna den 18.7 (tips till alla singelmän och kvinnor!) Christoph Treier är också med och vi pratar bland annat om hur man kan förbereda sig inför speeddatingen och hur man hanterar nervositeten innan.



Avsnitt 25; Pammens “muntra” Tarot reading

Ett kortare chitchat avsnitt var vi berättar om vad som skett den senaste tiden. Pammen tar fram sina Tarot kort för att göra en kort vägledning åt Jenni. Skratt utlovas!



Avsnitt 26; Poddlyssnaren Mikaela om sitt liv som medial

Mikaela berättar om hur det har varit att vara medial sen barnsben! Vi får ta del av hennes upplevelser och hon berättar också om en mörkare del av det hela som hon varit med om.



Avsnitt 27; Vi löser era problem!

Vi börjar med att prata lite vardag och om Pammens healing session. Därefter löser vi lyssnarnas problem; hur hittar man vänner i vuxen ålder? Hur berättar man för någon att man är kär i hen? Hur blir man positivare?



Avsnitt 28; Vi har med oss medium Nina Lassander

I detta avsnitt har vi med oss medium och healer Nina Lassander! Vi pratar om hennes resa till att bli medium, hur det kändes att komma ur den s.k mediala garderoben, vem hennes spiritguider är och vad som har hänt i hennes tidigare liv.



Avsnitt 29; Orgasmer, spirit guides och panikattacker

Avsnitt 29; Orgasmer, spirit guides och panikattacker by All over the place podcast



Avsnitt 30; Medium Amanda Tapper om automatskrift med kanaliserade budskap från ovan

Avsnitt 30; Medium Amanda Tapper om automatskrift med kanaliserade budskap från ovan by All over the place podcast



Avsnitt 31; Hur mår vi egentligen? Och vad är våra mål för hösten?

Avsnitt 31; Hur mår vi egentligen? Och vad är våra mål för hösten? by All over the place podcast



Avsnitt 32; Sex och parrelationer med Lotta Löfs

Avsnitt 32; Sex och parrelationer med Lotta Löfs by All over the place podcast



Avsnitt 33; Det galnaste vi gjort och det dyraste vi äger

Vem av oss skulle snabbast ragga upp Ryan Gosling? Varför kommer runda pizzor i fyrkantiga lådor? Vad är vår galnaste festupplevelse? När miste vi oskulden och hur skulle våra liv se ut idag om vi inte hade man och barn? Allt detta och lite till i dagens avsnitt!



Avsnitt 34; Hälsa som livsstil med Katarina Krüger

Katarina Krüger pratar om hur du blir bättre på att välja hälsa som livvstil. Hon har jobbar som coach i 10 år. Hon är även föreläsare, poddare och driver sina egna onlinekurser och en medlemssida!



Avsnitt 35; Extrem PMS & HSP

Ett typiskt all-over-the-place-avsnitt var vi pratar om vår vardag. Jenni är mitt upp att leta fotostudio, Pammen är stabilare än vanligt före mensen och så pratar vi om vårt senaste event.



Avsnitt 36; Karriär & föreragande: hur du gör för att komma ett steg närmare din dröm

Detta är ett betalt samarbete med Startia; Vi pratar om vår resa som företagare och så har vi med Tommi Virkama, direktör på Startia, som svarar på era lyssnarfrågor och kommer med tips om du funderar på att starta företag.



Avsnitt 37; Återhämtning och Paleo med Maria Andersson

Avsnitt 37; Återhämtning och Paleo med Maria Andersson by All over the place podcast



Avsnitt 38; “Jag är en häxa!” – Vi gästas av fantastiska Julia Hansson

Vi gästas av Julia Hansson, den drivna andliga vägledaren bakom kontot Tarotbudskap på Instagram. Hon är en andlig vägledare som jobbar med personlig,- och andlig utveckling, tarotreadings och örtmagi samt drar workshops och kurser. Vi pratar om hennes mediala resa, om saker hon fått upp under sittningar, vem hennes guider är och hur hon förbereder sig inför en jobbdag! Vi avslutar avsnittet med finlandismer; vad tror Julia att morkkis, krabbis, skyddsväg och på tumis betyder?



Avsnitt 39; Bajs, våra senaste googlingar och Pammens utbrott

Avsnitt 39; Bajs, våra senaste googlingar och Pammens utbrott by All over the place podcast



Avsnitt 40; Vi gästas av medium Christoffer Norén

Avsnitt 40; Vi gästas av medium Christoffer Norén by All over the place podcast



Avsnitt 41; Hormonell rubbning, skäggväxt och vägen till lycka!

Avsnitt 41; Hormonell rubbning, skäggväxt och vägen till lycka! by All over the place podcast



Avsnitt 42; Sofie Wiberg om att följa sina drömmar & att hitta sitt soul purpose

Ett superhärligt och peppigt avsnitt med Sofie Wiberg var vi pratar om spiritualitet, karriär, om att följa sina drömmar och att driva sitt soul business!



Avsnitt 43; Era övernaturliga händelser del 2

Vi läser upp lyssnarnas övernaturliga händelser tillsammans med Medium Linda Liv.



Avsnitt 44; Marika Bergvik om vägen till shamanismen

I dagens avsnitt pratar vi om Marikas väg till shamanismen, som var allt annat än enkel. Vi diskuterar också lite om ceremoniell cacao och om kristaller. Vad drömmer Marika om just nu? Vem är hennes stora förebilder? Vad är hennes morgonrutiner? Vad är Marikas kraftdjur och vad betyder shamantrumman för henne? Det och mycket mer i dagens avsnitt!



Avsnitt 45; Human Design med Elin Borgmästars

Vi får varsin human design reading av Elin Borgmästars. Vi får flera aha-upplevelser till varför vi är som vi är och vi får fram en hel del olikheter!



Avsnitt 46; Camilla Elfving om astralresor och mediumskap

Vi fick den stora äran att få gästas av Camilla Elfving som jobbar som medium. Hon är en riktig mångsysslare som bland annat driver podden Mediumpodden, skriver böcker, drar kurser och workshops och utbildar medium. Hon har precis släppt sina egna orakelkort. Vi pratar om hur hennes mediala resa började, om hennes astralresor och hur hon blev medveten om andra dimensioner. Vi går också in på forskningar kring medialitet, vad Camilla tror att händer efter döden, och om Mediumförbundet som Camilla var med och startade.



Avsnitt 47; En tarot reading, mental breakdowns och chitchat!

Ett avsnitt med mycket skratt, en tarot reading och era mental breakdowns.



Avsnitt 6; Jennis möte med ett medium

Hur lika är vi egentligen? Det tar vi reda på i detta avsnitt och så får vi äntligen höra när Jenni berättar om sitt möte med ett medium. Ett all-over-the-place avsnitt som vi alla har väntat på!



Avsnitt 7; Podden gästas av medium Linda Liv

Medium Linda berättar om sin mediala resa, hur en sittning går till och så delar hon med sig av tips hur man kan fördjupa sin egna medialitet.



Avsnitt 8; Varför ska man skjutas vid 100 år?!

Avsnitt 8; Varför ska man skjutas vid 100 år?! by All over the place podcast



Avsnitt 9; Pammens träff med medium Linda

Avsnitt 9; Pammens träff med medium Linda by All over the place podcast