Get Podcast

Du vet att du är från…

En liten pod om små saker i vår vardag. Petter, Lisa och Andreas läser Facebookinlägg och diskuterar fritt utifrån dem. Ibland har trådstartaren inte tänkt, ibland inte de tre podkompisarna heller.

Du vet att du är från… #38- Avståndsbedömning i Lilla Edet, allemansrätt i Grums och gruppdynamik med regelverk.

Lisa är återigen ute på farligt uppdrag i trafiken. Denna gång besöker hon Lilla Edet. Petter har som vanligt hamnat på tvärs med invånarna i Grums. Andreas besöker denna gång inte en ort utan en Facebook-grupp med klara men svåra regler.

Tack för att ni lyssnar, vi är så glad för det!
//Lisa, Petter, Andreas Du vet att du är från #10 -Jakt på jakt i fiskenät.

Lisa har trasslat in sig i ett nät, Andreas är på jakt efter tjuvar. Petter är på annan jakt, som vanligt.Du vet att du är från #11 -Kyrkogårdsrally svampjakt och ett rejält höstrusk.

Lisa har varit rally på en kyrkogård, Petter definierar jakt och Andreas rustar för höst! Häng med!Du vet att du är från #12 -Ordkrig, off-gridfunderingar och bromsljusproblematik.

Äntligen är vi i gång med säsong två! Lisa har hittat ett krig. Petter undrar om det handlar om att gå off-grid. Andreas har hittat ett ickeproblem som diskuteras. 
Den här säsongen kan man även få möjlighet att vinna en tygkasse. Lyssna så får ni veta mer! Du vet att du är från #13 -Familjeparkering, silver och dörrförsäljare.

Lisa har varit på Willys och försökt parkera medan Petter försöker rädda världen med kolodialt silver. Andreas håller sig hemma och väntar tålmodigt på att det ska ringa på dörren…Du vet att du är från #14 -Snö, silver och asfalt.

Lisa är i Hässleholm och kontrollerar hur snöröjningen fungerar. Petter gör ett svep överlandet och utreder om kolodialt silver är nödvändigt. Andreas hamnar i Trollhättan mitt i en diskussion om när asfalteringsarbeten egentligen bör startas. 
Lyssna på vårt kanske bästa avsnitt hittills vettja!Du vet att du är från #15 -Champagne, semlor och tidsbrist.

Lisa har hängt i de finare salongerna och smuttat på champagne. Petter ställer upp som domare i en tävling. Andreas funderar över tid och rum. 
In och lyssna på det bästa avsnittet hittills av vår succépodd. Du vet att du är från #16 -Bländande bussar, mer silver och tutande tåg!

Lisa blir bländad av bussen, Petter avslutar sin silvertriologi och Andreas tacklar problemet med tågtutor.
Lyssna på det hittills bästa avsnittet av Du vet att du är från-Podden! Du vet att du är från #17 – Det stora påskquizet, fäbodkungen och eventuella lägenhetsköp.

Lisa har varit i Vaxholm och snickrat quiz. Petter ställer sig frågande till om en kung kan bo i en fäbod. Andreas reder ut vad som är det bästa alternativet för att värma upp en lägenhet.Du vet att du är från #18 – Kreativ marknadsföring, katten i lådan och grusade planer.

Lisa har denna veckan arbetat med marknadsföring. Petter kollar om katten i lådan finns kvar. Andreas planer grusas i ett ögonblick.
Lyssna på det senaste avsnittet av succépodden! Hoppas ni gillar det, vi älskar att ni lyssnar! Du vet att du är från #19 -Saknad katt, motorsport och fågelvänner.

Denna veckan hittar Lisa en katt, Petter hittar en ny motorsport och Andreas hittar Båstad och en fågel. Ett avsnitt där vi hittar saker och ting alltså. Kanske vårt bästa avsnitt hittills! In och lyssna vettja!Du vet att du är från #4- GG Glass och Gulag.

Josef blir Petter, Petter blir permanent. Vera blir Lisa, Lisa blir glad. Egon blir Andreas, Andreas blir nöjd.Nu är podden på riktigt.Du vet att du är från #5 – Bönder, jägare och dåliga vägar.

Lisa har varit ute på landet och vädrat jordbruksdoft. Petter har stuckit in huvudet i en rävfälla. Andreas har rest på dåliga vägar mellan Mullsjö och Ulricehamn. Du vet att du är från #6-Viltsafari och drönare.

Lisa har noterat en drönarproblematik Petter har jagat småvilt och Andreas undrar om det faktiskt är en grävling eller om det nu var ett vildsvin.Du vet att du är från #7 -Dragspelsstämma och cruising i Värmland. Eller??

Obs! Vi ber om ursäkt för uselt ljud! Vi fixar det till nästa avsnitt. 

Lisa har gästat en dragspelsstämma i Trollhättan, Petter tror att han är i Värmland och Andreas hoppar på en kurs i sociala medier på distans.Du vet att du är från #8 – Parkering, rulltrappor och presenttips.


Hur fel kan man parkera? Petter har återigen varit I rulltrappsbranchen och vart kan man få de bästa tipsen på present till två 85-åringar om inte på Facebook.Du vet att du är från #9 -Korv, elbil och studenter.

Denna gången diskuteras det elbilars vara eller icke vara, Lisa sitter på svaret. Petter ställer frågan som alla undrar, vad är korv och så fall är det så viktigt egentligen. Andreas har noterat ett antal trådstarter som är lite tveksamma. Han har även blickat in i en universitetsanställds innersta tankar. Häng med!Du vet att du är från… #20- Ekonomi, postgång och frågor utan svar.

Lisa följer upp resultatet för en numer rikskänd redovisningsbyrå. Petter spelar spelar schack på korrespondens och Andreas är i Umeå och undrar över sans och balans på Facebooktrådar.
In och lyssna på det bästa avsnittet hittills av succépodden Du vet att du är från…
 Du vet att du är från… #21- Kvittostrul, livets elixir och orimligt hög musik.

Denna gången har Lisa hamnat i en fundering om huruvida man skall eller bör kontrollera kvittot i affären. Petter har hittat en helig gral i form av ett livselixir. Andreas söker svaret på hur högt är egentligen högt när det kommer till musik i fordon.
In och lyssna på kanske det bästa avsnittet hittills!  Tack för att ni lyssnar.Du vet att du är från… #22- Klädkod i Majorna, evig ungdom och drive trough i Haparanda.

Lisa kollar in alternativa alternativ i Majorna. Petter testar, ja vad är det han testar egentligen. Andreas delar ut dagens ris i Haparanda.
Ännu ett rafflande avsnitt från gänget bakom succépodden  Diu vet att du är från…
Tack för att ni lyssnar.Du vet att du är från… #23- Parkeringsdebackel, vidareutbildning och skenheliga föräldrar.

Lisa är tillbaka i sitt älskade Hjo där hon hamnar i ett parkeringsdebackel. Petter undersöker möjligheterna till vidareutbildning. Andreas hittar några föräldrar som inte alltid lever som de lär.
Vi är stolta över vårt kanske bästa avsnitt hittills. 
In lyssna ni med vettja! Du vet att du är från… #24- Trängsel, snurr och kul. Det speciella semesteravsnittet.

I detta avsnitt som är vårt första semesteravsnitt beger sig Lisa till ett apotek och gör allt för att undvika trängsel. Petter är på semester och gör därmed ingenting troligtvis. Andreas är i Midsommarkransen och bevittnar en misär utav sällan skådat slag.
Lyssna på vårt hittills bästa avsnitt någonsin! Tack för att ni gör det!Du vet att du är från… #25- Köbollar, byggnadsvård och gräsklippning.

Detta avsnitt nummer 25 spelas in semilive utomhus. Lisa är i Stockholm och kikar på ett lite annorlunda kösystem, Petter är på Gotland och kollar in en tråd som en lyssnare tipsat om. Andreas besöker Trelleborg och kollar hur tidigt man får börja klippa gräs. 
Tack alla för att ni lyssnar. Vi är oerhört glada för det.Du vet att du är från… #26- Monopol, Gröna Lund och Coops överlevnad.

I detta avsnitt är Lisa på Bolaget och funderar över monopolets varande eller icke varande. Petter tar en tur till Grönan för att njuta av lugnet. Andreas är på Coop i Lilla Edet och kollar om butiken kommer att klara sig över nyår.Du vet att du är från… #27 -Svindlande höjder, svenska militärer och begränsning av skärmtid.

Lisa vågar sig ut på ett högt hopptorn, Petter nagelfar det svenska försvarets moral och Andreas studerar hur begränsning av skärmtid påverkar människor.
Detta avsnitt är troligtvis det bästa hittills. Vi är supertacksamma för att ni lyssnar!  Du vet att du är från… #28- Parkbänkar, vattenspel och öl till barn.

Den här gången är Lisa i Stockholm och besöker en park. Petter funderar på om det går att överträffa vattenspelet i Forserum. Andreas beger sig å det snaraste till Helsingborg och avnjuter en öl i parken.
Glöm inte att prenumera på vår podd i din spelare. Vi är SÅÅ tacksamma för att ny lyssnar.
Håll till godo med det kanske bästa avsnittet hittills.
 Du vet att du är från… #29- Bygghandel, gerillarenovering och bastubad.

Lisa djupdyker ner i bygghandelns fantastiska värld. Där möter hon Petter som renoverar en stuga i smyg. Andreas hittar en nybyggd bastu som har oklart öppningsdatum. Dessutom kommer släpper vi en nyhet!
Vi är oändligt tacksamma för att ni fortsätter att lyssna på vår podd. Tack för detta!Du vet att du är från… #30- 5G, vegetarisk skolmat och hus som svajar.

Lisa dyker djupt ner i det tekniska gällande 5G-teknik. Petter ställer sig frågande om vad det innebär med vegetarisk mat i skolan. Andreas besöker Norrköping och upplever ett svajande hus.
Vi skulle bli superglada om ni vill nominera oss till årets guldpodd.
Gå in på https://www.guldpodden.se/nominera och nominera oss i årets humor och hobby kategori.
Tack för att ni lyssnar!
//Lisa, Petter och AndreasDu vet att du är från… #31- Parkering, misstag och DDR

I detta avsnitt är Lisa tillbaka i sin gamla roll som parkeringsvakt. Petter begår ett fruktansvärt misstag och Andreas reser tillbaka till DDR och upplever öststatsromantik.
Detta är kanske vårt hittills bästa avsnitt. Tack för att ni lyssnar!Du vet att du är från… #32- Fylleceller, föräldraledighet och flexibel prissättning.

Lisa hamnar i fyllecell men klarar sig undan med blotta förskräckelsen. Petter gör ett besök på säkerhetsavdelningen på Hall. Andreas fuskar med prissättningen. Som tur är får alla tre händelser oväntade lösningar. 
Detta avsnitt, det trettioandra i ordningen, är lite av en kanonavsnitt. Kanske vårt bästa hittills. Tack för att ni lyssnar. Glöm inte att sprida till era vänner i sociala medier. 
//Lisa Petter AndreasDu vet att du är från… #33- Kommunal poesi, kriminellt tjuveri och urspårade cykelbanor.

Denna gången har Lisa varit på kulturevent i Tranemo. Petter dyker ner i sitt mörka inre och bekänner brott. Andreas har träffat Trelleborgs starkaste man. 

Vi skull bli oerhört glada om ni röstar på oss i  Guldpodden.se
Tack för att ni lyssnar!Du vet att du är från… #34- Rävjakt, förskoledebackel och hantverkartjänster.

Lisa startar sin första jakttråd i Sundsvall med blandat resultat och Petter besöker en förskola i Örgryte. Andreas får en fråga om hur j-a tidigt får man börja dagen som hantverkare?

Vi är oerhört tacksamma för att ni lyssnar på oss och stort tack till alla er som röstat på oss i Guldpodden!!
Det värmer.
//Lisa, Petter, AndreasDu vet att du är från… #35- Suröl i Vaxholm, ved i Grums och snöröjning i Katrineholm.

Lisa besöker Vaxholm och dricker en öl, Petter köper ett hus med veduppvärmning för en stock snus och Andreas klagar på snöröjning i Katrineholm. 
Vi sparkar i gång året med ett rafflande avsnitt. Grymt taggade!Du vet att du är från… #36-Bygglov i Trelleborg, Barnpsykologi i Göteborg och handtag i Lilla Edet

Lisa befinner sig i Trelleborg och undersöker vad det kostar att ansöka om bygglov i Trelleborg. Petter är Göteborg och kollar om barnpsykologi från 1945 är aktuellt även idag. Anderas är i Lilla Edet kollar hållfasthet på Coops papperskassar. 
Vi är så glad för att ni lyssnar, kram på er!
//Lisa, Petter AndreasDu vet att du är från… #37- Foliehatt i Borås, bojkott av vaccinpass i Jönköping och smygätande i Helsingborg.

Lisa åker längs riksväg 40 och hamnar i Borås. Petter fortsätter längs vägen och landar i Jönköping. Andreas sticker raka vägen till Helsingborg och äter godis när ingen ser.
Detta är vårt hittills bästa avsnitt. Tack för att ni lyssnar.
//Lisa, Petter, Andreas Du vet att du är från… #39- Dammsugning i Majorna, Grumsoniternas dilemma och bilbesiktning i Hudiksvall.

Lisa är i den enligt uppgift bohemiska stadsdelen Majorna i Göteborg och dammsuger. Petter är tillbaka i Grums och synar allemansrätten i sömmarna. Andreas åker till Hudiksvall för att besikta bilen med blandad framgång.
Lyssna på vårt hittills bästa avsnitt! 
Tack för att ni lyssnar, vi är oerhört glada för detta.
//Lisa, Petter, Andreas Du vet att du är från… #40- Isrink på Lidingö, jakt i Stjärnsund och gnäll på gnäll i Lilla Edet.

Lisa har varit på det vackra Lidingö och anlagt en isbana. Petter är i dalarna på jakt och säljer även en bil på Blocket. Andreas är hemma hos sin kompis Henke i Lilla Edet och lyssnar på gnäll.
Detta är avsnitt 40. Helt galet många.

Vi är så oerhört tacksamma över att ni lyssnar. 
//Lisa Petter AndreasDu vet att du är från… #41-Telefoni i Simrishamn, elavbrott i Vaggeryd och teknisk balkteori i Hässleholm,

Lisa är i Simrishamn på telefonkurs, Petter utreder brott i Vaggeryd och Andreas undervisar i teknisk balkteori i Hässleholm. Detta är är vårt kanske hittills bästa avsnitt.

Tack för att ni lyssnar!!

//Lisa, Petter, AndreasDu vet att du är från… #42- Vattenbrist i Waxholm, Alternativmedicin i Gnosjö och strandstädning i Båstad.

Lisa är tillbaka i Waxholm och där råder det vattenbrist, Petter är i Gnosjö och hör sig för om hur man botar veneriska sjukdomar. Andreas återser Båstad och hoppas på att någon annan skall städa upp.

Detta är det rafflande avsnitt 42. Trevlig lyssning!

//Lisa, Petter, AndreasDu vet att du är från… #43- Skyddsrum i Oxelösund, toalettbesök i Arvika och en snabb kopp kaffe i Pendleton.

Denna gång är Lisa i Oxelösund och inventerar statusen på de skyddsrum som finns tillgängliga. Petter är tillbaka i sitt älskade Värmland och besöker en damtoalett. Andreas har varit i USA och försökt köpa kaffe på Starbucks. 

Vårt fyrtiotredje avsnitt är äntligen ute! 

Tack alla för att ni lyssnar.

//Lisa, Petter, AndreasDu vet att du är från… #44- Småfåglar i Jönköping, kaninhoppnings-SM i Vänersborg och brunnslock i Norrtälje

I detta avsnitt har Lisa upptäckt att småfåglarna inte längre finns kvar i Jönköping. Petter får i uppgift att härbärgera 50 kaniner i Vänersborg. Anderas får direktkontakt med Norrtälje kommun och tvivelaktiga metoder diskuteras. 

Tack alla lyssnare. Vi är glada för att ni lyssnar.  //Lisa, Petter, AndreasDu vet att du är från… #45- Bilkörning i Jönköping, fisketur i Vaggeryd och reklam i Trelleborg.

Lisa är tillbaka i Jönköping där ett märkligt fenomen uppenbarar sig. Petter når slutligen fram till Vaggeryd där han passar på att ge sig ut på en fisketur. Andreas gör reklam för reklam i Trelleborg.
Detta är avsnitt 45. Vi är så glada för att ni lyssnar!
//Lisa, Petter, AndreasDu vet att du är från… #46- Kaffepaus i Norrtälje, virkespriser i Mellerud och rondellkörning i Trelleborg

Lisa är i Norrtälje och söker bidrag för att köpa andelar i Espressohouse. Petter vill revolutionera bygghandeln genom att ta betalt per kubikmeter. Andreas återser sitt älskade Trelleborg och drar en lans för att införa franska trafikregler. 

Vi är så glada för att ni lyssnar!

 //Lisa, Petter, Andreas Du vet att du är från… #47- Cykelstöld i Majorna, felparkering i Stockholm och konspirationsteorier i Norrtälje:

Lisa är i Majorna och snor en cykel. Petter har tagit traktorn till Stockholm och råkar parkera fel. Andreas besöker Norrtälje och undrar om det står rätt till på väg och vatten avdelningen. 


Detta är vårt bästa avsnitt hittills. 

Tack för att ni lyssnar. //Lisa, Petter, AndreasDu vet att du är från… #48- Sommarspecialavsnitt 1.

Gänget är på semester och har något trögare hjärnor än vanligt. Därför kommer här ett litet specialavsnitt där det saxats ut favoritsegment ur tidigare avsnitt. Häng med för det blir kul!
Ha det gott där ute!
//Lisa, Petter, AndreasDu vet att du är från… #49- Sommarspecialavsnitt 2.

Gänget är på semester och har något trögare hjärnor än vanligt. Därför kommer här ett litet specialavsnitt där det saxats ut favoritsegment ur tidigare avsnitt. Häng med för det blir kul!
Ha det gott där ute!
//Lisa, Petter, AndreasDu vet att du är från… #50- Trafikflöde i Segeltorp, Frukost i Borås och biologisk mångfald i Lilla Edet.

Lisa har tagit sig till Segeltorp för att kontrollera trafikflödet, Petter bjuder in till lyxig frukost i Borås och Andreas undersöker om biologisk mångfald är något för invånarna i Lilla Edet.                

Detta är avsnitt femtio och vi är oerhört tacksamma för att ni lyssnar. 

//Lisa, Petter, AndreasDu vet att du är från… #51- Rökeri i Trelleborg, konversation i Växjö och byggarbetare i Norrtälje!

Denna gång är Lisa på Sveriges riviera, nämligen Trelleborg och tar sig an problemet med rökning. Petter återser en kär bekantskap i form av en transkriberad konversation. Andreas har besökt Norrtälje för att kontrollera att byggarbetets personal gör sitt jobb. 

Det blir kul!!

Vi är så glada för att ni lyssnar! //Lisa, Petter, AndreasDu vet att du är från… #52- Blomstöld i Oxelösund, Uppföljning i Växjö och Trängsel i Ale.

I den här episoden är Lisa tillbaka i Oxelösund och upptäcker en fasansfull stöld, Petter följer upp den rafflande historien om Anders som stöter på Sara. Andreas är i Ale och noterar att trängsel är ett problem på den lokala ICA-butiken. 


Tack för att ni lyssnar! // Lisa, Petter, AndreasDu vet att du är från… #53- Folksamling i Sala, egentid i Sölvesborg och narkotika i Norrtälje.

Denna vecka har vi med oss Rickard med CK som poddens första gäst. Lisa besöker Sala och Petter har egentid i Sölvesborg och Andreas hittar narkotika i Norrtälje.
Lärdomar; Sala borde ha en festival, Sala silverfestival
                 Egentid i överflöd kör Jakob är att stretcha ett förhållande.
                 Narkotika återfås mor beskrivning i Norrtälje.

Tack för att ni lyssnar 
Kika gärna in på Rickards Tik tok.
 https://www.tiktok.com/@rickard_withck?is_from_webapp=1&sender_device=pcDu vet att du är från… #54- Trådlöst wifi i Torslanda, husdjur i Stockholm och ett kosläpp i Gråbo.

Nominera oss gärna till årets Gulpodd. I år försöker vi att komma med i Årets hobby/fritidspodd. Säg till alla ni känner. Vi blir så glada och tacksamma för det.
https://www.guldpodden.se/nominera

Lisa är Torslanda och hjälper till med trådlöst nätverk. Petter funderar på vad som är det mest lämpliga husdjuret i Stockholm och Andreas är på kosläpp i Gråbo.

Tack för att ni lyssnar!
//Lisa Petter AndreasDu vet att du är från… #55- Sova gott i Forshaga, Ullringar i Majorna och Trädfälllning i Vaxholm.

https://www.guldpodden.se/nominera

Nominera oss gärna till årets Guldpodd. I år försöker vi att komma med i Årets hobby/fritidspodd. Säg till alla ni känner. Vi blir så glada och tacksamma för det.

Lisa har begett sig till Forshaga för att kolla hur folk sover, Petter har inte åkt nånstans denna gång utan hänger bara med. Vår gäst Martin reser inomskärs till Majorna och reder ut en stöld. Andreas är Vaxholm och fäller träd.


Tack för att ni Lyssnar. //Lisa, Petter, Andreas och denna gången även Martin.Du vet att du är från… #56 – Gnäll i Hudiksvall, Katthem i Säffle och pizzaleverans i Oxelösund.

Lisa har dykt ner i trådstarter av Maj i Hudiksvall, Petter tar in på katthem i Karlstad och Andreas beställer hemleverans av pizza i Oxelösund. 

Tack för att ni lyssnar! 

Vi är superglada och tacksamma för det.

Lisa, Petter, AndreasDu vet att du är från… #57 Bussluss i Kärra, Jägarexamen i Åmål och Sunkställe på Söder.

Rösta på oss i Guldpodden! 
https://www.guldpodden.se/


Denna vecka har Lisa varit i Kärra och kollat på en Bussluss. Petter är i Åmål och kuggar återigen jägarexamenstentan. Andreas är på söder i Stockholm och funderar på om han hittat ett nytt sunkställe att bli stammis på.

Tack för att ni lyssnar!
//Lisa, Petter, Andreas Du vet att du är från… #59- Grävling i Majorna, Arboga i Dalsrostock och medborgarförslag i Uddevalla.

I denna episod har Lisa varit i sitt älskade Majorna och jagat en grävling, Petter är nästan på hemmaplan i Dalsrostock och Andreas är i Uddevalla och samlar in medborgarförslag. 

Tack alla för att ni röstade på oss Guldpodden och för att ni troget lyssnar.  


//Lisa, Petter, AndreasDu vet att du är från… #60- Bankärenden i Jönköping, pedagogik i Tidaholm och återvinning i Vännäs.

Nu kör vi igång 2023!

I årets första episod är Lisa på banken i Jönköping, Petter försöker förstå hur det är att vara pedagog i Tidaholm och Andreas slänger skräp i Vännäs. Nu kör vi igång 2023!

Tack för att ni lyssnar

 //Lisa, Petter, AndreasDu vet att du är från… #61- Snabbmat i Trelleborg, lyssnarreaktion i Tidaholm och världsarvslistad pizza i Norrtälje

Lisa återbesöker palmernas stad och förundras över bristen på snabb snabbmat efter klockan 22. Petter har fått en reaktion på sitt senaste segment från en pedagog i Tidaholm och Andreas funderar över vad som krävs för att kvala in på världsarvslistan egentligen. 

Vi ångar på och är så glada för att ni lyssnar. 

Tack för detta! //Lisa, Petter, AndreasDu vet att du är från… #62- Kommunräv i Vänersborg, återkoppling från Tidaholm och en ortsdiss ifrånHöör

Lisa befinner sig denna vecka i Vänersborg och bekantar sig med en kommunal räv. Petter har trasslat in sig i pedagogiska diskussioner med Klara från Tidaholm och Andreas tar del av en fikarumsdiskussion i Höör. 

Följ oss gärna på Instagram. https://instagram.com/duvetattduarfran_podden?igshid=ZDdkNTZiNTM=

Vi är så glada för er lyssnare! //Lisa, Petter, AndreasDu vet att du är från… #63-Trendord i Sundsvall, hemmabio i Södertälje och reflexer i Norrköping

I denna episod har Lisa tagit på sig rollen som språkvårdare och reser resolut till Sundsvall för att reda ut. Petter är i Södertälje och tittar på ett rekorderligt hemmabiosystem. Andreas tar sig till Norrköping för att revidera reflexanvändandet. 

Vi hade roligt när vi spelade in detta. Hoppas ni gillar det. 

Tack för att ni lyssnar! Lisa, Petter, Andreas Du vet att du är från… #64- Kallelser till Stockholm en charterresa till Kristianstad och ett ventilationsproblem i Majorna

I detta avsnitt blir Lisa kallad till ett läkarbesök i Stockholm. Petter har tagit på sig att boka en charterresa till Kristianstad åt en liten mamma och Andreas åker på ett ventilationsproblem i Majorna. Vill ni hör hur det gick så lyssna vettja!

Denna episod var rolig att spela in tyckte vi. Hoppas att ni gillar den också. 

Tack för att ni lyssnar.

 //Lisa, Petter, AndreasDu vet att du är från… #65- Möbelsammansättning i Jönköping, konspirationsteorier i Överkalix och snöskottning i Lilla Edet.

Denna gången har Lisa åkt till Jönköping och hjälpt till att montera lite IKEA-möbler. Petter har åkt både hit och dit och landat i Överkalix för att sätta konspirationsteroier på sin spets. Andreas har varit hemma i Lilla Edet och hjälpt en stackars Jouhanni att skotta snö. Lyssna så får ni höra hur allt gick.

Tack alla för att ni lyssnar! Vi är oerhört tacksamma för det.
//Lisa, Petter, Andreas

VI finns även på Pladdercentralen numera vilket vi är glada för.Du vet att du är från… #Lucka 1Du vet att du är från… #Lucka 10Du vet att du är från… #Lucka 11Du vet att du är från… #Lucka 12Du vet att du är från… #Lucka 13Du vet att du är från… #Lucka 14Du vet att du är från… #Lucka 15Du vet att du är från… #Lucka 16Du vet att du är från… #Lucka 17Du vet att du är från… #Lucka 18Du vet att du är från… #Lucka 19Du vet att du är från… #Lucka 2Du vet att du är från… #Lucka 20Du vet att du är från… #Lucka 21Du vet att du är från… #Lucka 22Du vet att du är från… #Lucka 23Du vet att du är från… #Lucka 24Du vet att du är från… #Lucka 3Du vet att du är från… #Lucka 4Du vet att du är från… #Lucka 5Du vet att du är från… #Lucka 6Du vet att du är från… #Lucka 7Du vet att du är från… #Lucka 8Du vet att du är från… #Lucka 9Du vet att du är från… PÅSKSPECIAL

Långfredagen är en dag av lidelse. Vi muntrar upp denna trista dag med ett litet påskspecial 
Ha en fin påsk kära lyssnare.
//Lisa, Petter, AndreasDu vet att du är från… #58 Felparkering i Malmö, vedkapande i Värnamo och fikapaus i Trelleborg.

Nu med korrigerat ljudspår!
Denna gången är Lisa i Malmö och testar en ny ekonomiskmodell. Petter provar på livet som vedklyv och Andreas försöker förgäves få sig en kopp kaffe på Espressohouse i Trelleborg.

Tack för att ni lyssnar!
//Lisa, Petter, Andreas

Du vet att du är från… #58 Felparkering i Malmö, vedkapande i Värnamo och fikapaus i Trelleborg.