Get Podcast

Ofiltrerat

Genom att prata med några av Sveriges största profiler i sociala medier, får vi chansen att blicka in bakom kameran. Bakom det som filtrerats, redigerats och publicerats. Bakom den till synes perfekta ytan. En podd från Aller media.

01 – Desirée Nilsson

Desirée Nilsson har vuxit upp i rampljuset. Sedan 14-årsåldern har hon tillhört Sveriges bloggtopp med hundratusentals läsare och följare. Hon har vart föremål för extremt hat och chockade bloggvärlden när hon blev gravid redan som 18-åring! Idag satsar hon stenhårt på att bygga upp sitt varumärke och sudda bort sviterna från ungdomens dagar och provokation, något som är lättare sagt än gjort. Hur är det att leva med en ständig publik? Hur hanterar hon hatet? Vem är egentligen Desirée Nilsson?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.02 – Frida Fahrman

Frida Fahrman är har bloggat större delen av sin karriär, är chef över Metro Modes webb-TV och har bra insyn i hur bloggvärlden ser ut och fungerar, då hon känner många som jobbar och verkar i den. Hon visar ofta en inspirerande och vacker bild av livet i sina sociala medier, men berättar även ibland om sin verklighet med krossat hjärta och missfall. Frida är intressant på så många sätt. Vilka dörrar har bloggvärlden öppnat för henne? Hur är det att vara syster till en av Sveriges mest kända ansikten? Vad pågår egentligen bakom kulisserna i bloggvärlden? Hur har missfallen påverkat henne? Vem är egentligen Frida Fahrman?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.03 – Janni Delér

 See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.04 – Linn Herbertsson

Vid första anblicken lever Linn Herbertsson det perfekta livet med många resor, framgångsrika vänner kring Stureplan och en sambo som dejtat både prinsessan Madeleine och Carolina Gynning. Men Linn Herbertsson är mer än så. Hon utbildad Civilekonom, driver eget företag och har samlat in hundratusentals kronor till Cancerfonden genom sin blogg. Hon har även valt at berätta öppet om de trauman som drabbade hennes familj för ett par år sedan när både hennes mamma och bror gick bort inom loppet av ett par månader. Hur är det att leva med dessa kontraster? Var det självklart att prata öppet om familjesorgen för tusentals läsare? Vem är egentligen Linn Herbertsson?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.05 – Petra Tungården

Petra Tungården är yrvädret som verkar vara överallt, hela tiden. Hon är Modechef på Metro Mode, har skrivit krönikor för Cosmopolitan och vart med i flertalet TV-program. Hon driver en av Sveriges största bloggar, har nästan 100 000 följare på Instagram, haft en webb-TV serie om sitt liv, designat en kollektion med träningskläder och lanserar snart sin egna podcast. Men Petra är inte bara ett blont bombnedslag med ett långt CV. Hon har fått sluta fred med sin kropp, berättat att hon inte sällan omnämns som ”den blonda med stora bröst” och har länge beskrivit sig själv som supersingel. Är det hållbart att ständigt leva livet i hundrafemtio knyck? Hur är det att bli så starkt förknippad med sin kropp och varför var hon singel så länge? Vem är egentligen Petra Tungården?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.06 – Paula Uribe

Paula Uribe, en ung kvinna som skriver en av Sveriges största mammabloggar. Hon har prytt flera tidningsomslag, prisats för bloggen och har den sötaste lilla dottern. Hon är tillsammans med bloggaren och entreprenören Hugo Rosas och tillsammans har de blivit ett riktigt ”powercouple”, där de skapat ett tryggt familjeliv och byggt två framgångsrika karriärer. Men bakom den vackra ytan har Paula bland annat nämnt att hon utsatts för psykisk misshandel i en tidigare relation och att hon drabbats att flertalet missfall. Paula kastades rakt in i bloggvärlden när hon blev kär i en av Sveriges största manliga bloggare. Hur hanterade hon det i början? Är det så glamouröst som det verkar att leva blogglivet? Var går gränsen mellan personlig och privat? Vem är egentligen Paula Uribe?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.07 – Bianca Wahlgren Ingrosso

Bianca Wahlgren Ingrosso föddes rakt in i kändisskapet, som dotter till en av Sveriges mest kända personer. Hon har prisats för sin blogg, synts på tidningsomslag och blivit utsatt för skvallerpressen. Medverkat i musikalen Sound of Music och kommit tvåa i Junior Eurovision Song Contest. Hon följs av över 130 000 människor på Instagram, syns flitigt på premiärer och jobbar på en av Sveriges populäraste nattklubbar. Bianca verkar helt enkelt vara i början av en alldeles strålande karriär. Men samtidigt berättar öppet om både ätstörningar och depressioner. Hur är det egentligen att växa upp i en av Sveriges mest kända familjer, och hur hanterar hon alla rykten och elaka påhopp i medierna? Vem är egentligen Bianca Wahlgren Ingrosso?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.08 – Michaela Forni

 See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.09 – Nicole Falciani

 See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.10 – Daniel Paris

 See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.100 – Det HUNDRADE avsnittet!

Veckans avsnitt av min podcast Ofiltrerat är det HUNDRADE avsnittet!!!!! Men dra mig baklänges på en liten stol det hade jag aldrig trott när Ofiltrerat föddes i ett grått mötesrum på Metro 2015. Fasen så roligt det har varit och är, och vad stolt jag är! Vi körde ju första 16 avsnittet från hösten till våren 2015-2016, sedan lade jag ner och tog upp den på nytt när Edith var ett halvår gammal, våren 2018. Sedan dess har det alltså blivit åttio avsnitt till och idag släpps det hundrade. TACK till alla som lyssnar och alla som gästar. Det är en oerhörd lyx att varje vecka få sätta sig och grotta ner sig en person. Det är verkligen en av mina roligaste arbetsuppgifter. Tack!!


För att fira det hundrade avsnittet så satte vi mig i intervjustolen och min projektledare Elin styrde samtalet. Jag fick blicka tillbaka och berätta om några intervjuer som fastat lite extra – som när Bianca Ingrosso valde att för första gången öppet berätta om sina ätstörningar, som när Elaine Eksvärd berättade om sin uppväxt med sexuella övergrepp, som intervjun med Emelie Hollsten och med Oscar Zia.


I år är det 10 år sedan mitt varumärke ”PT-Fia” föddes så jag berättar om några händelser som jag aldrig berättat om tidigare. Som när jag tackade nej till att bli chefredaktör och ansiktet utåt för Womens Health som skulle lanseras i Sverige, om när jag fick två flygbiljetter till Cannes på mailen och plötsligt satt mitt emot Azerbadjans idrottsminister som trodde att jag var en högt uppsatt journalist i Sverige, som när min blogg hade tappat hälften av sin trafik utan att någon informerat mig och att jag sökte jobbet som Isabella Löwengrips assistent och fick komma på intervju bland 800 sökande. Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat.Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.101 (2) – Karantänspecial med Sofia ”PT-Fia” Ståhl och Elin Sjödén

I veckans avsnitt av min podcast Ofiltrerat är det återigen dags för en karantänspecial med mig och min projektledare Elin. Den här gången pratar vi om sådant som man kanske aldrig satt ord på för någon annan förut. Hur ser man på sig själv i stunden? Hur låter det egentligen i ens huvud? Elin berättar att hon ser sig själv utifrån – lite som ”filmen om sig själv” ungefär medan jag beskriver det på lite annat sätt. Jag erkänner att jag skickar röstmeddelande från olämpliga platser och vi pratar om det nya telefonanvändandet och hur det egentligen påverkar oss. Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.101 – Karantänspecial med Sofia ”PT-Fia” Ståhl och Elin Sjödén

I veckans avsnitt av Ofiltrerat pratar vi om en helg av ångest och att jag sket i allt. Jag berättar om när jag nyligen mötte en av våra partiledare som sa en sexistisk kommentar och hur trött jag blir på att den dels lever kvar mig och att jag grämer mig över att inte ha markerat att det inte är okej. Samtidigt som det inte ska behövas. Vi pratar om ”Den stora hälsoresan” och jag har frågor som jag söker svar på. Vi pratar om vad som händer när någon gör ett intrång – i att tex. berätta för en ”hur man är” och Elin berättar när hon rullar upp bryggan och vallgraven åker ut.


Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.101 – Maria Dufva

I veckans avsnitt av min podcast Ofiltrerat möter jag kriminologen och författaren Maria Dufva. Hon beskriver sitt arbete såhär: “Brottsförebyggande är den enda vägen framåt. Förövares efterfrågan på kontakt med barn kommer vidrigt nog aldrig att minska. Så vi vuxna måste skydda barnen”. Och det är precis det hon gör genom sina böcker, föreläsningar och utbildningar. Vårt samtal kommer att handla om den verklighet vi lever i, men som få vill acceptera. Maria berättar om ett fall som pågår i detta nu, där en man har förgripit sig på ett stort antal barn via spelet Star Stable, där han fått barn att utföra sexuella handlingar på sina husdjur via chatten. Hon berättar om hur hennes eget sexliv påverkades av att jobba så mycket med utsatta barn och vi pratar om barns integritet i sociala medier. Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat! Är det något avsnitt du ska lyssna på så är det detta.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.103 – Ida Warg

ÄNTLIGEN ÄR VI TILLBAKA! 


18 augusti betyder att sommarlovet är slut och säsongens första avsnitt av min podcast Ofiltrerat finns ute! Först ut är Ida Warg som gästade podden för första gången för två år sedan. Innan hon blev mamma och innan hon lanserade framgångsrika Ida Warg Beauty. Vi pratar om resan hon gjort – och gör med sina företag och om det faktum att hon aldrig är i nuet utan alltid vill framåt. Hur går det till när man startar ett eget varumärke? Vi pratar om hur man får ihop sexlivet i en långvarig relation och hur hon och hennes man Alexander Pärleros pratat om att någon gång ha en öppen relation. Vi berör Idas syn på pengar och ekonomi, om yoni-massage och ungefär allt däremellan.


Ett avsnitt med mycket av allt så att säga. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.104 – Emelie Hollsten

I veckans avsnitt av min podcast Ofiltrerat får jag tillbaka fantastiska Emelie Hollsten! Hon gästade första gången för ett år sedan, i avsnitt 58. Vårt samtal kommer bland annat att handla om hur hon jobbar med sin rädsla för att bli lämnad av sin man och hur det har förändrats med åren. Vi pratar om vikten av att sortera, gränssättning och hur relationen till sig själv påverkar relationen till andra. Emelie berättar om att hon har lätt för att stänga av känslor och vi pratar om skillnaden mellan att ”leva” och ”överleva”. Ett maffigt avsnitt om personlig utveckling och Emelies klokskap. 


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.105 – Sofia Dalén

I veckans avsnitt av Ofiltrerat möter jag programledaren och komikern Sofia Dalén! Hon berättar hur det var att gå från att leda Melodifestivalen Play till att alla jobb bokades av samtidigt. Hon berättar om relationen till sin kropp och hur hon påverkades av att se sig själv i TV. Hon avslöjar, enligt egen utsago, grejer hon aldrig sagt innan. Sofia berättar om sin konflikträdsla och hur den påverkar henne, om vikten av antalet följare i arbetsintervjuer, om sin relation med Kronofogden och hur det är att vara kvinnlig komiker.


Det och mycket annat i veckans avsnitt av Ofiltrerat! 


TACK Sofia! Följ henne på @sofiadalen på instagram ♥Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.106 – Henrik Wahlström

I veckans avsnitt av Ofiltrerat möter jag Henrik Wahlström vars instagramkonto fullkomligt exploderar. På kort tid har han nått 45 000 följare och många lockas dit av #tjejtidningsparaden #ikeaparaden och hans mix av trams, humor och blodigt allvar om sjuka ideal och feminism. Vi pratar om hur man når män i jämställhetsfrågor, om hans konto hade varit lika uppskattat om det var en kvinna som grävde i gamla tjejtidningar som en feministisk handling och vad det värsta han upptäckt är.


Han berättar hur han påverkats av att få kliva in i tjejtidningsvärlden och vilka uppvaknanden det gett. Vi pratar om jämställdhet, hot han får och hur man kan göra annorlunda. Det och mycket mer finns i veckans avsnitt av Ofiltrerat! Finns där poddar finns!


Följ Henrik: @henrikwahlstroemHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.107 – Karoline Pettersson

I veckans avsnitt av min podcast Ofiltrerat möter jag dietisten Karoline Pettersson, som gör succé på instagram just nu. Hennes konto @karolinepetterson växer i snabb takt och hennes budskap om att äta sig mätt på vanlig mat och tankar om balans, diethets och alla orimliga råd vi får sprider sig snabbt. Vårt samtal kommer såklart att handla om hälsa och välmående – hur mår man bra, hur hittar man balans och vad är hälsa egentligen. Men också om den otroligt ovanliga sjukdomen som drabbade Karoline för ett par år sedan, som höll på att kosta henne livet.


Hon berättar också något som många undrat över: Hennes kille som hittills varit väldigt anonym och olikheterna de har i sin relation.


Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.108 – Sarah Tjulander

I veckans avsnitt av Ofiltrerat möter jag influencern Sarah Tjulander. Hon började blogga som tolvåring och har vuxit upp med en ständig publik. Vi pratar om hennes konflikträdsla, att hon gärna tar ansvar för stämningen i ett rum och om den momshaming hon redan upplevt. 


Sarah berättar om vilka skönhetsingrepp hon har gjort och konstaterar att inget av det gjort henne lyckligare. Hon reflekterar mycket om hur hon fungerar och är som person, på sätt som hon uttrycker att hon inte gjort förut.


Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat!


Följ: @sarahtjulandercomHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.109 – Fi Lindfors

I veckans avsnitt av Ofiltrerat möter jag ex-modellen och tjejpepparen Fi Lindfors. Vi berör feminism – bl.a. frågan ”finns det perfekta feminister?”, strukturer bakom att tycka att det är fräschare att raka bort kroppshår och det faktum att män inte lyssnar på kvinnor i samma utsträckning som de lyssnar på män. Fi berättar om sitt decennium i modellbranschen, vilka pengar som finns att tjäna och när hon tackade nej till ett uppdrag som skulle ge hennes 1,2 miljoner om året.


Vi pratar om statistik som berör, att hon kramar träd och att våga vara obekväm – eller snarare om någon (man) säger något sexistiskt eller olämpligt så är det inte du som säger ifrån som är obekväm, det är han som säger det han säger som är det.


Det och mycket annat i veckans avsnitt av Ofiltrerat!


Följ Fi: @heltenkeltfi 
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.11 – Anja Forsnor

 See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.11 – Linda Hallberg

 See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.110 – Gustav “Jävligt gott” Johansson

I veckans avsnitt av min podcast Ofiltrerat gästas jag av matkreatören och vegan-inspiratören Gustav Johansson som driver varumärket ”Jävligt gott”. Vårt samtal börjar någonstans i vad han står för och hur han förhåller till sitt jobb, tills jag avbryter och frågar om vi nu får höra hans inövade föreläsning. Han berättar hur han, tack vare sitt jobb, landat i att hans sätt att vara är tillåtet och att han som uppvuxen i Borlänge är präglad av jantelagen. Vi pratar om varför så få vita män vill inse sina egna privilegier, hur man når män i samtal om jämställdhet och feminism. Gustav berättar om sina år på Fryshuset och vi pratar knark och verkligheten utanför ”Stockholmsperspektivet”.


Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.111 – Amanda Ålenius (om sexistisk reklam)

I veckans avsnitt av Ofiltrerat möter jag Amanda Ålenuis som grundade Annonsrådet och prisats som ”Årets feminist”. Vi djupdyker i sexistisk reklam och varför reklam och annonsering påverkar mer än vad vi förstår. Amanda berättar om hur facebookgruppen ”Annonsrådet” föddes och vilken viktig påverkan den haft på stora jättar som HM. Vi går till botten med vad problemet är när det kommer till att företag pumpar ut sexistisk reklam, om de stereotypa fördelningen av ”killkläder och tjejkläder” på stora klädkedjor, om krafterna vi behöver försöka stå emot och om hur man kan identifiera reklam som är problematisk. Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.112 – Frida Lund (Goda grejer)

I veckans avsnitt av Ofiltrerat möter jag fantastiska Frida Lund! Hennes instagramkonto “Goda grejer” växer så det knakar och hon släppte nyligen sin debutbok “Goda grejer: Plockmat, söndagsmiddag, vardag och dessert”. Vårt samtal kommer att handla om hennes ätstörningar, hur hon känner för att uppfostra en man, om hur hon och hennes man gick igenom ofrivillig barnlöshet och att vara mer än bara mamma. Hon berättar hur det som nu är hennes karriär föddes i en tid där hon mådde väldigt dåligt. Vi pratar om ogråten gråt och hur hon förhåller sig till sin PMS. Det och mycket mer finns i veckans avsnitt av podcasten Ofiltrerat. Lyssna där poddar finns!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.113 – Amanda Ålenius (om ADD)

I veckans avsnitt möter jag återigen Amanda Ålenius (hon gästade nyligen podden för att prata om sexistisk reklam). Den här gången går vi på djupet och hon berättar, för första gången, om sin diagnos ADD. Amanda berättar om att diagnosen kom som en chock i vuxen ålder, vad den betyder för henne och vilka svårigheter hon upplever i livet. Vi pratar om hennes tid på internatskola, att många – oavsett diagnos eller ej kan känna igen sig i olika drag och att det knappt finns något stöd att få som vuxen.


Ett djupt personligt avsnitt där Amanda delar med sig av så mycket. Tack!

 Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.114 – Karantänspecial med Sofia ”PT-Fia” Ståhl och Elin Sjödén

I veckans avsnitt av min podcast Ofiltrerat kastade vi in en karatänspecial med mig och min projektledare Elin. Vi var på ett gemensamt oklart humör vilket bjuder in till ett samtal som berör det mesta. 


Jag har en utläggning om att all den kraft och energi som vi lägger utanför oss själva istället borde läggas iuti. Vi pratar om den dagliga avstämningen med sig själv och hur viktigt det är att reflektera över vart man tagit sig och se tillbaka. Elin frågar ut mig om hur jag hade resonerat en sådan här dag för 10 år sedan när jag var avstängd.


Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat.Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.115 – Sandra Beijer

I veckans avsnitt av Ofiltrerat möter jag influencern och författaren Sandra Beijer! Vi pratar om hur högt hon värdesätter sin egen sfär, vad hon tror händer efter döden och vad hon tar med sig från tidigare relationer. Hon berättar om företagandet bakom bloggen och allt som sker bakom kulisserna när det kommer till samarbeten. Vi pratar om spiritualitet, känslor och hur hon jobbar med TV-serien hon nu skriver.


Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.116 – Podcasten Ofiltrerat: Karantänspecial med Sofia ”PT-Fia” Ståhl och Elin Sjödén

Veckans avsnitt av Ofiltrerat bjuder på ännu ett karantänspecial med mig och min projektledare Elin. Den här gången avhandlar vi något så snårigt som att reflektera över vad som gör att man triggas av vissa saker och om hur jämförelse gör att man är hård mot sig själv. 


Vi pratar om hur snabbt man reagerar när någon avviker från sitt mönster och jag berättar ingående om hur jag nu en gång för alla har släppt mina valda sanningar. Vårt samtal handlar om känslan av att glida över guldbron, om hur jag tävlade hela uppväxten, om att sortera sina känslor och att skilja på sak och person. Elin beskriver sig som ett beige berg. Det och mycket mer i veckans avsnitt av min podcast Ofiltrerat!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.117 – Mansbebisar

I veckans avsnitt av min podcast Ofiltrerat möter jag kvinnan bakom det snabbt växande kontot ”Mansbebisar”. Av olika anledningar behöver hon behålla sin identitet anonym. Vårt samtal kommer att handla om vad som fick henne att starta kontot som snabbt blev en samlingsplats för kvinnor, hur hon påverkats av den här resan och vad det vanligaste folk skriver till henne är. Hon berättar om strukturer, responsen hon får på olika ”cases” och huruvida hon brukar öppna upp för nya bekantskaper att hon är personen bakom det nu väletablerade fenomenet ”Mansbebisar”. Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat! 


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.118 – Karantänspecial med Sofia ”PT-Fia” Ståhl och Elin Sjödén

I veckans avsnitt av Ofiltrerat bjuds det återigen på en karantänspecial med mig och min projektledare Elin. Vi inleder med mina varma känslor för guldbron (som tar mig tillbaka till barndomen), fortsätter in på det faktum att man behöver gå från att vänta på att ha trevligt. Vi pratar återigen om förhållningssätt – som hur man än vrider och vänder på det alltid är någon slags nyckel – och det här med att tappa bort lekfullheten.


Vi pratar om Elins tidiga år som lastbilchaffis junior, min korta karriär som säljare av städtjänster och om det där egna ansvaret. Det och mycket, mycket mer finns i veckans avsnitt av Ofiltrerat!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.119 – Julia Frändfors

I veckans avsnitt av min podcast Ofiltrerat möter jag mediaprofilen, poddaren och programledaren Julia Frändfors. Julia gästade podden för ett och ett halv år sedan – då hade hon en fast anställning på Perfect Day Media och vi pratade karriär, känslor och vägen dit hon var. Idag är hon ofrivilligt frilans, har gjort succé som programledare hos Aftonbladet och längtar intensivt efter tryggheten som en fast anställning med lön som kommer varje månad. Vårt samtal kommer att handla om att hon blev plötsligt uppsagd i våras, hur hon är en av de mest ofiltrerade personerna vi har i sociala medier (mitt påstående) och att hon avskyr youtubers. Jag påpekar att hon dömer sig själv oerhört hårt och vi pratar om det faktum att folk är rädda för henne.


Det och mängder med annat finns i veckans riviga, ärliga och vidöppna avsnitt med Julia.Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.12 – Clara Henry

 See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.120 – Karantänspecial med Sofia ”PT-Fia” Ståhl och Elin Sjödén

Hej och välkommen till ännu ett karantänspecial med mig och min projektledare Elin Sjödén. Ett avsnitt som reder ut vad en projektledare till en influencer egentligen gör och vi får det stora nöjet att uppleva det i realtid då Elin försöker daska igång (skäller på) mig som mentalt checkat ut efter en minst sagt intensiv arbetsvecka. Vi pratar om mina trosor – eller snarare bristen på dem. Vi går in på det minst sagt intressanta ämnet kommunikation och vikten av att lyssna in sin kropp och hur man egentligen gör det.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.121 – Karantänspecial med Sofia ”PT-Fia” Ståhl och Elin Sjödén

Veckans avsnitt av Ofiltrerat bjuder på ännu ett “karantänspecial” med mig och min projektledare Elin Sjödén! Vi går igenom en borr-fadäs, reder ut hur förväntningar egentligen påverkas av dessa och pratar om otillräcklighetskänslor. Elin berättar om när hon känner varningsklockor i en relation och jag minns hur nerdragen jag var i otillräcklighetsträsket. Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.122 – Singelpodden

I veckans avsnitt av min podcast Ofiltrerat möter jag Sanna och Emelie som driver Singelpodden! Vi pratar om singellivet och allt som kommer med det. Facket du stoppas i som singel och hur du kan förhålla dig till människors åsikter. De berättar om sina egna relationsresor och hur dejtande varit under Corona. Vi ifrågasätter det faktum att många verkar se singellivet som en tillfällig station till nästa relation och att singellivet inte kan vara självvalt? Hur är egentligen sexlivet som singel? 


Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.123 – Karantänspecial med Sofia ”PT-Fia” Ståhl och Elin Sjödén

I veckans avsnitt av min podcast Ofiltrerat – årets första – råkar vi ut för något som nästan aldrig hänt tidigare och allt vi pratat om tidigare ställs på sin spets live. Vi summerar 2020 (men lämnar Covid-19 utanför eftersom det pratas om överallt ändå) och utser vad vi vill lämna kvar. Jag berättar att jag är trött på mig själv, Elin vill lämna något som har med mig att göra i 2020 och vi prövas verkligen i vårat förhållningssätt.


Allt är ungefär som vanligt, fast ändå inte i detta rykande färska karantänspecial!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.124 – Julia Alfrida

I veckans avsnitt av min podcast Ofiltrerat möter jag stjärnskottet Julia Alfrida som är aktuell i Melodifestivalen. Hon berättar om hur det faktum att hon kom ut som lesbisk och att hon genom terapi numera sätter värde på sig själv har förändrat allt. Vårt samtal handlar om vilka lesbiska förebilder det finns, hur hon som elvaåring fick diagnosen Anorexi och att hon trodde att hon var oförmögen att känna känslor när hon dejtade killar. Julia berättar om när hon kom ut för sin mamma och om hur hon praktiserar attraktionslagen – och hur det egentligen är bakom kulisserna på Melodifestivalen.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.125 – Tjockkocken

I veckans avsnitt av min podcast Ofiltrerat möter jag Jessica Nyholm – eller “Tjockkocken” som hennes varumärke heter. Jessica berättar om när hon vägde 220 kilo och läkaren sa att hon troligtvis inte skulle överleva sin 30 års dag om det fortsatte. Vi pratar om vägen dit och hur hon förändrats sedan dess. Hon tar ställning i den kroppspositiva debatten och berättar om hur siffran på vågen inte definierar henne på samma sätt som tidigare. Jessica berättar om fatshaming, fördomarna och om verkligheten där främlingar skriker glåpord efter en på gatan. Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.126 – Karantänspecial med Sofia ”PT-Fia” Ståhl och Elin Sjödén

I veckans avsnitt av min podcast Ofiltrerat går jag och min projektledare Elin lös i ännu ett karantänspecial. Den här gången avhandlar vi ett för oss nytt ämne: Barn. Vi pratar om min obefintliga barnlängtan, hur man undviker att lägga över sin egen skit på sina barn och om när min dotter inte ville släppa fram sina tårar vilket fick mig att bryta ihop. Vi pratar om att göra sina val utifrån sig själv och det man innerst inne vill, men att det ändå är starka krafter som styr och huruvida man “borde” ge sitt barn ett syskon.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.127 – Karantänspecial med Sofia ”PT-Fia” Ståhl och Elin Sjödén

Veckans avsnitt av Ofiltrerat är ännu ett karantänspecial! Jag är i PMS och har haft ett bryt på morgonen och Elin är ”arbetsbakfull”. Vi pratar om hur ”att bli hälsosam” och att duga som man är faktiskt grundar sig i samma sak och om att ta tillbaka pussar. Elin frågar mig om mina viktigaste hälsosamma saker och jag besvarar en läsarfråga. Det och mycket mer finns i veckans avsnitt av Ofiltrerat! 


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.128 – Madeleine Vall

I veckans avsnitt av min podcast Ofiltrerat gästas jag av Madeleine Vall. Vårt samtal går direkt på djupet och Madde berättar om hur hon hela sitt liv flytt från sig själv. Att hennes värde som människa är baserat på hennes prestationer och hur hon nu börjat förstå och jobba med det. Hon berättar om hur det nu aktuella TV-programmet “Elitstyrkans hemligheter” satte sina spår och om det senaste årens jakt på att hitta den där kicken som kom av att pusha sig själv hårdare och hårdare. Vi pratar om mailet från Hollywood, att hon ger sig själv all skuld för skilsmässan och hur hon formats av allt hon gör.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.129 – Linda Hörnfeldt (La Linda)

I veckans avsnitt av min podcast Ofiltrerat gästas jag av fantastiska Linda Hörnfeldt, mer igenkänd som La Linda. Linda är minst sagt en veteran i influencerbranschen och startade sin blogg så tidigt som 2001. Vårt samtal kommer att handla om ensamheten hon känner och om singellivet vid 40. Vi pratar om drömmen som många delar – att flytta från storstan och bo i ett hus nära naturen med höns. Hur är hennes verklighet i den drömmen? Linda berättar om sin ångest och hur hon ser på att vara nöjd – något hon återkommer till, frågan är bara om hon är det eller ens vill vara det? Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.130 – Osunda relationer, utmattning och att prestera fram sitt välmående

I veckans avsnitt av Ofiltrerat är det jag som ställer till med frågelåda! Jag besvarar frågor om hur man tar hand om sig själv när man är fullt upptagen med vardagspusslet, hur man kan stötta någon som är på väg att lämna en osund relation och hur man kan komma från att bara fokusera på utsidan. Jag pratar om hur man kan hitta en känsla av trivsel, att prestera fram sitt välmående och en del om utmattning. Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat! 


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.131 – att dejta någon med lavalampa och takbox

I veckans avsnitt av Ofiltrerat kommer vi, jag och min projektledare Elin, in på det jag tidigare aldrig pratat om: Mitt singelliv. Hur upplever jag singellivet? Är män med takboxar något jag går igång på? Vi pratar om förhållningssätt till dejting och hur jag har upplevt Tinder. Vi hamnar bland lavalampor, petting, genans och mycket annat. Välkomna!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.132 – Klas Eriksson

I veckans avsnitt av Ofiltrerat möter jag komikern och skådespelaren Klas Eriksson, känd från kistallenprisade humorserien “Leif och Billy” och nu senast Melodifestivalen. Vårt samtal kommer att handla om den spirituella resa Klas gjort de senaste åren. Han gick från att sträva efter det där man “ska” vilja ha för att bli lycklig: lägenhetsköp, en partner, karriär och prylar. Han var på en plats i sig själv där han inte mådde bra. Han berättar om hur ett uppvaknade förändrade honom, om förväntningarna som finns på hans person, om hans spirituella sida, hur hans kreativa processer ser ut och om tiden innan där han hade destruktiva beteenden med alkohol och jobb. 


Vi pratar om vad som kommer sen, om hur han hittar hem i sig själv och om vikten av att han som man pratar om det här. Det och mycket mer finns i veckans avsnitt.Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.133 – Denise Desmond

I veckans avsnitt av Ofiltrerat gästas jag, för andra gången, av influencern Denise Desmond. Vårt samtal kommer att handla om den aktuella frågan om barn i sociala medier – hur resonerar hon i exponeringen av sin dotter? Denise berättar om separationen från sin dotters pappa, hur hon önskar att relationen dem emellan skulle vara annorlunda och hur hon tar sig igenom den tuffa vardagen som ensamstående med nästan allt ansvar. Denise berättar om känslan av ensamhet och att mycket ändrats den senaste tiden.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.134 – Johanna Bladh

I veckans avsnitt av min podcast Ofiltrerat gästas jag av influencern och journalisten Johanna Bladh. Hon berättar hur hon förhåller sig till den kritik hon ibland får för sitt instagram-konto och hur hon påverkas av kommentarer om hennes kropp. Johanna berättar att hon alltid varit den “jobbiga” med starka åsikter och vi pratar om hur klimatet på sociala medier skulle behöva nyanseras. Johanna berättar om ansvaret hon känner i vad hon publicerar och om viljan att göra rätt och kanske till och med “vara rätt” och är det ens möjligt?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.135 – Henrik Wahlström (om Bipolär sjukdom)

I veckans avsnitt av min podcast Ofiltrerat möts jag av Henrik Wahlström, han gästade mig tidigare i höstas (lyssna på avsnitt 107 här). Då pratade vi om jämställdhet, att män lyssnar mer på andra män och Henriks succékonto på instagram som lyfter gamla tjejtidningars osannolika innehåll.


I veckans avsnitt pratar vi om något helt annat, nämligen hans diagnos Bipolär sjukdom. Henrik berättar om beslutet att efter många år med enbart några få som visste, faktiskt gå ut och berätta. Han berättar om sin vardag och vad som hjälper honom. Vi pratar om vikten av att berätta om psykiska sjukdomar, för att förstå att man inte är ensam. Henrik berättar om hur livet såg ut innan och efter diagnosen och vad han hade behövt höra när han var yngre.


Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.136 – Portionen under tian (Hanna Olvenmark)

I veckans avsnitt av min podcast Ofiltrerat möter jag Hanna Olvenmark – kvinnan bakom succén ”Portionen under tian”. Vårat samtal kommer att handla om tantrahelgen (inkl. nakenövningen) som gjorde avgörande intryck på henne – och hon berättar om hur hon blev gravid bara veckor efter att ha träffat sin sambo. Vi pratar om parterapi, att bli chef över sin bästa vän, att gå genom dörrar som öppnas, kontrollbehov och att våga riva sina föreställningar om hur saker och ting ska vara. 


Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.137 – Ångestpodden

I veckans avsnitt av min podcast Ofiltrerat gästas jag av Ida och Sofie från Ångestpodden. Vårat samtal kommer att handla om baksidan av att driva företag och de berättar om misslyckanden de aldrig tidigare pratat om. Om det enorma projektet som de lade tre månaders jobb på men fick bränna när det väl kom till kritan. De berättar om den första tiden då de satsade på att starta eget och hur det egentligen var. Vi pratar om att psykisk ohälsa “pratas massor om” – men ändå inte väl?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.138 – Louise Winblad “Hejehejvardag”

I veckans avsnitt av min podcast Ofiltrerat möter jag illustratören och influencern Louise Winblad – mer igenkänd för sitt varumärke “Hejehejvardag” som gör succé med sina relaterbara illustrationer. Louise inleder med att berätta om hennes och hennes mans olikheter och kommer snabbt in på prestation – ett ord som följer oss podden igenom. Vi pratar om prestationsbaserad självkänsla och Louise berättar hur påverkad hon blir av att känna att det går dåligt – att hela hon är dålig och att hon vill vara på gränsen till att det är för mycket. Vi pratar om hur hon och hennes man tankar sin parrelation, om att vara effektiv med all sin tid och att lära känna sig själv.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.139 – Thomas Skoglund

I veckans avsnitt av min podcast Ofiltrerat möter jag personliga tränaren Thomas Skoglund. Vi hamnar i ett samtal som bäst kan beskrivas som högt och lågt. Thomas berättar om sin kärlek till det elitistiska, jag ifrågasätter om han ändå inte är väldigt prestationsbaserad och han berättar om hur det är att leva ett varannan vecka liv med några av barnen många mil bort. Vad gör han egentligen med all tid i bilen, har han koll på sitt fullständiga horoskop och vad är priset man betalar för enorm framgång? Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.14 – Ebba Kleberg von Sydow

 See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.140 – Amilia Stapelfeldt

I veckans avsnitt av Ofiltrerat möter jag influenser och debattören Amilia Stapelfeldt. Vi pratar om hur politiker borde använda sig av influensers – eller om de borde det. Amilia berättar om sin diagnos ADD och hur det påverkar henne, hon berättar om sin närmaste krets och när de beslutade att hon skulle sluta dejta en man. Vi pratar om det här med sociala sammanhang, hur det det senaste året påverkat henne och mycket mer. 


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.141 – Anja Forsnor

I veckans avsnitt av Ofiltrerat möter jag influencern och hälsoprofilen Anja Forsnor. Anja var en av poddens första gäster och massor – allt – har hänt sedan dess. Hon har fått två barn, flyttat från stan till radhus, gift sig, varit sjukskriven för utmattning, släppt en till bok, jobbat sig igenom mammaledigheterna, inte sovit och allt där till. Anja berättar om hur sjukskrivningen – och flytten som kom mitt i förändrade henne och livet.


Vi pratar om relationer och att man kanske borde dela mer om vad som faktiskt pågår, om att vara trött på sin inriktning och hur det egentligen är att jobba under mammaledigheten. Anja bjuder på skvaller om en influencer och vad är egentligen inte som det ser ut? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.142 – TramsFrans

I veckans avsnitt av Ofiltrerat möter jag TramsFrans – eller Frans Strandberg som han egentligen heter. Frans är känd för sin vassa och roliga penna som recenserar kändisar på sin blogg hos Aftonbladet. Vi pratar om hur kändisars kategoriseras, skvallret han sitter på som han inte delar med sig av och vem som egentligen är Sveriges enda riktiga kändis.


Frans berättar om sitt intresse för människor och vad som sker bakom kulisserna i kändisvärlden. Vi pratar om det faktum att han pluggar till psykolog, om att gå i terapi och att bevaka kändisar och att plugga psykologi ändå hänger ihop. Han refererar till Viktor Frisk, Bianca Ingrosso, Filip Lamprecht, Tommy Körberg och diverse influencers – i vilka sammanhang?


Det och mycket mer får du veta i veckans avsnitt av Ofiltrerat.Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.143 – Tillit, kåtslag & lek med Linda “La Linda” Hörnfeldt

I veckans avsnitt gästas jag återigen av Linda Hörnfeldt – La Linda. Den här gången handlar vårat samtal om hur vi värdesätter en runk och Linda berättar om egna sexuella äventyr på toalettstolen. 


Jag berättar om varför jag tatuerat in bl.a. ordet “kåtslag” på armen och varför “tillit, kåtslag” och lek” är mina budord. Linda erkänner att hon tyckte jag var tråkig förut – vilket går helt i linje med min personliga resa. Vi pratar om företagande och om varför det är viktigt att som kvinna prata om att man onanerar och vad det gör för relationen till sig själv och sin kropp. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.144 – Johanna Lind Bagge

I veckans avsnitt av Ofiltrerat möter jag entreprenören, influencern och hudterapeuten Johanna Lind Bagge. Vårt samtal blir omfattande och minst sagt ofiltrerat. Johanna berättar om uppblåsbara saker hon tar till när hennes man är deppig och hur hon läser av människor – hon passar även på att analysera mig och pratar om hur hon väljer energi. 


Jag frågar hur hon känner för singelliv och Johanna berättar hur hon förhåller sig till sin mans (Anders Bagge) ADHD. Vi pratar om relationer, förhållningssätt och det mest otippade om Johanna. Det och mycket mer i ett minst sagt bubbligt samtal som bjuder på det mesta.Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.145 – Niklas Andersson

 veckans avsnitt av Ofiltrerat möter jag den numera prisade inspiratören och kiropraktorn Niklas Andersson. Vårt samtal startar i det man kan förvänta sig: Vad smärta är och hur vi missförstår kroppen, men tar en oväntad vändning ut i det spirituella, vad som händer efter döden och om placebo är så dåligt egentligen. Niklas berättar vad han provoceras av i hälsobranschen, hur han bemöter patienter som egentligen kommer för att prata, myter och Niklas får flera gånger kliva ur sin comfort zone. Citat från Niklas: ”Ska vi välta det här avsnittet? Teknik är skitsamma, du behöver inte bry dig om teknik” – lyssna! 


Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.146 – Isabella Meisner (Jedler)

I veckans avsnitt av Ofiltrerat möter jag influencern Isabella Meisner (Jedler). Isabella öppnar upp om sin trassliga bakgrund och berättar om hur hon kände sig tvingad att ta det svåra beslutet att hoppa av gymnasiet och fly till Stockholm bara månader innan studenten. Hon berättar om hur hon brutit med sin familj och hur alla fillers hon gjorde om sitt utseende med var ett försök att bli någon annan. Isabella berättar hur alla känslor från hennes bakgrund kom över henne när hon själv blev mamma och om den bisarra upplevelsen som kom med att representera Sverige i en skönhetstävling. 


Vi pratar om bruten förlovning, endometrios och att våga bryta när det inte känns rätt.


Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.147 – Martin Melin

I veckans avsnitt av Ofiltrerat möter jag ännu en gång kändispolisen Martin Melin! Den här gången blir det stora singelavsnittet – Martin berättar varför han är singel, att han blivit förtjust (förälskad) senaste åren men ändå valt att inte inleda något seriöst och hur han hanterar alla erbjudanden som ramlar in i hans inkorg.


Vi pratar om att en del kanske skulle må bättre av att öppna sina relationer, Martin berättar om mannen som bad honom ligga med hans fru och vi pratar om vikten av att leka, synen på singlar och att utvecklas i relationer.


Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.148 – Michaela Hamilton

I veckans avsnitt av Ofiltrerat möter jag – för andra gången – manusförfattaren Michaela Hamilton! Vi pratar om det faktum att hon numera är en etablerad manusförfattare som det går r i k t i g t bra för. Hon berättar att hon uppfyller en (flera!) barndomsdröm och ändå är lite avtrubbad inför det. Hon har en agent, skriver på framgångssagor vi ser på TV men berättar också om baksidan av allt det där som går bra. Vi pratar om hennes ekonomi och sätt att slippa hantera den, hur hon pratar med sina nära och kära som inte finns med oss längre och hur hennes hund räddade hennes liv. Michaela berättar om när hon tog steget att säga upp sig från ett fast jobb med hög lön och våga satsa på skrivandet och hur allt förändrades med Majken.  


Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.149 – Joanna Swica

I veckans avsnitt av Ofiltrerat möter jag influencern, Robinsson-finalisten och entreprenören Joanna Swica. Hon berättar om platsen hon befinner sig på inombords och hur den skiljer sig från tidigare. Vi pratar om hur hennes reptilhjärna kickat igång, hur hon ser på mammarollen, mom-shaming och hur det faktum att hennes bästis Louise fått bebis påverkat henne. Joanna berättar var hon står i systerskap och feminism, hur hon backat från vissa personer och vad hon egentligen jobbar med.


Det och massor med annat finns i veckans avsnitt av Ofiltrerat!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.15 – Flora Wiström

 See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.150 – Jeanette Svedberg

I veckans avsnitt av Ofiltrerat möter jag influencern och entreprenören Jeanette Svedberg. Vårat samtal kommer att handla om inställning, förhållningssätt och kanske till och med livsåskådning. Jeanette berättar om åren med blod, svett och tårar, hur hon resonerar kring sitt yrke som “är mer än att spruta rynkor” och vad som väcker mest uppståndelse på hennes instagram. Vi pratar om hur hon förhåller sig till att bli äldre, hur hon visade sina följare att det mesta är möjligt genom att bjuda in dem i en process och diskuterar om det ofiltrerade också kan vara ett skydd. 


Det och mycket mer finns i veckans avsnitt av Ofiltrerat.Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.151 – Julia Adams

I veckans avsnitt av Ofiltrerat möter jag den albumaktuella artisten Julia Adams! Vårt samtal kommer att handla om självhat och Julia bjuder generöst in till det hon går igenom gällande detta. Vi pratar om hur det är att vara Kvinnlig Artist vs bara Artist och Julia berättar om hur respektlöst hon blivit bemött genom åren. Julia berättar om något så svårt som att göra slut med sina föräldrar och vi pratar om den där förebildshatten – hur gör vi med den egentligen? 


Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.152 – Sommarspecial!!

I veckans avsnitt av Ofiltrerat djupdyker jag och min projektledare Elin i ett “sommarspecial”. Vi avhandlar var vi befinner oss i livet, spår en aning i framtiden och jag berättar om mina vänners uppmaning till “hot girl-summer” och singelsommaren. Fortsättningsvis går vi igenom ämnen som kommit in från er och berör allt från hår på kroppen, attraktionslagen, hur man förbereder sig för att starta eget utifrån kontroll och trygghet, pinsamma situationer och sex. 


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.153 – Lisa Anckarman

I veckans avsnitt av Ofiltrerat möter jag influencern och stylisten Lisa Anckarman. Vårt samtal kommer att handla om att riva upp och avsluta. Om att välja om och att avsluta destruktiva relationer. Lisa berättar om hur hennes magkänsla format henne – och hur den ser ut. Vi pratar om att ta svåra beslut och att vara i kontakt med sig själv. Lisa berättar även om hur hon ser på att som ung kvinna tjäna mycket pengar och hur bortskämd hon blivit av sin framgång.


Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.154 – Sofia Åhman

I veckans avsnitt av Ofiltrerat möter jag träningsgurun och inspiratören Sofia Åhman! Vi pratar om stress och hur Sofia hanterar den. Vi pratar om ålder – är livet över efter 50 – vår tids seniorer och hur man vågar skita i att vara perfekt. Sofia berättar om hur hennes dagar egentligen ser ut utanför TV-uppdragen och om vilka fördomar har mot henne och hennes familj. Vi pratar om klimakteriet, kvinnokroppen och hur man kan sänka ribban för att ta hand om sig själv på riktigt. 


Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.155 – Alexandra Pizzoni

I veckans avsnitt av Ofiltrerat möter jag influencern och träningsinspiratören Alexandra Pizzoni (tidigare Kamperhaug). Alex gästade för ett par år sedan och sedan dess har livet hänt. Hon berättar om bröllopet som utlöste en enorm livskris – långt ifrån allt det rosenskimrande och nykära man ofta ser nygifta par ägna sig åt. Alex berättar om hur viktigt det är för henne att få fortsätta flirta, att hon kämpat för att hitta vem hon är i sin nya identitet som fru och hur hon formats av allt som hänt. Vi pratar om att hitta till sig själv och sin frihet, parterapi, vara sann mot sig själv och allt det där spirituella. 


Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.156 – Browfelicia (Felicia Kjellgren)

I veckans avsnitt möter jag ögonbrynens stjärna “Browfelicia”! Felicia slog igenom som brynexpert för några år sedan och är nu den “alla” går till. Vi pratar om hur hon och hennes kille gör för att fortfarande ha det där pirret efter 13 år tillsammans – hon berättar om Stämningen, sexet och vad de inte gör ihop.


Felicia berättar om hur en lunginflammation fick henne att ändra perspektiv efter att ha kört på alldeles för hårt i många år, om hur en ex-pojkväns tragiska bortgång fortfarande påverkar hennes sätt att leva och att hon gör allt för att hitta det där som gör vardagen mer än bara vardag. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.157 – Micke Gunnarsson

I veckans avsnitt av min podcast Ofiltrerat möter jag föreläsaren och inspiratören Micke Gunnarsson. Vårat samtal kommer att handla om perspektiv på, ja, det mesta. Micke berättar om hur hans liv förändrades i grunden och om hur han hittade ner i sin kropp. Han berättar om hur hans barn är hans läromästare och hur han vill hjälpa oss att avveckla oss själva. Vi pratar om föräldraskapet och att ha utrymme. Om livet, vad som inte är som det ser ut och hur han förändrat sin syn på hälsa sedan han börjar prata med sin kropp.


Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.158 – Sexbikten

I veckans avsnitt av min podcast Ofiltrerat följer jag upp sexbikten som ägde rum på min Instagram. Vi fördjupar oss i sex och relationer – och vrider på perspektiven. Hur mycket av sex speglar relationen till oss själva? Vad är sex om man lämnar skallen och kommer ner i sin kropp, fri från press, prestation och förväntningar? Jag läser upp det ni skrev in i bikten vilket väcker tankar och resonemang om olika sexdrift i en relation, bristen på orgasmer, lust – eller bristen på den och swingers. Det och mycket mer i Ofiltrerat!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.159 – Sandra Friberg

I veckans avsnitt av Ofiltrerat möter jag träningsinspiratören Sandra Friberg. Hon berättar öppenhjärtligt om sin hälsoångest och hur den påverkar henne, om hur hon förhåller sig till personlighetsdraget HSP och hur ångest och kontrollbehov finns i hennes vardag. Sandra berättar hur barns glädje ibland dränerar och vad hemligheten är till att behålla pirr och sexliv i en lång relation. Vi pratar om terapi, att göra slut med vänner och hur hon påverkas av att sociala medier inte växer som hon vill. 


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.16 – Teaser, Ofiltrerat är tillbaka!

Hösten 2015 lanserade jag podcasten Ofiltrerat och bjöd in Sveriges största profiler i sociala medier. Jag ville in bakom kameran och ta reda på hur verkligheten är bakom den till synes perfekta ytan. Bakom det som filtrerats, redigerats och publicerats. Plötsligt blev allt lite mer mänskligt. Nu, 3 år senare har sociala medier blivit om möjligt ännu mer intressant och våra flöden består av influencers. Jag kan inte låta bli att damma av den här podcasten och ta reda på verkligheten för våra största profiler, igen. Min nyfikenhet blev helt enkelt för stor. 


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.160 – gråta ut en skilsmässa, kommunikationsproblem och att polera en bajskorv

I veckans avsnitt av Ofiltrerat möts återigen jag och min projektledare Elin Sjödén i studion. Vi går rakt in i vad som visar sig bli en salig blandning av högt och lågt – bokstavligt talat. Vi pratar allvar om kommunikation och problematiken i hur vi tränas i att inte säga som det är eller känna det vi känner.


Vi berör hur man kommunicerar utifrån att “ge information” för att slippa agera i affekt och konflikträdsla och vi pratar om grundpelaren inuti sig själv och vad som händer när den motarbetas. Avsnittet inleds med diverse trams som ändå landar i ett syfte.Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.161 – Linn Herbertsson

I veckans avsnitt av Ofiltrerat möter jag entreprenören Linn Herbertsson. Linn var en av poddens första gäster 2015 och vi kan konstatera att allt hänt sedan dess. Linn berättar om hur många timmar i terapistolen hjälpt henne att bearbeta sorgen efter sin mamma och bror – och hur tiden påverkar. Vi berör hennes entreprenörsskap och hur hon skriver en framgångssaga med sitt bolag Organista. Hon avslöjar omsättningen, hur inget gick som det skulle i början och hur högt hon egentligen siktar. Vi pratar personlig utveckling, att våga möta sina känslor och att ta sig vidare. 


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.162 – Janice Kavander

I veckans avsnitt av podcasten Ofiltrerat möter jag stjärnskottet – artisten – Janice! Vårat samtal handlar om hur livet tvingade henne att stanna upp och möta sådant hon länge skjutit undan. Janice berättar om hur det senaste året förändrat mycket för henne, kanske främst inuti, och hon berättar om hur hon ser tillbaka och inser att hon tappade bort sig själv som artist när de stora skivbolagen kom och petade. Vårat samtal kommer att handla om tilltro, att börja om när livet väljer annorlunda och hon avslöjar att det finns nya vägar för hennes karriär som kommer att synas redan nästa år. 


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.163 – Alexandra Järgren

I veckans avsnitt av Ofiltrerat möter jag träningsprofilen Alexandra Järgren. Hon gästade podden för två år sedan och berättade för första gången att hon separerat, nu lever hon med en ny kärlek och vårt samtal kommer att handla om tiden efter separation, att sammanföra nya familjer med varandra och om singelperioden som blev kortare än tänkt. Alexandra berättar om hur hon som företagare tog sig igenom krisåret som varit och hur hon förhåller sig till sitt kontrollbehov – är det en längtan efter trygghet?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.164 – STHLMFOOD

I veckans avsnitt av Ofiltrerat möter jag Rebecca Brage som ligger bakom konceptet “STHLMFOOD”. Vårt samtal kommer att handla om hur det är att jobba med något så drömmigt som mat och Rebecca bjuder in till hennes sex mest utmanande år då hon kämpade med en ätstörning.


Hon berättar om hur hon tog sig igenom det och vad som var avgörande för att hitta en väg fram. Vi pratar om självvärde, hur hennes vardag med alla restaurangbesök ser ut och hur det lilla barnet inom henne påverkar henne. Rebecca berättar om hur livet gav henne en helt ny värld då hon kom i kontakt med Kundalini. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.165 – Andra Farhad

I veckans avsnitt av Ofiltrerat möter jag entreprenören och ekonomigurun Andra Farhad – Börshajen. Andra berättar om trafikolyckan som vände upp och ner på allt för henne. Hur hon tvingades ställa in föreläsningar för miljoner och att vägen tillbaka handlade om både att omvärdera livet och att lära sig gå igen. Vi pratar om att livet inte ger oss vad vi vill och Andra berättar om hur hon ser på relationer och om möten som varit avgörande för hennes väg framåt.Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.166 – Sofia Henriksson

I veckans avsnitt av Ofiltrerat möter jag Mästerkocken och matkreatören Sofia Henriksson. Vårat samtal går rakt in på PMS, PMSD och Endometrios. Sofia berättar om åren av försök att få hjälp för sina smärtor, om det fruktansvärda bemötande från våren och att blöda jämt var hennes vardag. Hon berättar om varför hon alltid satt på knä i andras soffor, om ilskan hon känt och om ensamresan som förändrade henne inifrån.


Vi pratar om att vara flummig och samtidigt rationell, hur hon kan lära sig att tacka nej till det roliga och inte ”bli klar” i livet. Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat!


Hjälp gärna till att sprida avsnittet till någon som lever med Endometrios eller behöver få mer kunskap om det. Det behövs forskning, kunskap och hjälp. Att det får gå till såhär är fullständigt bedrövligt. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.167 – Maya Parnevik

I veckans avsnitt av Ofiltrerat möter jag influencern Maya Parnevik. Vårt samtal kommer att handla om prestation och Maya berättar hur hennes prestationsångest fick hennes att gå upp klockan 04 för att plugga och hur hon kämpat med att hitta sitt värde utanför prestation. 


Vi pratar om hur skolan bidrar till hetsen, om att sjukskrivningarna drabbar tonåringar och Maya berättar hur hon gjort för att hjälpa sig själv till en mer välmående plats.


Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.168 – Claudia Galli Concha

I veckans avsnitt av Ofiltrerat möter jag skådisen och influensern Claudia Galli Concha. Vårat samtal kommer att handla om hur hon ständigt söker förändring för att ställa om hjärnan, hur hon ibland flyttar sig geografiskt för att få perspektiv och att hennes hjärna är komplicerad. Claudia berättar hur hon instinktivt kände att hon ville spendera så mycket tid som möjligt med sina barn – något hon blev ifrågasatt för. Vi pratar om hur hennes öppenhet kanske också är ett försvar och hur hon numera avstår från fester.


Det och mycket mer i veckans avsnitt!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.169 – Emelie Johansson (Hairtalkbyemelie)

I veckans avsnitt av Ofiltrerat möter jag frisören och skönhetsinfluencern Emelie Johansson (Hairtalkbyemelie). Emelie berättar hur hennes långa arbetsdagar och drivkraft att hela tiden ta sig framåt fått henne att inse att hon behöver stanna upp och omvärdera. Vi frågar oss om att springa mot något kanske snarare är att springa från något och Emelie berättar om hur hon förändrats i och med flytten från en liten ort med stöpta mallar till kändisar i Stockholm. Vi pratar om prestation, människors livsberättelser och hur håret passar in i ens identitet.


Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.170 – Kristoffer Triumf

I veckans avsnitt av Ofiltrerat möter jag poddveteranen Kristoffer Triumf – mannen bakom succépodden Värvet. Han berättar om sin pågående hälsosatsning 16 weeks of hell och hur det får honom att må fantastiskt bra, samtidigt som han refererar till både utmattning och ätstörning – hur går det ihop? Kristoffer berättar om de extrema sidorna som bor i honom, hur han kan uppfattas som otrevlig och vi frågar oss om hans självkänsla egentligen är prestationsbaserad eller ej? Vi pratar om vad hälsa egentligen innebär, om man ska grotta i allting och att hans nyfikenhet tar slut efter en arbetsdag.


Det och mycket mer i Ofiltrerat!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.171 – Bim Eriksson

I veckans avsnitt av Ofiltrerat möter jag serietecknaren Bim Eriksson, aktuell med serieromanen ”Baby blue”. Vårat samtal kommer in på döden och det faktum att döden är så frånvarande i våra liv. Bim berättar att hennes pappa gick bort bara dagar innan lanseringen av boken och om det skeva i att behöva trösta andra när man själv sörjer. Vi pratar om tonåren, hjärtekross och hur Bim ser på samhället vi lever i.


Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.172 – Johanna Hector

I veckans avsnitt av Ofiltrerat möter jag hälsoentreprenören Johanna Hector. Vårat samtal kommer att handla om att lägga fokus i klitoris, att vägen till välmående behöver gå genom kroppen och att även det vi mår bra av kan bli en prestation. Vi diskuterar huruvida vi är vilse i samtalen om sex och att vi behöver börja i en annan ände och Johanna berättar om den utmanande och minst sagt krävande resa hon själv befinner sig på inuti. Dessutom berättar hon en hemlighet och landar i att vi behöver öva på att tillåta vår hunger.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.173 – Tuggmotstånd (Amanda Ekström)

I veckans avsnitt av Ofiltrerat möter jag Amanda Ekström, mer igenkänd som Tuggmotstånd. Vårat samtal kommer att handla om sorgen för det som aldrig mer kommer igen – Amanda berättar att hon sörjer och gråter, ibland så gott som dagligen. Hon berättar hur hon gärna bryter upp, söker förändring och flyttar till nya platser. Vi pratar om att möta känslor, hur hon är som vän och hur hennes och sambons relation påverkas av att jobba och leva ihop.


Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.174 – Nyårsspecial med Sofia “PT-Fia” Ståhl och Elin Sjödén

I veckans avsnitt av Ofiltrerat ägnar vi oss åt en nyårsspecial! Det är återigen jag och min projektledare Sjödén som förenas i studion för att reda ut året som gått. Jag sammanfattar 2021 med en mångfacetterad suck och vi gräver i det här med nyårslöften – något jag anser vi kan befria oss från och istället fokusera på ”två ben”. Vi pratar om hur vi värderar mat, min chokladlåda och hur man ge sig själv en nystart som på riktigt känns fylld av omtanke. Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.175 – En frågelös sambo, fokusförflyttning och renoveringskaos!

I veckans avsnitt av Ofiltrerat djupdyker jag i en frågelåda och besvarar era frågor. Vi pratar om vad hälsa egentligen är och innebär, hur man kan navigera i sitt sociala behov och hur man kan göra när man inser att ens sambo inte frågar en någonting. Sedan var det klassikern i var man lägger fokus – på det som inte blir gjort eller det som är och har gjorts? Något som går att applicera på både renovering, träning och livet i stort.


Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.176 – Sara Rönne

I veckans avsnitt av Ofiltrerat möter jag inspiratören Sara Rönne – tidigare igenkänd som ”Träningsglädje”. Vårat samtal kommer att handla om Saras orädda inställning till mycket, att hon gärna kastar sig ut och hur det påverkar hennes beslut. Sara berättar om flyttar, relationer, uppbrott, nya människor och hur hon avslutade en lång relation vid 35 års ålder. Vi pratar om vad som händer mellan 30 och 40 och vilket ord som leder henne genom det nya året.


Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat.Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.177 – Gråt, skilsmässa och nystart

Veckans avsnitt av Ofiltrerat blir minst sagt ofiltrerat då jag inledningsvis pratar om hur du kan bemöta sig själv när det kommer till välmående och ramlar rakt in i egna nakna känslor och tårar. Jag berättar om egna emotionella utmaningar och hur jag nu verkar ha landat på en annan plats på riktigt, vilket får hela mitt system att reagera. Jag pratar om hur du kan förhålla dig till prestation när det kommer till hälsa – utan att plocka bort den och vad du kan behöva fråga sig själv för att inte ryckas med i nystartshetsen.


Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.178 – Saskia Cort

I veckans avsnitt av Ofiltrerat möter jag influensern och konstnären Saskia Cort. Hon berättar hur sökandet av vem hon är gör att hon spelar olika roller och vi grottar ner oss i huruvida en personlighet innebär att man är på ett sätt 24/7? Saskia hävdar att hon inte vet vem hon är medan jag – och hennes psykolog – tror att hon har stenkoll men inte vågar visa henne. Saskia berättar hur hon för första gången vågar släppa in sina vänner på riktigt, med allt vad det innebär och bjuder på några av hennes icke-PK åsikter om lesbiska.


Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.179 – Frida Fahrman

I veckans avsnitt av podcasten Ofiltrerat möter jag entreprenören och skönhetsinfluencern Frida Fahrman som gästar podden för andra gången. Frida berättar hur hon och hennes man nästan separerade när deras första barn var 1,5 år och hur rådet från deras parterapeut räddade dem. Frida berättar hur hon förr lät ilskan styra och hur hon sade saker hon ångrade. Vi pratar om hur hon helt förändrat sitt liv för att få den magiska timmen egentid varje dag.


Det och mycket mer i veckans avsnitt av podcasten Ofiltrerat.Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.18 – Bloggbevakning

Jag möter Camilla Gervide som skriver bloggen Bloggbevakning. En blogg som gick från noll till hundra och som på kort tid blivit väldigt omtalad. Camilla rör upp många känslor, blir ifrågasatt, uppskattad och har läsare som engagerar – och ibland spårar det ur i kommentarsfältet. I avsnittet pratar vi bland annat om vad influencers egentligen gör, Camilla berättar vad hon tycker om Isabella Löwengrips strategier och hennes egna erfarenheter av psykisk och fysisk misshandel.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.180 – Josefine Swärm

I veckans avsnitt av Ofiltrerat möter jag löparen och inspiratören Josefin Swärm. Vårat samtal blir väldigt personligt då Josefin bjuder in oss till kluvenheten hon känner för sitt jobb, instagram och allt som följer med. Hon berättar om tvivel och sökandet efter människors godkännande och hur det påverkar – och i vissa fall hindrar henne. Vi pratar om att värdesätta sig själv utifrån prestation, att bli sedd för den människan man är och hur den offentliga delen i hennes jobb inte går ihop med hennes personlighet.


Det och massor mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.181 – My Westerdahl

I veckans avsnitt av Ofiltrerat möter jag inspiratören My Westerdahl. My berättar om hur läkarna gav henne två år att leva och hur hon med det förändrade allt – men till något annat destruktivt. Vi pratar om hur vilse vi gått i hälsa, om hur man blir bemött som tjock och hur My blev bemött i vården. Hon berättar om skräckupplevelsen på förlossningen och hur hon känner i mammarollen.


Det och mycket mer i veckans avsitt av Ofiltrerat! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.182 – Elsa Billgren

I veckans avsnitt av min podcast Ofiltrerat möter jag influencern och entreprenören Elsa Billgren. Hon berättar om sitt kicksökande och hur hon påverkades av att få höra att hon har drag av grandios självbild. Vi pratar om vad kändisskap innebär, hur hon är mindre skör privat och om hur prestationen genomsyrar henne. Elsa berättar om cancerbeskedet, det plötsliga infallet om Paris och att ställa om hela sitt system.


Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.183 – VI MÅSTE SLUTA NU!

I veckans avsnitt av Ofiltrerat slår jag till med ett brandtal – Vad håller vi på med? Vi måste sluta nu. Vi kör sönder oss själva utan att någonsin komma fram – varför och för vem? Jag tar i från tårna och läser några väl valda ord i ämnet och talar rakt från hjärtat. Känner du dig stressad eller att livet mest handlar om att checkas av? Veckans avsnitt av Ofiltrerat är till dig!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.184 – Ida Kjos

I veckans avsnitt av Ofiltrerat möter jag juristen Ida Kjos. Vårat samtal djupdyker i de stora frågorna som att våga vara den man är i alla sammanhang – även i ett yrke som innefattar traditionella ramar. Ida svarar motvilligt på några frågor om ekonomi och berättar utförligt om sin syn på relationer. Vi berör även att vara priviligerad, prestation och hennes tvillingsyster Elin Kjos.


Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.185 – Christina Stielli

I veckans avsnitt av Ofiltrerat välkomnar vi favoriten från avsnitt 80: Den prisbelöna föreläsaren Christina Stielli! Christina ger en intressant – och kanske revolutionerande synvinkel på ilska och bjuder på något som förändrat hennes eget liv och förhållningssätt. Vi pratar om mod, att resonera med sig själv och frågar oss hur stor påverkan blodigt allvar har. Christina berättar om hur hon för första gången på många år vågade släppa in någon och hur hennes självbild blev ifrågasatt.


Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.186 – Peppe Öhman

I veckans avsnitt av Ofiltrerat möter jag journalisten Peppe Öhman. Peppe berättar hur flytten till USA ledde till en stor identitetskris – vem var hon utan de titlar och den status hon hade hemma i Finland? Hon ifrågasätter om vi verkligen ska leva med en människa resten av livet och om en älskare en gång om året är lösningen. Vi pratar om tuffa ekonomiska utmaningar, vad hon ogärna pratar öppet om och hur livet i LA förändrat henne.


Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.187 – Våga möta sig själv där man är

I veckans avsnitt av Ofiltrerat ifrågasätter jag normen i att ”alltid göra sitt bästa” – vad gör den med oss? Jag utgår från mitt eget fladdriga nuläge och landar i acceptans för den allt annat än ultimata dagsformen. Jag läser en text om Eva som längtar efter att någon, helst hon själv, ska våga se igenom fasaden hon byggt upp. Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.188 – Niklas Ekstedt

I veckans avsnitt av Ofiltrerat möter jag stjärnkocken och matprofilen Niklas Ekstedt! Han berättar om hur jobbiga delar från hans barndom är hans ständiga följeslagare, om fördomarna om hans förmögna familj och hur han hanterar kritik. Vi pratar om hemligheten i ett långt äktenskap och hans sätt att möta sina känslor. Niklas berättar om hur den senaste tiden innefattat tankar om hans plats i livet och hur han ska förhålla sig till det framöver. Det och massor med annat i veckans avsnitt av Ofiltrerat!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.189 – Sofia Pontén

I veckans avsnitt av Ofiltrerat möter jag astrologen och poddaren Sofia Pontén. Vi djupdyker i Sofias egna tvivel till astrologi och hur man egentligen kan använda det – är astrologi ens samma sak som horoskopen som finns i veckotidningarna? Sofia berättar hur hon för 6 år sedan gjorde ett skifte – från fritt liv till strikt inrutade rutiner varje vecka. Sofia analyserar mitt fullständiga horoskop och bemöter påståenden om flum. Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat! 


Tips: Lyssna även på Sofias podcast Astropodden!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.19 – Underbaraclara

Underbaraclara! En erfaren stjärna på blogghimlen. Jag har läst hennes blogg så länge jag kan minnas, inte jämt, men ständigt återkommande. I det här avsnittet berör vi den utmattning som hon genomled för snart 3 år sedan. Vi pratar om hur man får ihop livet och vi pratar om hennes företagande. Att hon äntligen vågade ta beslutet att anställa efter att ha jobbat själv i så många år.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.190 – Tobias Karlsson

I veckans av avsnitt av Ofiltrerat möter jag dansaren och inspiratören Tobias Karlsson. Han berättar hur känslan av att inte bli vald som yngre fortfarande påverkar honom och huruvida han längtar efter en relation eller ej. Han berättar om det pinsammaste han gjort (alldeles nyligen) efter en dejt och hur okunskapen om HIV fick honom att välja – fortsätta leva eller avsluta. Vi pratar om kändisskapet och dess hemligheter och hur hans självkänsla förändrats genom åren.


Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.191 – Cecilia Bödker Pedersen, generalsekreterare Storasyster

I veckans avsnitt av Ofiltrerat möter jag Cecilia Bödker Pedersen, generalsekreterare för organisationen Storasyster. Storasyster är en ideel förening som erbjuder stöd till de som blivit utsatta för våldtäkt eller andra sexuella övergrepp. De arbetar stödjande och kunskapshöjande för ett jämställt samhälle fritt från sexuellt våld. Cecilia berättar om hur utbrett sexuellt våld är i Sverige och om arbetet som Storasyster gör. Vi pratar om fördomarna som finns när det kommer till våldtäkt, att hemmet är den farligaste platsen att vara på för en kvinna och om hoppfullheten som ändå måste finnas. Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat! 


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.192 – Klas Eriksson

I veckans avsnitt av Ofiltrerat gästas jag återigen av komikern och skådespelaren Klas Eriksson! Han berättar hur den efterlängtade långa ledigheten inte alls landade i honom som förväntat och hur han gör för att komma så nära ruset av droger som möjligt utan att faktiskt ta något. Han funderar på om han håller på att bli en tråkig person, berättar vilken roll han skulle ha på swingerfester och vilken insikt han tar med sig från det senaste året. Han avslöjar även att han står inför ett nytt vägskäl i livet. Det och mycket mer i Ofiltrerat!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.193 – Malin Berghagen

I veckans avsnitt av Ofiltrerat möter jag skådespelaren och yogaläraren Malin Berghagen. Malin berättar om hur hon förhåller sig till sexlivet – om varför det inte får gå mer än en vecka mellan tillfällena och hur klimakteriet påverkat. Hon berättar hur olika hennes mamma Lill-Babs och vännen Peter Jöback hanterat kändisskapet och hur det hjälpt henne att hitta fram till sin plats i det. Vi pratar om hur sexualiteten påverkar välmåendet, om relationer och hur en viss nerv behöver stimuleras. Det och mycket mer veckans avsnitt av Ofiltrerat!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.194 – Bianca Ingrosso (repris)

Varje gång jag efterfrågar önskemål på nya gäster till min podcast Ofiltrerat är det några namn som återkommer – många av dem har glädjande nog redan gästat ett avsnitt så nu kör vi en runda där vi lyfter några av de mest efterfrågade igen! 


Vi har valt ut fem stycken som är mest efterfrågade – och i vissa fall även mest lyssnade. Bianca Ingrosso är först ut eftersom hennes avsnitt är överlägset som poddens mest lyssnade genom tiderna. Det är i det här avsnittet hon för första gången berättar om sin ätstörning och hur den då påverkade henne. Avsnittet släpptes 2015 och sedan dess har Bianca hunnit med ett helt liv karriärsmässigt. Lyssna och vila i det faktum att ALLT kan hända och ändras på några år!


“Bianca Ingrosso föddes rakt in i kändisskapet, som dotter till en av Sveriges mest kända personer. Hon har prisats för sin blogg, synts på tidningsomslag och blivit utsatt för skvallerpressen. Medverkat i musikalen Sound of Music och kommit tvåa i Junior Eurovision Song Contest. Hon följs av över 130 000 människor på Instagram, syns flitigt på premiärer och jobbar på en av Sveriges populäraste nattklubbar. Bianca verkar helt enkelt vara i början av en alldeles strålande karriär. Men samtidigt berättar öppet om både ätstörningar och depressioner. Hur är det egentligen att växa upp i en av Sveriges mest kända familjer, och hur hanterar hon alla rykten och elaka påhopp i medierna? Vem är egentligen Bianca Wahlgren Ingrosso?”Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.195 – Penny Parnevik

I veckans avsnitt av Ofiltrerat möter jag influencer och TV-personligheten Penny Parnevik. Hon beskriver sig själv som känslokall och berättar hur hon förhåller sig till ålderskillnaden i sin relation. Penny berättar om nakenbilderna som läckte när hon var tonåring och hur hennes föräldrar hjälpt henne att hantera dödsångesten. Vi pratar om förhållningssättet till livet, att vara medveten om sitt privilegium och vad ”influencerpengar” egentligen är. Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.196 – Siri Helle

I veckans avsnitt av Ofiltrerat möter jag psykologen Siri Helle. Vi djupdyker i självkänsla, trauma, ångest, personligheter och livets utmaningar. Är självkänslan något man kan fixa och sedan checka av? Är psykisk ohälsa trendigt bland unga? Hur gör man när livet prövar en? Siri berättar om sin bok Känslofällan och ger konkreta exempel på hur man kan hantera svartsjuka, att vara olyckligt kär och att överprestera. Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.197 – Karoline Pettersson

I veckans avsnitt av Ofiltrerat gästas jag återigen av dietisten Karoline Pettersson. Hon berättar hur hon undviker tystnad och rannsakar sig själv. Vi pratar om klyschornas innebörd, vad ”äta sig mätt” egentligen betyder och om det verkligen är möjligt att bara äta choklad dagarna i ända. Karoline ger ett ultimat tips kring ätande och bjuder in till hur hennes syn på livet förändrats med sjukdomen hon drabbades av för några år sedan. Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.198 – Therése Lindgren (repris)

Varje gång jag efterfrågar önskemål på nya gäster till min podcast Ofiltrerat är det några namn som återkommer – många av dem har glädjande nog redan gästat ett avsnitt så nu kör vi en runda där vi lyfter några av de mest efterfrågade igen! Vi har valt ut fem stycken som är mest efterfrågade – och i vissa fall även mest lyssnade. Den här gången bjuder vi på en repris av avsnittet med Therese Lindgren!


Vårt samtal kommer att handla om hennes relation till pengar (jag råkar av oklar anledning rappa en snutt) och det faktum att hennes bolag omsatte 19,5 miljoner 2017 (13 miljoner i vinst). Hur har det påverkat henne? Jag konstaterar att det känns svårt att intervjua henne i och med att hon berättat så öppenhjärtigt om så mycket – vad finns kvar att fråga om utan att gå för nära gränsen för det privata? Vi pratar om hennes framgång och om att hon börjat lyfta barnfrågan i sina social medier.


Therese: “Jag har alltid strävat efter att vara en person som har ett jätterikt socialt liv. Som ska ha mycket kompisar. Som ska ha ett tjejgäng. Som ska vara festens mittpunkt. Och jag har varit den personen också. Men jag gjorde det inte för min skull …”


Det och mycket mer finns i veckans avsnitt av Ofiltrerat! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.199 – Kjell Bergqvist

I veckans avsnitt av Ofiltrerat möter jag skådespelaren Kjell Bergqvist! Kjell berättar om vägskälet som var avgörande för hans karriär och hur han tog emot Me Too-rörelsen. Han berättar om när han ber folk fara åt H*** och var pengarna som blir över tar vägen. Vårat samtal handlar om statsministern (både den förra och vår nuvarande), om barn som drunknar och att våga vara den starka rösten.


Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.20 – Ida Warg

I veckans avsnitt gästas jag av Ida Warg! Dansaren som blev personlig tränare som blev bloggare som blev youtuber som blev en av Sveriges största influencers. Hon har 200 000 prenumeranter på youtube, är delägare i Welloteket och släppte precis sitt egna varumärke Ida Warg. Jag träffade Ida för första gången när jag började jobba som personlig tränare på World Class i Vasastan. Hon tränade med min kollega och vi blev kompisar. Under åren som gåtts så har våra vägar korsats många gånger och under en period så blev vi ovänner på grund av ett missförstånd. I veckans avsnitt pratar vi om hur vår bransch, hennes ätstörningar, hur hon jobbar och hennes graviditet.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.200 – Asabea Britton

I veckans avsnitt av Ofiltrerat möter jag barnmorskan Asabea Britton. Hon inleder med att dela den omedelbara känslan av att vilja gråta. Hon berättar om sina personlighetsdrag – även de mindres smickrande och hur flytten till ett annat land var avgörande i hennes ungdomsår. Utan den hade hon kanske varit på en betydligt osundare bana idag. Vi djupdyker i hennes hjärtefråga: Barnafödande, och Asabea delar erfarenhet och kunskap som gör skillnad.


Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.201 – Martin Lidberg

I veckans avsnitt av Ofiltrerat möter jag entreprenören och fd. elitidrottaren Martin Lidberg. Han berättar hur prestation styr honom och hur han hanterar livet när han inte får prestera. Vi kommer in på mansrollen, känslor och Martin berättar vad han önskade att han gjort annorlunda när han avslutade sin proffskarriär. Han berättar om pappans missbruk och hur det till slut fick honom att ta avstånd. Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.202 – Petra Tungården (repris)

Varje gång jag efterfrågar önskemål på nya gäster till min podcast Ofiltrerat är det några namn som återkommer – många av dem har glädjande nog redan gästat ett avsnitt så nu kör vi en runda där vi lyfter några av de mest efterfrågade igen! 


Vi har valt ut fem stycken som är mest efterfrågade – och i vissa fall även mest lyssnade. Den här gången bjuder vi på en repris av avsnittet med Petra Tungården!


Nu är avsnitt 5 av min podcast Ofiltrerat ute! Den här gången gästas jag av det gulliga yrvädret Petra Tungården. 

Petra är en av bloggvärldens mest kända namn och har länge varit en av de största. Hon berättar att hon på riktigt tror att hon har en diagnos, hur hennes energi gör att hon hinner med dubbelt så mycket som alla andra och att hon ska börja gå i terapi.


Vi pratar om hur hon påverkats av att vara känd för sin kropp, hur det är att pendla i vikt och varför hon kallat sig för supersingel. Hon berättar även hur hon redigerar sina bilder och hur stressen höll på att äta upp henne. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.203 – Vanja Wikström

I veckans avsnitt av Ofiltrerat möter jag influencern och entreprenören Vanja Wikström. Hon brinner när hon berättar om sitt senaste projekt som ska få in kvinnor i kryptovärlden. Vanja berättar om sjukdomen ME som drabbade deras familj för några år sedan och hur hon levt som ensamstående i sin relation sedan dess. Vi pratar om kvinnligt entreprenörsskap, om vikten av relation i sociala medier och hur hon har börjat agera annorlunda för att inte själv krascha. Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.204 – Mollie Minott

I veckans avsnitt av Ofiltrerat möter jag artisten Mollie Minott. Hon berättar hur hon själv och musiken utvecklats sedan hon slutade tvåa i Idol och hur hon åkte med i drömmar om Beyonce. Vi diskuterar vad framgång egentligen är och innebär och Mollie delar med sig av sitt kontrollbehov och hur hon nästan maniskt (?) hanterar alarm i sin vardag. Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.205 – Elaine Eksvärd

I veckans avsnitt av Ofiltrerat möter jag återigen retorikexperten Elaine Eksvärd. Mycket har hänt sedan hon gästade 2018 och hon berättar om den sökande platsen hon befann sig på. Hon delar med sig av krisen som hon och henens man Gustav gick igenom när de separerade och nästan skilde sig och om deras “Steve & Miranda-moment”. Elaine berättar hur vi kan kommunicera bättre med vår partner och ger konkreta tips som får din partner att ta emot din feedback. Vi berör ADHD, kompisarnas intervention och identiteskris.


Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.206 – Molly Rustas (repris)

Varje gång jag efterfrågar önskemål på nya gäster till min podcast Ofiltrerat är det några namn som återkommer – många av dem har glädjande nog redan gästat ett avsnitt så nu kör vi en runda där vi lyfter några av de mest efterfrågade igen! 


Vi har valt ut fem stycken som är mest efterfrågade – och i vissa fall även mest lyssnade. Den här gången bjuder vi på en repris av avsnittet med Molly Rustas!


I veckans avsnitt av Ofiltrerat möter jag influencern Molly Rustas! Hon berättar om hur det var att växa upp i en liten by i Dalarna där man inte fick sticka ut och hur hon blivit starkare i sig själv tack vare sitt jobb med sociala medier. Hon berättar om ett starkt självförtroende och en svagare självkänsla. Vi kommer in på separationen hon gick igenom förra hösten och huruvida hon någonsin tvivlar på sig själv. Och är hennes flöde perfekta bilder eller vad vill hon förmedla?


Och för första gången så avslöjar Molly detaljerna kring första dejten med nya pojkvännen Ross. Det började med att han hämtade henne i sitt flygplan på Arlanda …Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.207 – Sofia Lilja

I veckans avsnitt av Ofiltrerat möter jag sångcoachen och KBT-terapeuten Sofia Lilja. Vårat samtal går direkt på djupet när vi börjar prata om energi en människa kommer med. Sofia berättar hur hon förminskat sig själv under livet och hur musiken varit ett verktyg för att öppna upp. 


Tårar kommer och Sofia delar med sig av högst personliga tankar som förändrat hennes liv och mindset. Vi pratar om skogen (vårat inre) och får ta del av metoder som gör skillnad. Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat!


Prenumerera gärna och berätta vad ni tycker. Feedback och önskemål om kommande gäster uppskattas alltid <3Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.208 – Louise Strömberg

I veckans avsnitt av Ofiltrerat möter jag influenser och yogaläraren Louise Strömberg. Louise berättar att hennes liv kraschade för tio år sedan och hur hon vände från att ta farväl till sina närmaste till vad som fick henne att fortsätta. Hon pratar om att våga stanna i det som skaver, att utforska sin egen kritiska röst och att våga välja sig själv. Louise berättar hur hon och hennes man stod inför en kris där de ramlat rakt ner i de klassiska könsrollerna och hur mammarollen utmanar henne.


Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.209 – Frida Hansdotter

I veckans avsnitt av Ofiltrerat möter jag skidstjärnan Frida Hansdotter. Hon berättar om – hyllar – sitt kontrollbehov och hur det format henne. Hon delar vad ingen ser bakom kulisserna i eliten, hur resan över atlanten gjorde avtryck och berättar hur kärleksrelationen överlever 200 resdagar per år. Vi pratar om den sköra gränsen mellan att pusha sig själv till det extrema och det faktum att elitidrott är ohälsosamt. Och när blir Frida egentligen arg?


Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat!  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.21 – Michaela Forni

I veckans avsnitt gästas jag av Micahela Forni! Hon gästade podden redan för två år sedan så nu när jag beslöt mig för att ta upp den igen så kändes självklart att bjuda tillbaka henne. Michaela har gått igenom vad som kan kännas som ett helt liv under de här två åren. Hon har berättat om sin utbrändhet, skrivit en bok som blev en storsäljare, designat skor, rest massor, medverkat i Tv-program, startat en podcast … ja bara för att nämna en del. I veckans avsnitt pratar vi om det faktum att hon blev utbränd, att ta en paus och en del annat. Men framförallt så kom vårt samtal att handla om något som fick Michaela att bli riktigt ledsen. Såhär skriver hon själv om det som hände: “Igår gästade jag PT-Fia och hennes podcast ”Ofiltrerat”. Det hände något som aldrig hänt mig förut under en inspelning. Jag började nämligen gråta på ett sätt som jag aldrig någonsin har gråtit på offentligt förut. Det var nästan förlösande och jag kunde knappt sluta. Fia frågade om hon fick ta med det och jag sa att det var okej, så jag säger till när det finns ute så får ni lyssna. Ibland känns det rätt att våga vara privat.”


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.210 – Siri Helle

I veckans avsnitt av podcasten Ofiltrerat möter jag återigen psykologen Siri Helle. Hon lyfter det faktum att hon själv, och många andra, rusar igång direkt efter semestern – hur kan man göra istället? Vi pratar om att avsluta saker, hur man tar skav på allvar och hur man egentligen kan hantera en livsförändring. Siri berättar om vad som fick henne att våga gå mot sin dröm och när den misslyckades.


Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.211 – Avslut och nystart (!!)

I veckans avsnitt händer något stort!


Vi har kommit till nästa kapitel i Ofiltrerats historia – ingenting kommer vara sig likt, allt börjar på nytt – det här är nya “podcasten Ofiltrerat”.


Välkomna!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.212 – Hur känns ”må bra” i dig?

Rubriken för veckans avsnitt av podcasten Ofiltrerat är ”Hur känns ”må bra” i dig?”


”Vi är så vana att lyssna in allt runtomkring oss att det är lätt att tappa kontakten med sig själv. Vilket kan leda till att vi saknar tillit och mister kontakten med kroppens signaler. Istället lär vi oss att söka svar för vårat välmående i det yttre. Det är mer naturligt att fråga någon annan om ett strikt schema med begränsat kaloriintag än att öva på att lyssna in och respektera sin egen hunger och mättnad …” 


Programledaren Sofia Ståhl och hennes poddkollega Elin Sjödén pratar om hur det som kan kännas banalt ändå kan landa i tuffa ringar på vattnet om det inte reds ut och varför landar man ofta i tron att alla andra vet bättre än en själv? 


Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.213 – Sluta kämpa emot!

Rubriken för veckans avsnitt av podcasten Ofiltrerat är ”Vi behöver sluta kämpa emot!”


”Vi behöver sluta kämpa emot”. Den meningen slog mig häromdagen. Läs den igen. Sluta kämpa emot. Det är ju det vi gör i mångt och mycket. Kroppen signalerar om något – trötthet, jobbiga känslor, ingen energi och vad gör vi? Kämpar emot. Istället för att lyssna in, acceptera och möta platsen vi faktiskt befinner oss på mentalt, fysiskt eller emotionellt så bestämmer vi oss raskt för att köra på det vi bestämt …” 


Programledaren Sofia Ståhl och hennes poddkollega Elin Sjödén pratar om hur man egentligen gör för att komma i kontakt med det som ÄR och KÄNNS istället för att dras med i det bestämda – och vart börjar man ens?


Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.214 – En hälsosam livsstil behöver få följa med livet

Rubriken för veckans avsnitt av podcasten Ofiltrerat är ”En hälsosam livsstil behöver få följa med livet”. 


”En hälsosam livsstil. Det är ju det som många av oss eftersträvar. Vi vill ha en hälsa som utvecklas framåt och förgyller koppen med ny styrka. Som ger oss balans, energi och allt det där härliga som vi behöver för att vara pigga genom livet. Det ska gärna ta lagom mycket tid, kännas roligt, utmanande och samtidigt inte bli för mastigt. Vi vill träna för att må bra och krydda med …” 


Programledaren Sofia Ståhl och hennes poddkollega Elin Sjödén pratar om vikten av att inte låsa fast sig vid den bästa versionen av sig själv och utgå från den när man bygger sin livsstil och rutin. Sofia trycker på vikten av att matcha sitt beteende med sin verklighet och inte falla in i press som omedvetet är värre än en elitsatsandes. 


Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.22 – Sofia “PT-Fia” Ståhl

I det här avsnittet får ni lära känna mig, Sofia, som programleder den här podcasten. Min koordinator Elin intervjuar mig och vi djupdyker i hur relationen ändras när man får barn, jag berättar vad från min uppväxt som jag vill – och inte vill – föra vidare till min dotter från min uppväxt, vi pratar om strutsbeteende och varför man inte borde få säga ”jag var utbränd i tre veckor”.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.23 – Vanja Wikström

I veckans avsnitt möter jag Vanja Wikström. Vanja som var musiker och som siktade på att bli Madonna. Hon berättar om hur hon tog sig igenom sin största livskris och hur hon gick vidare efter att ha blivit snuvad på sin stora barndomsdröm. Vi pratar om att livet är väldigt tufft nu då hennes partner lider av insomni och är utmattad som följd. Vanja berättar om hur hon hittade trygghet och vad som format henne.

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.24 – Fashionablefit

Den här gången gästar Hannah Andersson, eller Fashionablefit som de flesta känner igen henne som. Vårt samtal kommer att handla om hur hon ser på nakenhet och sexig träning i sociala medier och huruvida följaren har ett eget ansvar att läsa mellan raderna.


Hannah berättar om att hon på grund av den mobbing hon utsattes för tidigt lärde sig att få bekräftelse för sina prestationer. Vi pratar om hur livet formar en och om det faktum att hon gick från en mobbad och vanlig tjej till en, i mångas ögon, “snygg tjej med en perfekt kropp”.


Vi pratar om relationer, vänskap, hur hon tog sig vidare från en uppbruten förlovning och mycket mer. Jag som följt Hannah mer och mindre noggrant genom åren kände att vårt samtal gav en bättre bild av kvinnan bakom varumärket Fashionablefit.Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.25 – Daniel Redgert

I dagens avsnitt möter jag Daniel Redgert.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.26 – Carin Da Silva

I veckans avsnitt möter jag TV-profilen, kändismamman och programledaren Carin da Silva. Vårt samtal kommer att handla om den stalker som mordhotade henne och tvingade henne till att ha vakter, till mammakroppen och hennes jobbiga vår. Carin berättar om när hon och hennes man gick i parterapi, hur det kändes att bli skilsmässobarn vid 18 års ålder och det faktum att “livet inte alltid är Liseberg”!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.27 – Sofia “PT-Fia” Ståhl (del två)

Inför sommaruppehållet avrundade vi säsongen av min podcast Ofiltrerat genom att placera mig i gästernas stol och min projektledare Elin i intervjustolen. Ett avsnitt som uppskattades så det fick bli lösningen när vi förra veckan fick en sen avbokning av gästen. Den här veckan fortsätter jag och Elin vårt samtal och hon tar upp tråden där hon avslutade förra avsnittet. Hon frågar mig om hur jag ser på de hatkommentarer som kommit genom åren, om mina komplex och vad som är det sämsta med den bransch jag är i. Vi kommer in hur det är att vara anhörig till någon som är sjuk i en ätstörning och vi pratar om hur jag ser på att ha med mitt barn i sociala medier. Det och mycket mer!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.28 – Petra Månström

I veckans avsnitt av min podcast Ofiltrerat möter jag Petra Månström, mer igenkänd som Marathonpetra. Vårt samtal kom att handla om bekräftelsebehov, baksidan av sociala medier och yta. Petra berättar att hon på riktigt överväger att lägga ner sig själv som influencer och hon berättar om frustrationen över att inte riktigt kunna vara sig själv i sina sociala medier – och hur det splittrar henne. Vi pratar även om hatbreven som kommer hem till henne, ätstörningarna hon hade och mycket annat.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.29 – Andrea Hedenstedt

Den här veckan träffar jag influencern Andrea Hedenstedt. Hon berättar om hur hon förhåller sig till den något galna influencerbranschen – och hur hon har ändrat sitt liv till det bättre. Hon berättar om den panikångest som hon drabbats av och att hon inte vill se tillbaka på sitt liv och känna att hon gjorde allt för sociala medier. Vi pratar om skoltiden och att det bara verkar finnas en typ av tjej som får bli populär. Andrea berättar att hon fram tills nyligen kände att “hon bara sprang hela tiden”, och att hon idag lever och prioriterar helt annorlunda.

Ett personligt avsnitt som är fullt av Andreas kloka tankar.Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.30 – Isa Tengblad

I veckans avsnitt av min podcast Ofiltrerat möter jag artisten Isa Tengblad. Vårt samtal kommer att handla om det mörker som Isa gått igenom i det dolda sedan hon var tonåring, samtidigt som hon presterat inom ALLT i hela livet har hon kämpat med sin artistkarriär, blivit granskad och satt enorm press på sig själv. Hon berättar om det som psykologen klassade som ortorexi, utbrändheten, panikångesten och framtidsdrömmarna. Vi pratar om det faktum att man inte automatiskt tjänar miljoner för att man är en kändis eller artist och Isa berättar om sin vågade steg att starta eget skivbolag. Ett avsnitt med fokus på psykisk ohälsa, pengar, driv och förståelse för att det viktigaste man kan göra är att ta hand om sig själv.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.31 – Sheila Arnell

I veckans avsnitt av min podcast Ofiltrerat träffar jag supersäljaren och influencern Sheila Arnell. Vi pratar om hennes unika energi, hur hon hanterar den, varför man glömmer att fokusera på annat än energitjuvar och att se sig själv som ett batteri. Sheila berättar om baksidan med att ha makt som i att jobba med kändisar, känna alla och vara bästa vän med Isabella Löwengrip. Vi pratar om mobbing, osäkerhet, att välja vänskaps relationer och hur sociala medier egentligen påverkar oss.


Ett avsnitt med fokus på energi – och hur vi kan förvalta den, vänskap och baksidan av sociala medier.Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.32 – Isabel Boltenstern

I veckans avsnitt av min podcast Ofiltrerat möter jag programledaren och reportern Isabel Boltenstern! Då Isabel berättar öppet om sin utbrändhet blev det naturligt att vårt samtal kom att handla mycket om utmattning, vad det gör med en och hur hon lever idag. Vi pratar även om hur det kan se ut bakom kulisserna i TV-branschen, vad hon egentligen jobbar med och prestation och press på sig själv. 

Ett avsnitt med fokus på utmattning och allt vad det innebär, TV-branschen och hur man kan gå sönder trots en stark självkänsla. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.33 – Kevin Triguero

Kevin Triguero


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.34 – Alexandra Kamperhaug

Den här veckan möter jag träningsprofilen Alexandra Kamperhaug! Vi pratar om kroppshets – om man får uttala sig i frågan när man har en normativ kropp? Alexandra berättar om sitt jobbigaste år i livet som gör att vi båda blir känslosamma. Vi pratar om relationer, sex, att göra slut och att våga vara den man är. Avsnittet bjuder på starka åsikter tankar och känslor. 


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.35 – Elaine Eksvärd

I veckans avsnitt möter jag Elaine Eksvärd och jag golvas av hennes engagemang och ork i sin kamp för barnen. Elaine berättade i sin bok “Så länge han lever” om de sexuella övergrepp hon utsattes för som barn och även om vi pratar om en del annat så återkommer vårt samtal hela tiden till barnen. Jag blir så berörd av det Elaine berättar och det märks nog i intervjun som kan vara min mest osammanhängande hittills. Ingenting känns viktigare än att sprida informationen om att 6 barn i varje klass utsätts för sexuella övergrepp, ofta av en närstående. Det är så vidrigt att det är svårt att ta in.


Vårt samtal kommer även att handla om hur Elaine gör för att inte gå in i väggen trots sin höga arbetsbelastning, relationen till Gustav, det faktum att hon gett upp sina vänner och hur man får ihop allt (det gör man inte).Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.36 – Pischa Strindstedt

I veckans Ofiltrerat gästas jag av tränaren och inspiratören Pischa Strindstedt. Som hon gjorde avtryck. Pischa berättar om sitt engagemang, skiten hon fick för att hon valde att göra TV-programmet Biggest looser och synen på konceptet. Hon berättar om sitt eget självskadebeteende och hur hon skar sig som ung. Vi pratar om övervikt, livet och hur man tar sig vidare.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.37 – Michaela Hamilton

Jag fick i en kvinna vid namn Michaela Hamilton i min poddstudio och blev kär. Det är något med Michaela som golvade mig litegrann. Hon gästar den här veckans avsnitt av min podcast Ofiltrerat och sällan har intervjun blivit så lite en intervju och så mycket ett samtal. Vi pratar om hur människor är funtade, hur det faktum att vi alla är olika påverkar och om uppväxten. Michaela berättar att hon aldrig tidigare varit så personlig i en intervju och berättar om en okänd sida av sig själv. Vi pratar om livet, rätt djupt och väldigt brett.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.38 – Hugo Rosas

I veckans avsnitt möter jag entreprenören och influencern Hugo Rosas. Han berättar om baksidan av att vara en hårt arbetande entreprenör som startar eget – som när han stod i Årsta tidigt i ottan med 100 meter lastpallar av en dryck som smakade skit. Vi pratar om krisen han och hans fru Paula gick igenom som nyblivna föräldrar och han berättar om alla gånger de gjorde slut och hur de tog sig igenom det. Och mycket mer!

Ett avsnitt om företagande, att hantera hur livet plötsligt ändras och att våga tro.Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.39 – Sara Dahlström

I veckans avsnitt möter jag journalisten och bloggaren Sara Dahlström, eller Fitnessfeministensom hon är mer igenkänd som. Vi inleder vår samtal med att prata om det faktum att bara för att Sara är tjock och är i träningsbranschen så får hon motta mängder med hat, kritik, ifrågasättande och bli anklagad för att ha bristande kompetens. Och vi pratar om just ordet tjock. Att det inte borde vara något annat än en beskrivning som lång, kort, tunn och röd men värderingen vi lägger i det har gjort det till både ett skällsord och en förolämpning.

Vi pratar om vad som behöver ändras i träningsvärldenoch Sara berättar om den tumör som hittades i en hennes hjärna och hur hennes liv nu ser helt annorlunda ut.Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.40 – Alexander Pärleros

Den här veckan möter jag poddstjärnan och entreprenören Alexander Pärleros. Mannen som driver Framgångspodden och har ett anmärkningsvärt långt CV. Vårt samtal kommer att handla om det faktum att han verkar ha gjort “allt”. Att han på något sätt byggt upp myten om sig själv så till den grad att det finns en tråd på flashback med rubriken “är Alexander Pärleros en verklig person”. Alexander berättar om hur han styrs av värderingar och att han vill bli troende. Han gläntar på dörren till sin dolda aggressivitet och han avslöjar att han inte alltid behandlar alla människor lika. Han berättar om hur föräldraskapet påverkat hans effektivitet, vad som driver honom att gå sin egen väg och hur han påverkats av att intervjua många av Sveriges mest framgångsrika människor varje vecka i flera års tid. Och mycket mer såklart!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.41 – Josefin Dahlberg

I veckans avsnitt av Ofiltrerat möter jag Josefin Dahlberg! Har följt henne länge men upplevde ändå att hon delade med sig av nya tankar och insikter i vårt samtal. Josefin berättar om sin uppväxt med en alkoholiserad pappa och sitt eget missbruk. Som 20 åring sökte hon äntligen hjälp och blev nykter. Josefin berättar om skammen som kom när hon berättar om de sexuella övergrepp hon blivit utsatt för på fyllan och att hon fick panik när hennes första bok släpptes till almänheten.


Vi pratar om att man aldrig får glömma, om “dream big” som hon promotar och jag ibland kritiserar och vi pratar om att våga och att orka fortsätta framåt.Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.42 – Sabina Decireé

Fantastiska Sabina Decireé gästar veckans avsnitt Ofiltrerat!Vi möttes i studion och vårt samtal berörde mig på djupet. Sabina har varit med om så mycket trots att hon är så ung. Hon berättar om att hennes mamma, som dog när hon var 11 år, kunde ligga i hennes famn och säga att hon ville ta livet av sig.


Hon berättar att hon aldrig gråter framför någon,att hennes pappa misshandlade hennes mamma när de levde ihop och att hon trots alla extensions, lösnagar och lösfransar ändå aldrig kände sig fin – så hon rakade nyligen av allt hår i någon slags kris. Hon berättar också om den ofrivilliga pausen från allt när hon i höstas inte orkade mer, hon slutade fungera.Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.43 – Denice Moberg

Den här veckan gästas jag av fitnessprofilen Denice Moberg (och hennes lilla bebis Vince). Vårt samtal kommer att handla om hur hennes liv förändrades när hennes sociala medier växte med enorm hastighet, hur hennes inställning påverkar och hon ryter till om fitnessbranschen. Vi pratar om vilket ansvar influencers har när vi postar saker och vilket ansvar de som följer har.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.44 – Paula Rosas

Den här veckan träffar jag fantastiska Paula Rosas och det är extra roligt eftersom det är andra gången som hon gästar Ofiltrerat! Det har hunnit gå 4 år sedan sist och mycket har hänt. Vi pratade om den stora förändring som har förändrat hela hennes liv och hur det mottagits av hennes följare.


Paula berättar om vad som får henne att behålla fötterna på jorden och hon berättar om hur anklagelserna om kroppshets och träningshets haglat över henne den senaste tiden. Det och mycket mer i veckans avsnitt av podcasten Ofiltrerat!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.45 – Joanna Swica

Den här veckan träffar jag coola Joanna Swica! Jag upptäckte Joannas sociala medier i och med den fruktansvärda cykelolycka som hade kunnat kosta henne livet i somras. Vårt samtal kommer att handla om dödsångesten och hur olyckan, tillsammans med det livet krävde av henne i våras, pushade henne till att ta beslutet som förändrade allt. Joanna berättar även om strategin hon har för att inte bli dömd som hård och om varför hennes nära vän hatade henne första gången de sågs. Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.46 – Denise Desmond

Den här veckan träffar jag Denise Desmond som blev den mest omskrivna i och med sin medverkan i TV-programmet Temptation Island. Vårt samtal kommer att handla om hur livet ändrades när programmet började sändas och vad som egentligen pågick bakom kulisserna.


Denise berättar om hur hon länge velat använda sina sociala medier till att prata om mobbing, efter den händelse hon utsattes för i skolan. Jag frågar om den sexighet som återkommer i hennes bilder och kritiken hon fick efter att ha poserat i tvättstugan. Denise berättar om vilka spår livet som skilsmässobarn satte i henne och vi berör bekräftelsebehov.


Ett fullmatat avsnitt där Denise verkligen bjuder på sig själv och vågar vara personlig.Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.47 – Jessica Frej

I den här veckans avsnitt av min podcast Ofiltrerat träffar jag fantastiska TV-kocken och författaren Jessica Frej! Hon berättar om när hon valde att separera från sin sambo sedan 8 år tillbaka och vad som hände med henne då. Vi pratar om att önska sig saker, att hon alltid stuckit ut med sin excentriska personlighet och att hon blev retad som liten. Jessica berättar om när hon för första gången levde själv och varför hon flyttade ifrån sin egen familj till sin pojkväns familj som femtonåring. Det och mycket mer finns i veckans avsnitt av podcasten Ofiltrerat!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.48 – Molly Rustas

I veckans avsnitt av Ofiltrerat möter jag influencern Molly Rustas! Hon berättar om hur det var att växa upp i en liten by i Dalarna där man inte fick sticka ut och hur hon blivit starkare i sig själv tack vare sitt jobb med sociala medier. Hon berättar om ett starkt självförtroende och en svagare självkänsla. Vi kommer in på separationen hon gick igenom förra hösten och huruvida hon någonsin tvivlar på sig själv. Och är hennes flöde perfekta bilder eller vad vill hon förmedla? Och för första gången så avslöjar Molly detaljerna kring första dejten med nya pojkvännen Ross. Det började med att han hämtade henne i sitt flygplan på Arlanda …


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.49 – Jessica Lagergren

Den här veckan träffar jag Jessica Lagergren som är ena halvan av Systrarna Lagergren och Tvillingpodden! Vårt samtal kommer att handla om ungefär allt. Vi pratar om vad bristen av kommunikation gör med en relation, om varför Jessica och hennes sambo ställde in sitt bröllop, om att de snart behöver boka parterapi igen och om att Jessica ibland behöver be om ursäkt för vad hon säger i sina sociala medier.

Jessica berättar om sprickan med tvillingsyrran Angelica och hur det påverkar henne att hon flyttat ifrån henne. Vi pratar om hur det var att vara öppen med att försöka bli gravid och hur man kan veta att man är med rätt person. Och då har jag bara nämnt en del av allt som finns i veckans långa avsnitt! Missa inte!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.50 – Hanna Friberg

Den här veckan gästar Hanna Friberg, mer känd som Hannalicious, Ofiltrerat! Vårt samtal utgår mycket från den kris hon upplevde förra sommaren när hon ifrågasatte allt och mådde väldigt dåligt. En kris som handlade om vem hon är på sociala medier, hur det påverkar henne som person, vad hon förmedlar och livet i stort. Hanna berättar att hon började kritisera sig själv och hur hon såg ut och varför hon väljer att gå på dieter. Det och mycket mer finns i veckans avsnitt av min podcast Ofiltrerat!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.51 – Klara “Tanbyklara” Elvgren

Den här veckan träffar jag Klara Elvgren, eller Tanbyklara som hon är igenkänd som i sociala medier. Klara berättar att hon gjort slut med flera vänner det senaste året, att hon ifrågasatt mycket av det hon gör i sociala medier och att hon är trött på trenden att vi kvinnor ska hylla varandra – eftersom hon känner att det inte kommer genuint.


Vi pratar om kroppsfixering,hur vänskapsrelationer förändras och ångest Klara berättar om varför hon fortsätter att lägga upp perfekta bilder i sitt perfekta flöde och hon avslöjar hur lång vägen från idé till den perfekta bild som till slut postas faktiskt är.


Det och mycket mer hittar du i veckans avsnitt av min podcast Ofiltrerat!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.52 – Molly Pettersson Hammar

I veckans avsnitt av Ofiltrerat möter jag artisten Molly Hammar. I slutet så säger hon att hon aldrig varit såhär ärlig offentligt tidigare. Vi går djupt och pratar om hennes relation till sig själv och sin kropp. Hon berättar att hon för bara några veckor sedan insåg att hon kommit för långt ifrån sig själv och att hon nyligen började gå i terapi igen efter ett längre uppehåll. Vi pratar om hur hennes starka och självständiga artistjag påverkar hennes privata jag och den insikt att hon behöver separera dem ibland. Och vi pratar såklart om den revansch som hon nu tar på de som dömde ut henne som artist. Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.53 – Sofia “PT-Fia” Ståhl (del tre)

I veckans avsnitt av min podcast får ni möta, ja mig. Det körde ihop sig med studiobokningen så jag och min projektledare elin fick hoppa in. Hon intervjuade mig och eftersom det är svårt att beskriva ett avsnitt med sig själv så bad jag henne plocka ut några citat från avsnittet. Hoppas att ni gillar det! Nästa vecka är vi tillbaka med en ny gäst igen.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.54 – Mårten Nylen

I veckans avsnitt av Ofiltrerat möter jag tränaren Mårten Nylén! Jag upptäckte att det finns hundra artiklar och rubriker kopplat till hans namn om träning, kost och hälsa men inget personligt. Varför? Vi pratar om när han jobbade med säkerhet åt stora stjärnor, om att utvecklas och hur det faktum att han är så fyrkantig påverkar relationen till hans fru. Mårten berättar om hur det var att redan tidigt förstå att han såg annorlunda ut än de i hans omgivning och hur ett citat förändrade hans liv. Jag ställer följdfråga på följdfråga för att komma under skinnet på den mediatränade personen han är. Ett avsnitt som berör adoption, livsstil, kontrollbehov, terapi och motivation.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.55 – Simon Sjögren

I veckans avsnitt av Ofiltrerat så möter jag Simon Sjögren, kanske mest känd som Isabellas Löwengrips närmaste person. han har precis gått från Löwengrip Invest till Perfect Day Media. Vi pratar såklart en del om jobb och han berättar att han och Hannah Widell från Perfect Day Media lockat på varandra ett tag. Simon berättar om att hans sexuella läggning alltid blivit ifrågasatt och att folk använde det mot honom. Vi pratar om ångest, att oroa sig och att våga vara hela sig själv.


Och Simon får mig att bli alldeles tårögd i slutet när han berättar något som är så fint och innerligt.Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.56 – Nicci Hernestig

Den här veckan träffar jag Nicci Hernestig som är en relativt ny influencer. Hon är kanske mest igenkänd från det som blev internets mest uppmärksammade kärlekshärva – när hon gjorde slut med artisten och youtube Ben Mitkus. Nicci berättar om det drev med hat och mordhot som ledde till att hennes mamma åkte in på sjukhus och hennes lillebror inte ville gå till skolan. Vi pratar om vem hon är utan sina relationer, att hon “alltid är glad” och det faktum att hon vill bli en kändis.


Nicci berättar om hur relationen med Ben Mitkus påverkade henne och att hon hittat något helt annat i sin nya pojkvän Mattias Guss. Att hon tidigare sökt sig till det destruktiva och dåliga.


Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.57 – Martin Melin

I veckans avsnitt av min podcast Ofiltreratmöter jag kändispolisen Martin Melin! Han berättar om hur han förändrats sedan hans skilsmässa från Camilla Läckberg – och att båda hans exfruar antagligen skulle gilla honom bättre nu. Vi pratar om kändisskapet och hur det påverkat honom och förändrat honom. Han berättar om hur han ser på en eventuell ny relation och varför han är svårraggad. Vi pratar om utveckling, livet och vilken relation han har till sina känslor.


Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.58 – Emelie Hollsten

I den här veckan av min podcast Ofiltreratträffar jag träningsprofilen och entreprenören Emelie Hollsten. Vi kommer direkt in på djupet då Emelie berättar att hon idag är på en trygg plats för första gången i livet. Hon berättar om det hot som hon levde med under uppväxten, hur det påverkade henne och vilka spår det satt i henne. Vi pratar om anknytning, hennes dröm om att bli psykolog och relationer. Hon berättar om rädslan för att hennes man Mikael Hollsten (känd som tränare i Biggest Looser) ska lämna henne och hur viktigt det var för henne att bli mamma.


Det och mycket mer hör du i veckans avsnitt av Ofiltrerat! Jag blev enormt berörd av Emelie och hennes berättelse, rekommenderar er verkligen att lyssna på det här.Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.59 – Julia Frändfors

I veckans avsnitt av min podcast Ofiltrerat möter jag Julia Frändfors! Julia som är en kvinnorna bakom den hyllade podden Daddy Issues och jobbar på Perfect Day Media. Vårt samtal kommer att handla om relationer, det faktum att folk tror att Julia är farlig och “är rädda för henne” innan de träffat henne och att hon kanske är i fel bransch. Hon berättar om hur hon hamnade mitt i mediaeliten, hur hon tog sig ur det destruktiva förhållandet som förstörde delar av henne och om vem hon egentligen är.


Jag tycker så mycket om den här människan och vi fick till ett avsnitt som berör allt från mörker och djup till yta och karriär. Lyssna! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.60 – Petronella Ekroth

I veckans avsnitt av min podcast Ofiltrerat möter jag fotbollsstjärnan Petronella Ekroth. Jag visste inte vad jag skulle förväntade mig av vårt samtal, men verkligen inte det som kom. Petronella öppnar för första gången upp och berättar sanningen om sitt år som fotbollsproffs i det italienska superlaget Juventus. Hon berättar om mobbingkulturen som bröt ner henne, utskällningarna på träningarna, den psykiska misshandeln och att hon grät varje dag. Hon berättar att spelarna bryts ner utan att tas omhand och att hon, trots att hon landat hemma igen fortfarande mår riktigt dåligt. Hon jämför krisen med en utmattning och har svårt att förstå hur hon ska bli glad igen.


Jag kan inte beskriva hennes avsnitt mer än såhär. Ni får lyssna själva. Det är så berörande. Tack starka modiga Petronella för att du vågar berätta det här ♥Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.61 – Kristjan Lootus

I veckans avsnitt av min podcast Ofiltrerat möter jag dansaren Kristjan Lootus. Han berättar om hur uppväxten i Estland påverkat honom och vad som drev honom att flytta hela sitt liv till Sverige. Vi pratar om hans tro, separationen och han berättar om hur han kommit till en bättre plats med sig själv. Och varför slutade han egentligen med Let´s Dance?


Vårt samtal kommer att handla om livet, förändring och att vara tillfreds med det man faktiskt har. Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.62 – Anna Haag

I veckans avsnitt möter jag skidstjärnan Anna Haag! Det var så roligt att få träffa Anna som jag ju följt slaviskt hela hennes karriär. Vårt samtal kom att handla om vad elitidrott egentligen är och innebär – och hon säger att hon inte uppmuntrar någon att börja med den eftersom det begränsar livet så mycket. Vi pratar om hennes och Emils relation och hur det är att leva så tätt inpå varandra, både som kärlekspar, kollegor och varumärke. Vi pratar hennes relation till sin kropp, hur hon kraschade totalt när hon lade av med skidorna och vad som hände sedan. Det och mycket mer finns i veckans avsnitt av Ofiltrerat!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.63 – Therése Lindgren

Hurra och välkommen till första avsnittet av min podcast Ofiltrerat efter sommarlovet! Det är ingen mindre än Therése Lindgren som inleder säsongen. Vårt samtal kommer att handla om hennes relation till pengar (jag råkar av oklar rappa en snutt) och det faktum att hennes bolag omsatte 19,5 miljoner 2017 (13 miljoner i vinst). Hur har det påverkat henne? Jag konstaterar att det känns svårt att intervjua henne i och med att hon berättat så öppenhjärligt om så mycket – vad finns kvar att fråga om utan att gå för nära gränsen för det privata? Vi pratar om hennes framgång och om att hon börjat lyfta barnfrågan i sina social medier.

Det och mycket mer finns i veckans avsnitt av Ofiltrerat!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.64 – Zeina Mourtada

I veckans avsnitt av min podcast Ofiltreratmöter jag kvinnan bakom framgångssagan “Zeinas kitchen”, Zeina Mourtada. Efter att ha tackat nej till alla poddförfrågningar så valde hon att göra poddpremiär i Ofiltrerat och vilket avsnitt det blev. Vi pratar om hur hennes liv förändrats i och med att hon blivit en framgångsrik offentlig person, hur hon innan kände sig som “elefanten i rummet” då folk inte visste hur de skulle bemöta henne. Hon berättar om hur sorgen efter hennes mammas plötsliga bortgång gjorde henne sängliggande och vad som fick henne att kliva upp igen – en berättelse som gjorde oss båda tårögda. Vi pratar rasism, respekt, hat, rädsla och livet.

Det och mycket mer i veckans avsnitt av podcasten Ofiltrerat.Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.65 – Ellinor Bjurström

I veckans avsnitt av min podcast Ofiltrerat möter jag influencern och modellen Ellinor Bjurström. Vårt samtal kommer att handla om hennes relation till sig själv och sin kropp, ätstörningarna som utvecklades i samband med att hennes föräldrar skilde sig och hur det är att vara så öppen med nästan allt i sociala medier. Ellinor berättar om det tragiska mordet på hennes vän i gymnasiet och hur hon dolde sin sjukdom från sina vänner.


Ett ofiltrerat avsnitt om relationer, destruktivitet, ätstörningar, känslor och livet.Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.66 – Parisa Amiri

I veckans avsnitt av min podcast Ofiltrerat så möter jag programledaren och journalisten Parisa Amiri. Jag inleder med att berätta att min uppfattning om henne är att hon är fruktansvärt smart – men inte på ett läskigt sätt. Vårt samtal kommer att handla om hur hon tvingats ha en hård fasad för att armbåga sig fram i TV-branschen, varför hon alltid styr samtal från sig själv och hur hon utmanar sig genom att bli mer personlig.

Vi pratar om självförtroende vs självkänsla och kan hon verkligen kliva ur prestationen? Hon berättar att hennes mående är väldigt ihopkopplat med hur hon presterar och att hon får ångest av hon kanske bidrar till prestationshetsen.Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.67 – Alexandra Järgren

I veckans avsnitt av min podcast Ofiltrerat träffar jag träningsprofilen Alexandra Järgren. Alexandra inspirerar tusentals på instagram med sina träningsövningar, men vem är hon som person? Alexandra öppnar för första gången upp och berättar att hon separerat från sina barn pappa. Vårt samtal berör identitet, uppbrott och ortorexi. Alexandra berättar om den bristande relationen till sin pappa, att folk tenderar att tro sig veta vad som hände i separationen och hur hon aktivt väljer att inte vara privat på sociala medier.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.68 – Lovisa Wallin

I veckans avsnitt av Ofiltrerat möter jag influencern Lovisa “Lojsan” Wallin. Vi djupdyker i vad man egentligen vill förmedla med perfekta flöden och Lovisa berättar varför hon tror att hon hade blivit bortskämd av att “bara” jobba som influencer. Sedan hamnar vi i vad Lovisa själv kallar ett “terapisnack” där vi grottar ner oss i hennes destruktiva sidor, varför hon sätter sig själv i skiten, vad hennes kontrollbehov egentligen grundar sig i och hur sjukt det egentligen är, något hon inte riktigt pratat om innan.


Och har hon egentligen en så stark självkänsla som hon säger sig ha?Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.69 – Camilla “My kitchen stories” Hamid

I veckans avsnitt av podcasten Ofiltrerat träffar jag Camilla Hamid som är kvinnan bakom succén “My kitchen stories”. Vårt samtal blandar högt och lågt. Vi pratar om den omdebatterade slöjan och Camilla håller ett brandtal i ämnet. Vi pratar om hennes ätstörning och varför livet i Marocko hjälpte henne ur det. Hon berättar om allt det där som följarna inte visste att hon gjorde samtidigt som hennes karriär kom igång med full kraft. Det kan hända att det kom några tårar vid ett tillfälle och det kan hända att Camilla avslutar hela avsnittet med ännu ett brandtal. Ni måste helt enkelt lyssna!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.70 – Ison Glasgow

I veckans avsnitt av min podcast Ofiltrerat möter jag artisten och programledaren Ison Glasgow. Vårt samtal börjar i det faktum att han står utanför sociala medier – varför han väljer att göra det – och fortsätter in till hur man kommer honom nära, att samhället saknar integritet, om han någonsin kommer att komma fram till att känna sig lyckad och hur åren som hemlös påverkade honom. Ison gör ett statement och jag påpekar att han pratar på ett nedvärderande och förminskande sätt om sig själv. Och han berättar att han inte kan ta musiken och karriären lättvindigt, för honom är det på liv eller död.


Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat. Lyssna direkt här nedan eller där poddar finns! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.71 – Hanna Ferm

I veckans avsnitt av Ofiltrerat möter jag artisten Hanna Ferm som gjort succé i Idol och Melodifestivalen. Hon kom in i media- och musiksverige som tonåring och är redan etablerad. Hanna berättar om den tuffa tiden som var innan hon gick in i Idol-bubblan, om hur hon blivit sviken och det faktum att media hellre skriver om eventuella romansrykten än om hennes musik. Vi pratar om att ingenting är som det först ser ut och hur hon präglats av de senaste årens snabba framgångar. Hanna berättar om stressen som tagit över henne den senaste tiden och att hon inte riktigt hittat den där balansen. Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat!

 Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.72 – Nicole Falciani

Det är 3 år sedan Nicole Falciani gästade min podcast Ofiltrerat för första gången. Vad har hänt sedan dess? Nicole berättar om åldersnoja som eventuellt grundar sig i “Blondinbella-generationen” – man måste bli så väldigt framgångsrik innan man är 25 för att det ska räknas. Nicole berättar att symtomen för depression kom tillbaka förra hösten och att hon direkt agerade på det för att slippa hamna där igen.


Vi pratar om hur många byxor och trosor som fått kastas för att mensen kommit sådär plötsligt och jag frågar vad som sker nu som kommer att prägla henne om 3 år.


Det och mycket mer finns i veckans avsnitt av Ofiltrerat.Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.73 – Fanny Lyckman

Äntligen gästar Fanny Lyckman min podcast Ofiltrerat! En gäst som jag innan tänkte skulle bli intressant att prata med – och det blev ännu bättre. Fanny berättar om sin syn på sitt instagramflöde som är provokativt, sexigt och utmanande. Innan vi sågs så hade jag ärligt talat inte riktigt fattat grejen, men när hon berättar om sin konst och hur hon jobbar så köper jag det rakt av och blir fascinerad. Hon är en sann konstnär och hon fångade mig.


Vi pratar om hur man behöver förhålla sig till livet och hur man behöver resa sig igen och igen. Att man inte kan ge upp för att man har andra förutsättningar för att man är kvinna i en mansdominerad värld och hon avslöjar hur provokativ hon egentligen vill vara – och varför.


Det och mycket mer i veckans avsnitt av OfiltreratHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.74 – Sofia ”PT-Fia” Ståhl (del fyra)

I veckans avsnitt av min podcast Ofiltrerat sätter jag mig i gästernas stol och min projektledare Elin intervjuar mig. Hon inleder med frågan “hur mår du” – och på ett sätt så finns det frågan kvar genom hela avsnittet. Jag berättar om något som inte ens Elin vet – att jag känner mig pressad i en grej och varför det skapar en framåtrörelse. Vi pratar om det faktum att jag sällan jobbar med mål men när jag väl gör det så behöver det skava lite, att livet inte ska borde statiskt och om jag varit rädd för att bli utmattad igen under det här året då livet ställdes på sin spets.


Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.75 – Siri Barje

I veckans avsnitt av min podcast Ofiltrerat möter jag TV-kocken och matkreatören Siri Barje. Utan att jag visste det så är det första gången som Siri intervjuas på det här sättet och hon blir lite tagen på sängen av mina direkta frågor. Vårt samtal kommer att handla om det faktum att hon står inför någon slags vägskäl – eller nystart i sin karriär och att hon inte riktigt är i kontakt med sin inre kompass i det här. Är det okej att ta hjälp med vissa delar trots att man är priviligerad och har ett yrke som få har?


Jag ifrågasätter hennes resonemang och påstår att hon är hård mot sig själv och vi pratar om hur jobbet egentligen går till, integritet, att våga göra det man är bra på och att vara olika i olika sammanhang. Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.76 – Josefine “Josefinesyoga” Bengtsson

I veckans avsnitt av podcasten Ofiltrerat möter jag Josefine Bengtsson, igenkänd som “Josefinesyoga” och kvinnan bakom konceptet “Soul space”. Vårt samtal handlar om det mesta. Vi pratar om att kritisera flum, vad hennes 5 års på Handelshögskolan gjorde med henne, vad hon tror på och att hennes egna bakgrund ger substans till yogaskeptiker.


Josefine ryter ifrån “har man inte möjlighet att ge sig själv en kvart om dagen, vad är det för liv”och vi pratar om de något galna meditatonsretreat hon utsätter sig själv för (10 timmars meditation om dagen i 10 dagar, hon beskriver det själv som ett fängelse).


Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.77 – Martina Thun

I veckans avsnitt av min podcast Ofiltrerat möter jag radiolegenden Martina Thun som numera rattar eftermiddagarna i RIX FM. Vi pratar om det stora beslutet att lämna tryggheten i Morgonpasset efter 10 år. Hon berättar om sin kärleksfulla uppväxt i en pytteliten by i Dalarna – men också jantelagen som präglar henne. Jag frågar henne om hemligheter med “kändisar” – något som hon som dagligen träffar kända människor har stenkoll på och hon berättar om “Superkändisarna som är så kända att de bara hänger med andra superkända och pratar om hur superkända de är” (obs, ej direktcitat) och hur hon hela tiden styr samtalet bort från sig själv – varför då?


Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.78 – Herbert Munkhammar

I veckans avsnitt av min podcast Ofiltrerat möter jag artisten Herbert Munkhammar. Jag inleder vårt samtal med att ta upp det faktum att han i en intervju kritiserar män och dess oförmåga att jobba med sig själva. Bra! Vi fortsätter prata om hur han själv förändrats de senaste åren och varför mångas förväntningar på saker och ting är ett problem (hans egna inkluderade). Herbert berättar om hur han får kämpa med flera sidor av sig själv och om strategin han och frun har för att stärka varandras självkänsla.


Vi grottar också ner oss i uttrycket “älska dig själv”och frågar oss vad som egentligen menas och om det verkligen är sunt – eller bara lägger ribban väldigt högt?


Det och mycket mer i veckans avsnitt Ofiltrerat!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.79 – Markiz Tainton

I veckans avsnitt av min podcast Ofiltrerat möter jag TV-kocken och influencern Markiz Tainton. Vi hamnar i ett samtal som berör mig. Dels på ett det uppenbara sättet när jag börjar gråta när Markiz berättar om när hon tvingades föda fram sin döda son – och välja att fortsätta uppskatta livet i all sorg. Och dels i hur hon resonerar om livet. Hon berättar om att hennes tro gör att hon inte känner sig ensam, hur hon och maken Kevin kämpar i sin relation och hur många tror att hon är bara en hård yta.


Vi pratar om hur vi boxas in, hur hon inte går till jobbet om hon har en dålig dag och hennes kloka, kloka mamma.


Det och mycket mer finns i veckans avsnitt med Markiz!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.80 – Christina Stielli (personlig utveckling)

I veckans avsnitt av min podcast Ofiltrerat gästar en av våra mest framgångsrika Christina Stielli! Vi inleder samtalet med hennes ord “Hur du lämnar en relation definierar dig som person” och Christina berättar om hur hon blev lämnad av sin man “på en kvart” och vårt samtal fortsätter till hur man tränar sin självkänsla och att vi har ett eget ansvar i, ja allt. Och hur bemöter hon påståenden som “jag är så här, du får ta det”?


Och vi enas om att förhållningssätt är livets gåva. Vi kan inte påverka livet, men vi kan påverka hur vi förhåller oss till det som händer.

Det och så mycket er finns i veckans avsnitt av Ofiltrerat!


Kan bara varmt uppmuntra er att lyssna för det är ett matigt avsnitt med så många klokskaper och tips för personlig utveckling som Christina ger oss. Tack för det!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.81 – Sofia ”PT-Fia” Ståhl (del fem)

Vi går på jullov med ett rykande färskt avsnitt av min podcast Ofiltrerat! Som säsongsavslutning blir jag intervjuad av min projektledare Elin. Vårt samtal inleds i min ångest och panikångest och hur jag förhåller mig till det nu och när jag var sjuk. Jag berättar om de två tillfällen som jag minns av panikångest. Har många minnesluckor från utbrändheten.


Hon fortsätter med att ta upp frågorna som ni ställt. Bland annat “Hur stort tänker du att ditt företag ska bli – vill du anställa fler?”, “Vad gör du i din ensamhet när ingen ser” och frågan som jag alltid ställer till mina gäster “Vad är inte som det ser ut?”.


Vi hamnar på att prata om min integritet och hur den vuxit med åren, kanske framförallt det senaste året, och jag gör en utläggning kring det här med att jag upplever att vi har svårt att kliva ur oss själva och vi avrundar med hur Elins glitterkorv påverkade mig på ett oväntat sätt.


Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat! Lyssna där poddar finns eller direkt här nedan.Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.82 – Flora Wiström

I veckans avsnitt har vi nöjet att få tillbaka författaren och influencern Flora Wiström. Hon gästade Ofiltrerat för 3,5 år sedan och vårt samtal då handlade mycket om det faktum att det precis tagit slut med personen hon delat 5 år med och hennes ilska för vår tids ideal. Vi inleder samtalet med det faktum att hon tog det modiga beslutet att blogga betydligt mindre – vilka effekter har det fått? Hon berättar att hennes vänner upplever henne som gladare och vi fortsätter vårt samtal om det faktum att hon nu, som 25 åring, känner sig vilse i sig själv. Att hon känner att livet har nått sin peak redan.


Hon berättar om sin hormonspiral, sorgen kring hennes skrivande och hur hennes ekonomi drabbats av att minska på bloggandet.


Det och mycket mer finns i veckans avsnitt av Ofiltrerat.Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.83 – Angelica Lagergren

I veckans avsnitt av min podcast Ofiltrerat gästas jag av Angelica Lagergren. Angelica som gjorde karriär som journalist och har jobbat på flera av Sveriges största tjejtidningar, som drev bloggen “Herr och fru Lagergren” med sin, numera, exman Stefan, gick igenom en skilsmässa som följdes av tusentals och nyligen har utbildat sig till Doula. Vårt samtal handlar mycket om skilsmässan, de olika faserna hon gick igenom, chocken, sommaren med hångel och sorgen i att inte få vara med sina barn jämt.


Angelica berättar om vad hon lärt sig av sin gamla relation, vad hon gör annorlunda i sin nya, den djupgående och intensiva terapi hon genomgick och att hon hamnade på psykakuten. Vi gråter en skvätt och Angelica påminner så fint om hur jädra viktigt det är att berätta för de man älskar hur man känner. Att det inte borde krävas en dödsbädd för det.


Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat.Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.84 – Sofia “PT-Fia” Ståhl (del sex)

I veckans avsnitt är det dags för den sjätte delen där min projektledare Elin intervjuar mig. Den här gången sätter vi oss utan minsta förberedelse och vårt samtal handlar bland annat om den där tröttheten som tog över – är jag rädd för att den kommer att göra mig sjuk igen? Hur vet jag att den här tröttheten inte är farlig? Jag berättar hur jag upplever skillnaden i hur jag hanterar intensiva perioder nu mot innan jag blev sjukskriven, vi pratar om hur olika personer återhämtar sig på olika sätt och hur man kan hitta nya vänner i vuxen ålder. Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.85 – Nina Campioni

I veckans avsnitt av Ofiltrerat möter jag journalisten, influencern och modeprofilen Nina Campioni. Nina berättar att höstens utmanade henne rejält och att hon fick kasta sig på bromsen och börja styra om sitt liv för att inte krascha. Hon berättar att ingenting var roligt längre och att hon står inför ett vägskäl. Hon berättar om när hon belv dumpad av sitt bokförlag, hur hennes hjärna alltid är igång för att snappa upp saker att skriva om i sina krönikor och om varför influencers borde skärpa sig och ta ställning.


Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat! Lyssnar där poddar finns.Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.86 – Joanna Swica

I veckans avsnitt av Ofiltrerat träffar jag influencern och träningsprofilen Joanna Swica, som gästade podden för exakt ett år sedan. Redan i förra avsnittet pratar vi om att livet testade henne hårt med en cykelolycka som hade kunnat kosta henne livet och ett missfall inom loppet av några månader. Vad vi inte visste då var att relationen hon levt i de senaste fem åren abrupt skulle ta slut – med allt vad det innebär. Hur tog hon sig igenom krisen som en separation är? Vad har hon valt att dela med sig av kring det och varför? Hur kom hon dit att hon ser på att bli dumpad som det bästa som kunde hända?


Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat – lyssna där poddar finns!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.87 – Oscar Zia

I veckans avsnitt av podcasten Ofiltrerat möter jag artisten Oscar Zia. Vårt samtal lever upp till det klassiska uttrycket “högt och lågt” där vi berör det faktum att Oscar länge levde i en slags roll, där han låtsades vara någon som han inte var – innan han vågade vara sig själv fullt ut. Vi pratar om sexualitet och om det faktum att Oscar gärna skulle ligga med tjejer på fyllan trots att han är bög och säker på att han aldrig kommer att bli kär i en tjej.


Vi pratar om hur han påverkats av uppbrottet från hans ex-pojkvän, hans mörker, vad som inte är som det ser ut och han berättar vad som hjälper mot hans ångest (förutom de antidepressiva tabletter som han äter.


Det och mycket mer i finns i veckans avsnitt av Ofiltrerat.Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.88 – Fia Anderberg

I veckans avsnitt av min podcast Ofiltrerat möter jag influencern Fia Anderberg. Vårt samtal handlar om hur hon ser på att en del vill begränsa vilka som får vara kroppspositiva och varför hon nyligen tackade nej till 20 000 kronor. Hon berättar om hur hennes ex plötsligt lämnade henne strax innan bröllopet – och att hon inte blev arg på honom. Hon berättar om tankarna på en öppen relation och jag frågar hur hon då hade utformat den. Vi pratar om barn, förväntningar och hur relationen till hennes kropp förändrats. Hon berättar vad som hände i henne när hon började dejta utan att vara på en destruktiv plats.


Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.89 – Bloggbevakning

I veckans avsnitt möter jag Camilla Gervide som driver en av Sveriges största bloggar, den omtvistade Bloggbevakning. Vårt samtal handlar om hur hon och hennes blogg förändrats under de två åren som gått sedan hon gästade sist, vilket ansvar hon behöver ta i det hon skriver och om hon egentligen står på influencers sida eller ej?


Hon berättar om sin ambition att hjälpa unga att inte gå på allt de ser i sociala medier – en fråga som ligger henne varmt om hjärtat och om den mobbing som dagligen pågår. Jag frågar hur hon ser på det faktum att hennes kommentarsfält ibland bidrar till mobbing och nähat.


Vi berör vad hon jobbar med med än bloggen och vilka influencers hon tycker är förebilder att inspireras av. Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat. Lyssna där poddar finns!


Någon frågade på DM varför jag väljer att ha med Camilla då personen menade att hennes inlägg leder till mycket näthat. Varför skulle jag inte bjuda in henne? Hon har en av Sveriges absolut största bloggar och har en effekt på mycket. Är nyfiken på hur hon resonerar i vissa frågor – som t.ex hennes omtvistade kommentarsfält. Tycker det är bättre att bjuda in till samtal och fråga än att låta bli.Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.90 – Elin “Break it and you will make it” Härkönen

I veckans avsnitt av podcasten Ofiltrerat möter jag influencern och träningsprofilen Elin Härkönen, eller “Break it and you will make it” som hon känns igen som från instagram. Elin berättar om olyckan som förändrade allt – hon blev avkastad av en häst och bröt nacken. Vårt samtal kommer att handla om hur hon allt känt att hon är för mycket och inte riktigt passar in, om sorg och att gå sin egen väg. Hon berättar om hur hon och hennes pojkvän Paolo Roberto träffades och varför de båda tvekade innan de inledde en relation. Vi pratar om hur det faktum att hon är uppvuxen med elitidrott har påverkat henne och hur hon värdesätter sina prestationer. Och hur splittrad hon känner sig efter att hon nyligen valde att lägga ner elitidrotten helt.


Det och mycket mer i veckans avsnitt av podcasten Ofiltrerat. Lyssna där poddar finns!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.91 – Sofia Wood

I veckans avsnitt av Ofiltrerat möter jag influencern och kokboksförfattaren Sofia Wood. Vårt samtal kommer att handla mycket om mod och hon själv beskriver det som väldigt personligt. Sofia berättar om när hennes liv ändrades på en sekund när hon fick veta att hon hade en hjärntumör. Vi pratar om hur hon snart vill förändra sitt och familjens liv och hur hon påverkats av att växa upp med en mamma i Sverige och en pappa i Australien. Hon berättar att en person i hennes närhet är väldigt sjuk och hur hon vill försöka finnas där. Vi berör det faktum att läkaren sa att hon troligtvis aldrig kommer att kunna få barn, hur onyanserade resonemang är nu för tiden och mycket annat.


Det och lite till i veckans avsnitt av Ofiltrerat!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.92 – Dasha Girine

I veckans avsnitt av podcasten Ofiltrerat möter jag influencern Dasha Girine


Dasha berättar att hon gått i terapi, att hon alltid varit väldigt hård mot män vilket troligtvis grundar sig i någon form av daddy issues och att hon fått höra att folk är rädda för henne. Vi pratar om varför hon får så mycket skit från sina följare och hur hennes följare förstörde hennes och Douglas första weekend tillsammans sedan de blev föräldrar. Hon berättar om botox – och varför hon är öppen med det – vad hennes influencer-vänner har slutat med och hur hon resonerar kring sin sons integritet på sociala medier.


Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.93 – Sofia “PT-Fia” Ståhl (del sju)

Den här veckan är det dags för ett nytt avsnitt av mig och min projektledare Elin. Det är sjunde gången som jag sätter mig i gästernas stol och Elin styr samtalet och intervjuar mig. Vi berör tiden vi lever i nu och vad man eventuellt kan ta med sig av det om man ska försöka titta lite framåt. Jag pratar om det faktum att jag är priviligerad nog att kunna jobba hemifrån och som direkt effekt av det så är jag hemma mer, vilket innebär att vara hemma utan mitt barn och det här får mig att börja gråta. Sorgen över att ha Edith på halvtid bubblar upp och jag släpper den rakt ut i intervjun.


Vi berör även hur det är att leva med ångest i dessa oroliga tider, valda sanningar, Elin frågar mig hur det känns att vara singel – något som jag inte riktigt hunnit börja identifiera mig som och jag avslutar med något slags brandtal om att det nu är viktigare än någonsin att ställa upp för sig själv och vara sin egen stödkompis i allt som händer.


Det och mycket mer finns i veckans avsnitt av Ofiltrerat!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.94 – Sofia ”PT-Fia” Ståhl (karantänspecial)

Tisdag betyder ett nytt avsnitt av min podcast Ofiltrerat! I och med den rådande situationen med Corona så avvaktar vi med att bjuda in nya gäster till podden. Det innebär att den här veckan ägnas åt en frågestund. Ni ställde frågor på instagram, Elin valde ut dem och jag besvarade så gott jag kunde. Varje fråga fick ta sin plats så det blev utförliga svar. Ni frågade bland annat hur man kan tänka som närstående till någon som är sjuk i utmattning, hur man kan skaffa sig en ett avslappnat förhållningssätt till mat och hur jag mår.


Det och mycket mer finns i veckans avsnitt av min podcast Ofiltrerat!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.95 – Karantänspecial med Sofia ”PT-Fia” Ståhl och Elin Sjödén

Tisdag innebär ett nytt avsnitt av min podcast Ofiltrerat! Vi fortsätter med ”karantänspecial” vilket innebär att jag avvaktar med att bjuda in gäster och istället samtalar med min projektledare Elin. Den här gången gör vi något helt nytt: Vi pratar rakt ut, utan förberedelser och ser vart samtalet tar oss. Vi berör hur vi arbetar och det här med att många skriver att vi verkar ha så roligt på jobbet – hur blev det så? Vi pratar om att tillåta sig att inte fastna i det förväntade, att allt är påhittat och att ta ansvar för sin egen trivsel.

Vi pratar om kommunikation och hur vi kommunicerar leder oss till olika platser.


Det och mycket mer finns i veckans avsnitt av podcasten Ofiltrerat! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.96 – Elin Sjödén

I veckans avsnitt sitter äntligen min projektledare Elin Sjödén i gästernas stol! Elin jobbar som min projektledare sedan snart 4 år tillbaka och syns flitigt i mina sociala medier. Många uppskattar hennes energi och glädje och har önskat att få lära känna henne mer. Vi pratar om det faktum att hon har något så ovanligt som en grundtrygghet och genuint stark självkänsla. Hur kommer det sig? Hur påverkar det henne i livet? Hon berättar om sitt förhållningssätt, att ta ansvar för sin trivsel och hur hon kommunicerar.


Hon berättar om den där dagen då hon efter ett Soul cycle-pass fick feeling och sade upp sig från jobbet hon hade varit på i över 6 år och det faktum att hon alltid måste prata klart om saker och ting. Det och mycket i veckans avsnitt av Ofiltrerat! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.97 – Karantänspecial med Sofia ”PT-Fia” Ståhl och Elin Sjödén

Hej och välkommen till ännu ett specialavsnitt av min podcast Ofiltrerat med mig och min projektledare Elin. Som tidigare så dyker vi rakt in i studion utan att ha setts på en vecka och utan att ha förberett oss innan. Jag plockar upp det här med att vi gärna kastar ”livskris” på någon som går igenom personlig utveckling och vi grottar ner i oss i skillnaden i att själv uppleva en kris mot att få det kastat på sig med nedlåtande ton, om vi själva upplevt det och vikten av att undersöka huruvida livsförändrade beslut är grundade i en själv eller något annat. Vi pratar om hur det gick till när jag anställde Elin – från bådas perspektiv, jag berättar om en ex-pojkvän som dumpade mig och vi frågar oss om det finns några felval när man står för inför ett vägskäl/livsval.


Det och mycket mer finns i veckans avsnitt av Ofiltrerat. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.98 – Isabel Boltenstern

I veckans avsnitt av min podcast Ofiltrerat får vi tillbaka en av poddens mest uppskattade gäster: Isabel Boltenstern. Hon släpper sin debutbok ”Lycka till med resten av livet” så vi firade med att spela in ett nytt avsnitt av podden. Lyssna gärna på förra gången hon gästade Ofiltrerat i avsnitt 32. Den här gången pratar vi om livet som hänt sedan sist och Isabel berättar att hon har tagit bort flera saker ur sitt liv som gör att hon mår bättre. Alkohol och socialt umgänge är två exempel. Hon avslöjar sin rädsla för att skaffa barn och vi får en pratstund med hennes sambo Alexander som hon började dejta när hon fortfarande var sjuk. Hur var det att träffa en ny kärlek i en utmattning? Hur upplevde han det? Vi pratar om hur livet ändrats och Isabel berättar hur man kan tacka nej till saker utan att gå under av dåligt samvete.


Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.99 – Karantänspecial med Josefin Dahlberg

Då min projektledare Elin vaknade med halsont fick min gullekompis Josefin Dahlberg rycka in och spela in ett karantänspecial till veckans avsnitt av Ofiltrerat! Vi satt på tryggt avstånd från varandra och hamnade i ett intressant samtal om det ytliga som styr oss alla mer eller mindre, Josefin har precis börjat ifrågasätta sin relation till spegeln och varför hon måste göra en hel procedur på morgonen medan hennes kille kliver ur sängen och är klar. Appropå sin kille så berättar hon för första gången om honom, Josef Fares, och deras kärlek. Hon berättar hur de träffades och dejtade redan för flera år sedan och sedan hittade tillbaka till varandra när hon insåg att han hade allt det hon sökte i en man. Jag berättar om mina komplex för mina små bröst och hur jag som tjugoåring bestämde mig för att göra en bröstförstoring – och hur glad jag är över att jag inte gjorde det. Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat.


Tusen tack Josefin för att du kom och gästade med så kort varsel! ♥Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.FILTRERAT – Premiär!!

Sofia “PT-Fia” Ståhl utökar sin podcast Ofiltrerat med det nya, kortare, formatet “Filtrerat”! Varje söndag släpps ett avsnitt på 10-12 minuter där Sofia och hennes projektledare Elin Sjödén djupdyker i ett specifikt ämne. Idén föddes ur lyssnarnas återkommande önskemål om fler avsnitt med duon, utan gäster som original-podden “Ofiltrerat” består av. “Filtrerat” ska fungera som en vän i allt man kan tänkas möta en söndag – såsom känslor, tvivel eller livets stora och små frågor. “Filtrerat” påminner om vad som är viktigt för en själv när det kommer till välmående, riktning och veckan som väntar.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.Filtrerat – Att känna sig ensam

I veckans avsnitt av lill-podden Filtrerat är ensamhet i fokus – att vara ensam med sig själv är det så fel?! Det diskuteras och analyseras friskt. Det reageras kraftigt på att Sjödén shoppar “fel” dyr grej och Sjödén blir i vanlig ordning chockad över att Sofia är morsa. Sommarpirr hyllas, tacksamhet finnes och vad gör man om känslan av ensamhet finns där trots att man har vänner och sambo?


Det och mycket mer i veckans avsnitt av Filtrerat!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.Filtrerat – Bisarr stress och press!

I veckans avsnitt av lill-podden Filtrerat kastar vi oss in och rakt av kritiserar den bisarra ”MYCKET NU” stressen som pågår inför sommaren. Det pratas om den intensiva våren som varit fullsmockad men inte stressande – hur går det ihop? En mardröm har sabbat hela morgonen och plötsligt landar det att det Blir En Bok?? Sofia stannar upp och berättar om en livsavgörande förflyttning och Elin har rakt av blivit shamead på *KROGEN*!! I vanlig ordning sker ett och annat moment och saker och ting känns.


Det och mycket mer i veckans avsnitt av Filtrerat!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.Filtrerat – Den bästa träningsformen

I veckans avsnitt av lill-podden Filtrerat djupdyker Sofia och Elin i ”den rätta träningen” – hur vet man vilken träningsform som är bäst och varför är vi så rädda för att göra rätt eller fel? Vad menar Elin när hon säger ”låt mig va jag är på skolgympan” och Sofia berättar vad de senaste årens rehab gjort med henne. 


De avverkar en hummusbegravning och berättar om när Elin gjorde entré i komikern Klas Erikssons liv likt en amerikansk studentbal. Det och mycket mer i veckans avsnitt av Filtrerat!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.Filtrerat – Den viktigaste relationen & avslut

I veckans avsnitt av lill-podden Filtrerat ställs saker och ting på sin spets. Viktiga relationer tas upp på bordet och skärskådas (de som vet de vet gällande ordvalet). Någon känner tacksamhet gällande sin kärleksrelation och den andra blir generad och svettig i realtid när den talar om sin. Tillslut landar allt i något som vi inte såg komma. Förrän det kom. Ett avslut är på tapeten. Och inte ett litet sådant. Åk med oss och ta del av något, för en sista gång.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.Filtrerat – Det naknaste någonsin

Meningen “avsnittet innehåller ALLT och lite till” må vara välanvänd vid det här laget. Men denna vecka går det inte beskriva veckans avsnitt av Filtrerat på något annat vis än just och precis så. Sofia berättar om när hon ofrivilligt döps in i satanismens högborg, Elin bryter ett löfte och sviker sig själv, det nosas på köttmackor och berättas om käftsmällar som skett. Men framförallt, vi får kliva in och lyssna på ett samtal. Ett samtal dels mellan Sofia och Elin men också ett direktsamtal mellan Sofia och hennes eget innersta. Det senare samtalet leder till det mest nakna avsnittet någonsin. Tårar fälls bakom båda mickar och nästa nivå av ALLT konstateras i direktsändning. Att våga be om hjälp, ta reda på vad det egentligen är man gillar med sig själv, “INTE ALLA MÄN….men” och en HEL del köttsafter är givetvis också något som berörs. Allt annat vore orimligt i ett avsnitt som utlovas innehålla allt.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.Filtrerat – FOMO inför sommaren

I veckans avsnitt av lill-podden Filtrerat diskeras FOMOn som kommer som ett brev på posten med sommarens *härliga dagar*. Måste man egentligen göra enligt konstens alla regler eller kan man … skita … i .. ? Tjejerna har tomt i tanken (läs: ej frukost) så det går lite hur som helst. Det visas uppskattning till trånga gränder med stora fordon 🙂, det levereras en sann Dyson-chock och det kommer i vanlig ordning ett brandtal – denna gången om “skit i Sommar-CVt snälla nån!”.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.Filtrerat – Glada kön & djurhatare

I veckans avsnitt av Filtrerat fortsätter följetongen om glada kön, Sofia är i livets flöde av energi medan Elin (för första gången någonsin?) känner stress i blodet. Någon har legat med någon på en brandstation, en annan kommer ut som djurhatare(!!!) och i vanlig ordning tas ovärdiga stunder, beteenden och situationer upp. Givetvis har kål-problematik uppstått sedan sist och Sofia har återigen gjort bort sig på kontoret. Denna gång tack och lov bakom något mer lyckta dörrar. Prenumerationer, rattmuffar i trosan och tacosug hinns såklart också pratas igenom. Det och ja tro det eller ej, massor med annat i veckans avsnitt av lill-podden Filtrerat!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.Filtrerat – Hjärtesorg

I veckans avsnitt av lill-podden Filtrerat möts vi av frustration över livsfarliga hörlurar i trafiken och uppskattningen i vackra vägarbeten. Men viktigast av allt är ämnet hjärtesorg. Det pratas uppbrott och att tillåta sorgens alla faser oavsett vem som tog beslutet eller varför det togs. Vad kan man ta med sig från ett uppbrott och hur läker man ett brustet hjärta? Stilla tårar kommer och den spännande anknytningsteorin berörs.


Det och mycket mer i veckans avsnitt av Filtrerat!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.Filtrerat – HÖGST oklara jobb och den viktigaste personen

I veckans avsnitt av lill-podden Filtrerat BLIR det brandtal om det alltid återkommande ämnet ”kontakt med sig själv” – hur fasen gör man och varför är det alltid där vi landar? Det vandras tillbaka till Hedemoras goda tider då det bankades schnitzlar med gräsklippare och Elin jobbar plötsligt på IKEA. Strogge (och den ljuvliga/vidriga blandningen banan & kaviar!?!?!?) hyllas och stök ska rensas. Det och allt i veckans avsnitt av Filtrerat!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.Filtrerat – Jag är inte arg, jag är besviken!

I veckans avsnitt av lill-podden Filtrerat havererat allt – ton tas, antiklimax nås och någon i studion är inte arg utan rakt av besviken. Det berättas om stora ögonblick från tidigare kärleksrelationer och det är premiär för poddens första *beep*. Vilket eventuellt nu såhär i efterhand är överflödigt eftersom Sofia ca en sekund senare avslöjar hemligheten och safear upp genom att be lyssnarna att inte berätta hemlisen vidare. TUR! Som om detta inte vore nog får vi även (nästan) veta vad som hände nere i ett mörkt knökat källarförråd, hur Sofias relation till strippstänger ser ut och vad en guldbädd egentligen är. 


Det och mycket mer i veckans avsnitt av Filtrerat!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.Filtrerat – Kroppen håller inte käften!

I veckans avsnitt av lill-podden Filtrerat är det stora erkännanden: “har köpt ut en chokladkaka” och “är vegetarian men shoppade blodpudding”. Hur lyssnar på man på kroppens signaler och vad innebär det rent konkret? Det pratas om att utforska mättnadsskalan, utforska pirr och förstå det faktumet att kroppen inte håller käften. Elin får fler ålderstecken och Sofia hyllar “allt klaffar”.


Det och mycket mer i veckans avsnitt av Filtrerat!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.Filtrerat – Kärleksavsnittet!

I veckans avsnitt av lill-podden Filtrerat händer *det stora kärleksavsnittet*! Det bjuds på egna berättelsen om ett kroppsdelsmöte med en kollega … och “one night-stand” som ledde till ett frieri”. Sjödén borde ha bekänt sina känslor, men hur vet man egentligen att någon är intresserad och hur tar man steget? Dejtingtips delas ut och det annonseras att BHar är ett avslutat kapitel. En fadäs med ett gammalt livsmedel erkänns och Sofia lovar att shoppa nya trosor till hösten.


Det och mycket mer i veckans avsnitt av Filtrerat!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.Filtrerat – När livet inte blir som man tänkt sig

I veckans avsnitt av lill-podden Filtrerat djupdyker Sofia och Elin i den lilla nätta (enorma) frågan ”vad gör man när livet inte blir som man tänkt sig?”. Kan man styra livet? Behöver man ens försöka? Sofia berättar hur hennes liv v e r k l i g e n varit (är) en salig blandning av högt och lågt på alla sätt den senaste tiden – om morgongråt och lyckorus och Elin hyllar det som hyllas bör – eller? Eventuellt sker rakt av något olagligt under avsnittets gång men Elin tror att hon ordnar upp det under tiden genom att tala direkt till dagens ungdom. DET och långt mycket mer i veckans avsnitt av Filtrerat.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.Filtrerat – Pengar, pengar, pengar…

I veckans avsnitt av lill-podden Filtrerat belyses det faktum att vårångesten flytt? Det tipsas om lifehack som innefattar trosbyte och någon erkänner sin dyraste semester (och O-billig var den inte) men frågan är om det ens var värt?? Det pratas pengar, relationen till pengar och hur ska man egentligen tänka med pengarna? Det ägnas en stund åt det faktum att Sofia blev friad till med orange frisyr och hur mycket kan man egentligen använda samma jacka?


Det och mycket mer i veckans avsnitt av Filtrerat!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.Filtrerat – Sexig stämning och Edward Blom

Hur ska man ens försöka sammanfatta och beskriva PRATET, babblet och rakt av skvallret(!?) som råkar uppstå i veckans avsnitt av lill-podden Filtrerat. Ämnen som tjejerna själva aldrig trodde de skulle kliva in i berörs. Sofia berättar också om en mingelsituation där hon hör sig själv berätta om något hon absolut EJ skulle ha låtit någon annan få höra. Utöver det – kuriosa om Sofias egenstunder med Edward Blom, smink, stjärtlappar och en SÄXIG stämning är små små glimtar från söndagens avsnitt av Filtrerat. GOD lyssning! 


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.Filtrerat – Skam, förändring & färdiga människor

I veckans avsnitt av lill-podden Filtrerat berättas det om ett RIKTIGT lågvattenmärke. Eller ska vi kanske kalla det ett RIKTIGT skitigt minne? Sofia har i vanlig ordning närmat sig att bli portad från en specifik plats och drog denna gång med sig Elin i fallet. STORA förändringar framåt sniffas på och känns kring. Och SOM det känns. Ämnet för dagen blir inget mindre än ”färdiga människor”. Vad det innebär, vad det kan göra med en och ens relationer. Sist men inte minst berörs såklart munkavlar, det stora nummer två och en kroppshemlighet Sofia burit alla år och först nu avslöjar. Som ni hör, det är MYCKET nu i veckans avsnitt av Filtrerat. Helt i vanlig ordning. 


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.Filtrerat – Sommarromanser och vidriga tårar

I veckans avsnitt av lill-podden Filtrerat blir det låga riktigt lågt och tårar sväljs för att det ska kunna fortsätta pratas. Det konstateras att man kan uppleva filmiskt romantiska scener och samtidigt känna piss inuti. Sofia berättar om en sommar som varit mjukaste mjuk och svåraste svår. Vad gör man om man efter en semester upptäcker att man inte gillar sitt jobb? Hur hanterar man en icke uppvilad kropp? Fenomenet “sommar-CV” skärskådas återigen och hur gick det egentligen med Elins medvetet oplanerade sommar? Ålderstecknen fortsätter i vanlig ordning eskalera och framförallt undras det i studion hur man ens beter sig efter fem veckor av total radiotystnad för första gången någonsin? Det och mycket mer diskuteras i veckans avsnitt av Filtrerat!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.Filtrerat – Uppsägning pga pungmassage

I veckans avsnitt av lill-podden Filtrerat dyks det rakt in i ett soligt samtal med en vinlunch innanför västen. Det berättas om en skräckhistoria från en arbetsplats (inklusive pungmassage) som nästan bidrog till en uppsägning. Det uttrycks en besvikelse på vuxna människor och det fälls i vanlig (oklar) ordning en och annan tår. Det djupdyks sedan i det viktiga ämnet hur man kan komma tillbaka efter semestern UTAN att känna att man behöver en semester från semestern. Det och mycket mer i veckans avsnitt av Filtrerat!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.Filtrerat – VAD HÄNDE?? 5 dagar av ja, vad hände egentligen..

I veckans avsnitt av lill-podden Filtrerat kastar vi oss rakt in i den både välbehövliga och något otippade upplevelsen Sofia och Elin utsatte sig för förra veckan. Sofia avslöjar hur hon reagerade på alla timmar (Elin är då OERHÖRT nära att fälla en tår) och jämför med hur hon hade hanterat det hela innan sin utmattning. Elin både hyllar, ifrågasätter och tar oss med till ögonblicket då hon ville packa sina väskor och åka raka vägen hem. Vi får ta del av den svenska samurajen, stolthet och vad som händer med en när man testar något helt nytt i fem dagar. Det och mycket mer i veckans avsnitt av Filtrerat!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.Filtrerat – Vad hände och vad händer nu?

I veckans avsnitt av Filtrerat är det på ena sidan micken dåsig och mer dämpad stämning än någonsin. Är det rakt av dålig stämning? Har energin flytt? Sofia berättar om det eventuellt mest ovärdiga ögonblicket någonsin i livet. Allt föll samman under ett och samma tillfälle. Elin utvecklar avancerade tips om att reklamjingla sin person för ett roligare och mer utvecklande liv och det återkopplas på förra veckans nakna avsnitt. Hur känns det såhär i efterhand, vad hände egentligen och vad pågår nu? Utöver det pratas det Björn Ranelid, ägglossning och små små hattar.


Det och mycket mer i veckans avsnitt av lill-podden Filtrerat!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.Filtrerat – VÄNTA INTE MED NÅGOT!

I veckans avsnitt av lill-podden Filtrerat berättas det om en frustration som tar vägen åt olika håll och en tjusning över att plocka bort kroppsdelar ur specifika ekvationer. Sofia delar med sig av ett hårresande HOT och Elin sticker både ut modeHakan och håller ett ut-skällande-tal till nationens män. I vanlig ordning har något förvånansvärt hänt på kontoret och en penis-situation eskalerat. Ingen vet riktigt hur men det hela landar på något vis tillslut i det finaste som finns: Livet NU. 


Allt det och ännu lite till bjuds på i veckans avsnitt av Filtrerat. Spänn fast er, nu åker vi!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.Filtrerat – Våga mötas på riktigt

I veckans avsnitt av Filtrerat djupdyker Sofia och Elin i det, kanske, viktigaste av allt: Att mötas på riktigt. Hur gör man det och vad innebär det?


Sofia berättar om hur hon och Elin hade ett moment av att docka i varandra och hon bjuder in till hur hon äntligen börjar känna sig som sig själv igen efter en utmanande tid.


Elin bjuder in till något som först beskrivs som att gå på toaletten men sen visar sig handla om att gråta. En lättnadsgråt och att andas ut i hela systemet. Men kanske det viktigaste av allt, HUR gick det egentligen till när ett par lysrör satte stop för en potentiell sexig stämning? Det och extra allt i veckans avsnitt av Filtrerat.Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.Filtrerat: Att dejta vuxenvänner

I veckans avsnitt av Filtrerat bjuds det minst sagt på HÖGT och lågt. Elin inleder med en fråga som får Sofia att kliva RAKT ner i terapisoffan. Elin däremot är lagd åt det lite mer stängda och hmm vi kan kalla det praktiska hållet dagen till ära… 


Vad gör man när man känner sig ensam och övergiven av sina vänner? Vad har smörgåsbord att göra med Sofias tidigare singelliv. Och hur dejtar man egentligen vuxen-vänner? Det och mycket mer i veckans Filtrerat. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.Filtrerat: Att investera i sina förutsättningar

Söndag betyder nytt avsnitt av våran podcast Filtrerat – eller söndagskompisen som den är ämnad att vara! Den här veckan berättar jag om ett bryt, Sjödén konstaterar känslan vi alla bär på när vårljuset träffar oss och vi djupdyker i veckans ämne: Investera i dina förutsättningar! Också att folk utgår från att vi är ett kärlekspar, att låt något växa där man är och att fråga sig själv hur man vill känna sig. Det och mycket mer i veckans avsnitt av lill-podden Filtrerat!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.Filtrerat: Framgångsrik och misslyckad

Söndag, hej halloj och välkomna till ett nytt avsnitt av våran lill-podd Filtrerat! Jag blir varm om kinderna över att prata om min killes offentliga kärleksförklaring, Sjödén delar ut kängor till människors beteenden och vi djupdyker i om alla är så lyckade och framgångsrika som det verkar. Jag berättar om en incident på vinlanseringen och det avrundas med olämpliga skämt. Nu åker vi!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.Filtrerat: Hemligheter

Söndag betyder ett rykande färskt avsnitt av min och Sjödéns lill-podd Filtrerat! Vi djupdyker i veckans ämne som är hemligheter och kopplar det till både integritet, skitsnack och förtroende. Vi pratar mens – jag beklagar mig över hur min är sen och hur har vi egentligen gått med på att den styr våra liv på detta sätt. Jag nyanserar vårens makt över mig och Sjödén formulerar relationen till sig själv. Högt och lågt som alltid! Hoppas ni vill lyssna!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.Filtrerat: Min vän mår riktigt, riktigt dåligt!

Veckans avsnitt av Filtrerat är det minst filtrerade hittills – tack vare Sofias filterlösa dagsform dagen till ära. Inte mycket blir rätt och hon tar oss med på hela känsloregistret. Elin lyfter det viktigaste vi har: sömnen. Och gråter sedan en skvätt hon med. 


Hur tar man hand om en vän som mår riktigt dåligt? Vad är skillnaden på att stötta och rädda och varför är det så viktigt att skilja dem åt?


Det och mycket mer i veckans avsnitt av Filtrerat!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.Filtrerat: Möta sina känslor

Välkomna till premiäravsnittet av Filtrerat! Vi djupdyker i veckans ämne: Att möta sina känslor och Sofia berättar hur hon själv utmanats emotionellt den senaste veckan och hur hennes sätt att hantera känslor nu på riktigt förändrat livet. Elin presenterar ett nytt favoritsegment med “Veckans glada nyheter” med STARKT tema och hela avsnittet genomsyras av högt och lågt, glitterbralla och diverse långa färdmedel.


Lyssna gärna!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.Filtrerat: När lämnar man en relation?

I veckans avsnitt av Filtrerat går vi direkt in på djupet och veckans fråga som är ”Hur vet man när det är dags att lämna en relation?”. Sofia berättar om hur hon själv resonerade i sin skilsmässa och hur hon nu ser på bröllopet. Elin berättar om hur hon och ett ex vågade släppa varandra fria trots att de var 98% bra. 


Är en avslutad relation ett misslyckande och hur vet man när det är dags att lämna? Det och mer i veckans lill-podd Filtrerat!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.Filtrerat: Varför begränsar vi oss i livet?

I veckans avsnitt av lill-podden Filtrerat bjuder vi in till att låta det vara som det ÄR. Sjödén säger ifrån och mjuknar upp. Sofia pratar om att gå emot sitt system och samtalet djupdyker i veckans ämne som är ”begränsa sig i livet”. Enligt en helt informell undersökning på Sofias instagram så upplever 90% att de känner sig begränsade i livet på något sätt – varför gör vi såhär mot oss själva?


Lyssna på veckans avsnitt av Filtrerat här och nu!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.Filtrerat: Värdesätt återhämtning

I veckans avsnitt av Filtrerat sörjs det faktum att Elin numera behöver åldersanpassa sina inköp och glädjs åt hennes bästa lifehack – Sofia har bara lågt, lågt och lågt att bjuda på. De djupdyker i ämnet återhämtning och det blir lite av ett brandtal där ingen behöver tvivla på budskapet. Hur gör man när det är för mycket av allt? Vad har en ex-utbränd militär med det hela att göra? 


Det och mycket mer i veckans avsnitt av Filtrerat!
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.Teaser Ofiltrerat 2.0

Nylansering! Välkommen till Ofiltrerat 2.0, vilket innebär ny poddbild, nytt hem i form av Aller Media och Femina och nya spännande gäster varje vecka! Du som lyssnare kommer att känna igen dig och förhoppningsvis fortsätta uppskatta det vi gör. Tack för att du lyssnar! Ser fram emot många avsnitt tillsammans framöver.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.Trailer – Inte din morsa

Ann Söderlund och Sanna Lundell är parhästarna bakom befriande roliga och smarta podden Inte din morsa. Med sina totalt 9 barn och lass med djur pratar de om allt mellan föräldraskap, relationer och världspolitik. Skratt utlovas!

En podd från Aller media.Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.