Get Podcast

Skalla dagen med Mia Skäringer

Mia Skäringer är äntligen tillbaka med sin nya podd “Skalla dagen”. Premiär 18 oktober hos PodMe! Vi får följa med Mia när hon åker Sverige runt i sin husbil och träffar intressanta personer. Några av dom som Mia träffar är Edvin Törnblom, Nina Persson, Fredrik Wikingsson, Johanna Nordström och många fler!

En hälsning från Mia Skäringer

Hoppas du gillar det första avsnittet från Skalla dagen! Fler avsnitt med gäster som Johanna Nordström, Fredrik Wikingsson och Henrik Dorsin finns hos PodMe redan nu.

Ladda ner PodMe-appen för att börja lyssna redan nu. Första 14 dagarna är gratis.
https://podme.com/se/skalla-dagen-med-mia-skaringerNy podd med Mia Skäringer! Premiär 18 oktober hos PodMe

Mia Skäringer är äntligen tillbaka med sin nya podd “Skalla dagen”. Vi får följa med Mia när hon åker Sverige runt i sin husbil och träffar intressanta personer. Några av dom som Mia träffar är Edvin Törnblom, Nina Persson, Fredrik Wikingsson, Johanna Nordström och många fler!

Hör alla avsnitt av Skalla Dagen exklusivt hos PodMe! 

https://podme.com/se/skalla-dagen-med-mia-skaringer

Ladda ner PodMe-appen i Appstore eller Google Play. Första 14 dagarna är gratis.Ägglossningsglasögon och meditation

Trion betar av möte med Bosse Lama, en naken Erik Berg, sovbastu och det oändligt sorgliga i att förlora en mamma. Klas kanske är en sådan jäkel på att meditera att han borde starta ett eget retreatcenter, Carina har sina ägglossningsglasögon redo och när hon har på sig dom osar hon sex. Är du dessutom sugen på att skaffa analog almanacka med oläsliga hieroglyfer lär vi dig allt om det. Hurra nu skallar vi dagen tillsammans med Carina Berg och Klas Eriksson!

GRATISAVSNITT FRÅN PODME Lyssna på fler avsnitt i PodMe-appen. Första 14 dagarna är gratis.