Get Podcast

Jessica & Hanna – Å andra sidan

Att livet i allmänhet och turnélivet i synnerhet har sina utmaningar, det vet bästistarna Hanna Hedlund och Jessica Wahlgren. I den här podden pratar de – på djupet – om yta och allvar, smink, reltaioner och livet. Häng med på turné!

1. ”Jag kan ta över ditt frikort nu”

Premiären av Jessica och Hannas podcast “Å andra sidan” är här! I det första avsnittet pratas det om auditions som man kanske inte riktigt är van vid, om att äntligen få åka på turné igen och hur konstigt det är att ha ett svenskt frikort.

Ställ en fråga eller önska ett ämne på aandrasidan.se10. Julavsnittet

Hanna ger Jessica en julklapp. En julklapp som kanske kan hjälpa Jessica att minnas vad hon ska köpa för present till Magnus. Det har hon nämligen glömt. Det enda hon minns är att det skulle vara den perfekta julklappen.100. Kontrollbehov eller kvalitetssäkring?

Att vända sina negativa tankar till positiva, Hannas befriande möte med banken, ekonomi och sparande! Producent: Jakob Almgren101. ”jag kände mig så ensam”11. ”Sluta kontrollera rädslan för besvikelse”

Doppardagen är förbi och Jessica och Hanna pratar om helgens firande med både bonusfamiljen och nära vänner. De svarar även på ett brev från en lyssnare ang alkohol. 
Sen summeras 2021, hur blev livet egentligen det här året och vad har de lärt sig?
12. “Din gamla marodör”

Ett samtal tidigt tidigt på morgonen den 2 januari. Om Jessicas FOMO, knäppa gamla uttryck, inspirerande nyårslöften, värsta nyårsminnena och lite till!13. ”Tejp och bondagekurs”14. ’’Btw, det var jag som var naken!’’

Jessica och Hanna är less på det mesta men tillåter sig ändå att skratta loss lite mitt i allt. Hanna berättar om när hon näckade för Ebbot Lundberg på en strand i Varberg, och Jessica läser upp ett mejl om att inte bli tagen på allvar av vården. 15. “Jag är tjejen som blir rädd när det kommer en gaffel”

Hanna fyller år under inspelningen vilket färgar av sig på ett härligt sätt på veckans avsnitt! Sedan gästar entreprenören inom hälsa, yoga och träning Monica Björn (som också kallar sig “klimakterieaktivist”!) och reder ut begreppen om östrogen, progesteron, gestagen och allt annat som alla borde veta om förklimakteriet.16. “Jag har alltid varit rädd att vara till besvär”

Vänner! Självförtroende! Pepp! Jessica! Hanna! Och plötsligt ringer telefonen…17. “Hitta sig själv i skilsmässobassängen”

Om att komma tillbaka till sig själv efter separationer, om vägen tillbaka från botten, och om middagar, massor av middagar…18. ”Jag blir en riktigt oskön tjej”

Ett avsnitt fyllt av dramatik; har Jessica eventuellt gjort sig skyldig till smitning? Varför bröt plötsligt alla ihop på en parkeringsplats utom Hanna? Dessutom: vin! Skallskador! Och så en liten dos östrogen.19. “Jag kan ha kissat på mig”

Oj oj oj, var ska vi börja? Kanske med hemligheten som Jessica burit sedan tolv års ålder, men som hon nu för första gången delar? Eller med Hannas spirande kleptomani? Eller när Hanna vid flera tillfällen orsakat smärre blodbad? En sak vet vi i varje fall: att avsnittet slutar efter att Hanna och Jessica satt sin personliga integritet på hårda prov.2. ”Jag är inte alltid en trevlig tjej”

Jessica och Hanna är fortsatt på turné och känner sig lite slitna. Hanna har kommit på några nya ord och Jessica funderar på om hon kanske är i klimakteriet. Dessutom mycket PMDS och pruttar.20. F&S

Vad vill Hanna helst av allt jobba med, varför slutade Jessica att dansa och varför ringde Hanna Tommy Körberg från scen i mello? Det och mycket mer får ni veta om ni lyssna på detta lilla avsnitt!21. Pernilla Wahlgren hälsar på!

Hur hanterar man livet när det är stressiga tider – både privat och i omvärlden? Hanna har varit på Club After Dark och älskat det! Sen tittar även Pernilla Wahlgren in i podden när tjejerna träffade henne på Lorensbergsteatern! Hur kände Pernilla vid deras första möten? Det får du höra i veckans avsnitt!22. De snälla och goda tankarna

Om att inte aldrig ställa in en show och Hannas hemliga möten. Det blir även snack kring två tv-serier de sett som på ett feel good-sätt porträtterar varannan vecka-livet! Avslutningsvis blir det ett överraskningsuppträdande som skedde i helgen!23. Micke Gunnarsson gästar!

Föreläsaren och författaren Micke Gunnarsson gästar dagens avsnitt och det blir ett extra långt samtal om föräldraskap, skolan och även döden. Micke ger sina tankar på hur man hanterar relationer och uppbrott.24. På turné med Malena Laszlo!

Vad hände när Malena blev coronakarantänad i fem månader på Mallorca? Ett avsnitt fullt av kreativt flöde och tankar kring hur man skapar. Om att längta hem när man blir äldre! Jessica har spelat paddel – med framgång och Hanna har gästat gammelradio och minns tillbaka i karriären!25. ”Jag vet var alla mina barn blev till”

Hanna har i veckan provfilmat för en film och de tänker tillbaka på tidigare gånger de castat för olika uppdrag! Jessica läser upp en text från Micke Gunnarsson och ett samtal om att göra sig själv till offer drar igång! Lets Dance-minnen! Sven Melander! Bucket lists!26. Skriv ett brev till dig själv

Efter ett hetsigt dygn har Jessica landat i Spanien, men tröttheten ligger som ett lock över henne. Hur mår tjejerna utan sömn? 

Jessica har även träffat Dan Eliasson och blev golvad! Det diskuteras även om känslorna att läsa något högt och om hur orden då blir starkare. Hanna varit på en ”glow-bar” och ska ha staycation i Stockholm! Sinnesrobönen!27. Hanna har varit norrut och Jessica i solen

Hanna är hemma från fjällen och Jessica har ätit paäjja, paagäga.. paella, eller vad det nu heter i Spanien. Varför stör man sig på folk som vet vad saker heter men ändå säger fel? Eller göra man det? Det och mycket mer i veckans avsnitt!28. Änglakyssar!

Hanna tar upp utmaningen i att försöka att inte fly ”bluesen” som uppstår när det inte är barnvecka, om orber, samt uppläsning av både fina och rörande meddelanden från lyssnare.

Det och mycket mer i veckans avsnitt!29. ”Du ska väl inte behöva ha några begränsningar för att du har fött barn?”

I veckans avsnitt samtalas det om förlossningsskador, vilket leder till att både Jessica och Hanna delar med sig av sina respektive förlossningshistorier och bestående men.

Om balansgången i att inte vara för på som förälder.. men att det trots allt kan vara helt OK!3. ”Jag brukar alltid säga att min PMS kommer med löningen”

Jessica och Hanna ringer hormonterapeuten Sanne Lundblad som har hjälpt Jessica genom hennes värsta pms-perioder. Genom att lära känna sin kropp och leva rätt kan man hjälpa hormonerna rätt så mycket på på traven – både under hela cykeln och i klimakteriet. 30. Y viva España!

I veckans avsnitt tar vi oss hela vägen från ett oväntat, fint och inspirerande möte på flyget till platsen där Pernilla Wahlgren gifte sig 1993.. eller hur var det nu med det där?

God lyssning!31. ”Live a little, lilla fegis!”

Denna veckas avsnitt inleds med (OBS! Otroligt barnförbjudet!) Ola Forssmeds fräckaste fräckis… och i vanlig ordning är det full fart, från Spanien till den avslutande showen i Uddevalla!

Hanna och Jessica ger oss en recap på resan till Marbella som innehöll irriterande Padel-tränare, underbara middagar samt en eventuell polisjakt!32. Fragment av möhippan!

Vilken härlig dag! Precis som avsnittet heter, här kommer fragment av Jessicas möhippa!33. Live från ett dressing room i Marbella

I veckans avsnitt berättar Jessica om den där blöta och ”olagliga” kvällen i Cannes. 

Vi får höra allt om Femme Open och Hanna delar med sig av hur smärtsamt det är att förlora ett husdjur. Hur ska man egentligen hantera sorgen, finns det några rätt eller fel?34. ”Vad i h*lvete har hänt här?!”

Det otroligt höga tempot och alla åtaganden inför den stundade sommaren. 

Jessica och Hanna pratar om 10 anledningar att inte bjuda hem folk (och 10 sätt att göra det ändå), stress, rädslor och självförtroende. Hannas tre bästa egenskaper och mycket annat!35. ”Vad är det för extravaganta fester man har fått vara på?”

En fullsmockad festvecka är över – Det har varit både 101-årsfest och Berghain-tema.

Mycket skall hinnas med såhär i avslutningstider innan Jessicas stundande bröllop!
36. Bröllopsyra!

Allt om bröllopet! (Och lite till)37. ”Are you finished? No I’m Swedish!”

Denna veckan fortsätter bröllopsbonanzan! Vi får höra låtarna från bröllopet i sin helhet, samt annat godis från bröllopsfesten! Jessica har varit på en magisk bröllopsresa och Hanna befinner sig på välbehövlig semester.

God lyssning!

Ställ en fråga eller önska ett ämne på aandrasidan.se38. ”Det är en mamma som ligger där ute och blöder!”

Basket, blod, örnar, duvor, sömnbrist och padelsemestrar.

God lyssning!

Ställ en fråga eller önska ett ämne på aandrasidan.se39. “Tycker inte hon är det minsta vacker”

I veckans avsnitt blir det Mamma mia!, hatkommentarer, uttal, rap och lyssnarfrågor.

Ställ en fråga eller önska ett ämne på aandrasidan.se4. ”Min frihet blev ångest och panik”

Det har vart höstlov och Jessica och Hanna har kunnat släppa sitt intensiva turnerande litegrann. En hemlig gäst hoppar in i podden och bjuder på en barnförbjuden vits. Dessutom katastroftankar, en incident på padelbanan och mycket mycket mer!40. ”Vi är snart 50 bast och vi har kuddkrig!”

Veckans avsnitt spelas in i Gotland..? På Gotland!

Jessica och Hanna går igenom problemen vissa kan ha med att ta emot hjälp, Kärlekens fem språk, barn som blir äldre och mycket mer!

Och Jessica undrar: kvinnor som klankar ner på varandra – var finns systerskapet?

Ställ en fråga eller önska ett ämne på aandrasidan.se41. ”Lämna aldrig någon ensam, som ber om att få bli lämnad ensam”

Veckorna smälter ihop såhär i semester-moden och det är en härlig känsla!

I veckans avsnitt får vi den utlovade recensionen av Romateaterns ”Två herrars tjänare”, staycation på hemmaplan, Jessica pratar om sin PMDS och tar upp både det fina och det jobbiga i att dela med sig i sociala medier.

Ställ en fråga eller önska ett ämne på aandrasidan.se42. Vad betyder ”sus”?

Medan Jessica hoppar runt mellan drömlika Mamma Mia-öar fortsätter Hanna att njuta av sommaren på hemmaplan.

Frågelådan är framme och den ger oss ett intressant samtal om barn och separationer, med goda tips och råd.

Trevlig lyssning!

Ställ en fråga eller önska ett ämne på aandrasidan.se
43. “Du borde skämmas!”

I veckans avsnitt diskuterar Jessica och Hanna fysisk våld mot barn, vilka egenskaper en bra vän ska ha och hur Hanna hanterade sorgen efter hennes pappa gick bort.

Ställ en fråga eller önska ett ämne på aandrasidan.se44. ”Hur man dödar en geting med arslet”

I veckans avsnitt snackas det om alsång på skansen (och andra platser), Jessica berättar om hur hon tog livet av en geting och Hanna delar med sig av visdomar från det fantastiska instagram kontot @orkidebarnsverige.

Ställ en fråga eller önska ett ämne på aandrasidan.se45. Damma

I veckans avsnitt försöker Hanna och Jessica lösa gåtan som är barnens språk! Det snackas även om Hannas debut i Parlamentet och status på Jessicas skinkor.

Ställ en fråga eller önska ett ämne på aandrasidan.se46. Approved

Ställ en fråga eller önska ett ämne på aandrasidan.se47. Bortplockad från kylskåpet

Hanna är krasslig men glad efter några roliga dagar, Jessica har varit i New York och köpt trasiga jeans och en mycket ful tröja. Det blir snack om stand up, barn som håller på att bli vuxna, att få en magnet över ansiktet på kortet på kylskåpet och mycket mer! Ställ en fråga eller önska ett ämne på aandrasidan.se48. Blixtar och eldbollar

I veckans avsnitt samtalar Jessica och Hanna om blixtar, valet, varför golfare lever längre och hur man svarar i telefon beroende på vem det är som ringer.

Ställ en fråga eller önska ett ämne på aandrasidan.se

Producent: Jakob Almgren49. Frisyrer och liftare

Hanna och Jessica berättar om hur det var att gå på stand up, att dom har blivit informerade om deras ålderskris, frisyrer dom hade back in the days och att Jessica har börjat plocka upp liftare

Ställ en fråga eller önska ett ämne på aandrasidan.se

Producent: Jakob Almgren5. “Vad är det här?! Är det min nuckhoppa?”

Om när Hanna blev toksågad i uppkörningen, om skilsmässofester och möhippor. Och så blir det både husmorstips och vits!50. Mahsa Amini

Hanna och Jessica pratar om Barncancergalan, kvinnor i Iran och att ha HSP och samtidigt som man är gravid!

Ställ en fråga eller önska ett ämne på aandrasidan.se

Producent: Jakob Almgren51. En älskarinna i bilen

Hanna är just nu ute på turné och Jessica ligger hemma och kollar på bachelor. De pratar om turnébussen som gick sönder, kön och sexualitet och hur viktigt det är att göra mammografi.

Ställ en fråga eller önska ett ämne på aandrasidan.se

Producent: Jakob Almgren52. Att leva i fel kropp

Jessica har varit på bio, men blev tvungen att byta film? Hanna har precis kommit hem från en turnéhelg och hittat en jättebra serie! Dom läser också upp en lyssnar”fråga” från en Mamma vars barn lever med könsdysfori

Ställ en fråga eller önska ett ämne på aandrasidan.se

Producent: Jakob Almgren53. Löspenis

Hanna har varit i Norge och haft två föreställningar och Jessica har varit på handledarkurs med sin dotter. Dom pratar om att Hanna var hemma hos Petter Stordalen och åt brunch, att ge sitt barn frihet under ansvar och de gör även en HSP quiz!

Ställ en fråga eller önska ett ämne på aandrasidan.se

Producent: Jakob Almgren54. Medberoende

Allt om medberoende med skådespelerskan Kajsa Ernst!

Ställ en fråga eller önska ett ämne på aandrasidan.se

Producent: Jakob Almgren55. Anden i glaset

Jessica är på semester i Spanien och Hanna äter middag med några vänner. Dom snackar om spökhistorier, anden i glaset och skilsmässo-hippa 

Ställ en fråga eller önska ett ämne på aandrasidan.se56. Hanna The Hurricane

I veckans avsnitt pratar Hanna och Jessica om historier från deras barndom, höstlovet och deras förlossningar

Ställ en fråga eller önska ett ämne på aandrasidan.se

Producent: Jakob Almgren57. HSP med Åsa Vikman

I veckans avsnitt gästar HSP mentorn Åsa Vikman podden! Hon svarar på frågor som, vad är den vanligaste missuppfattningen om HSP? Kan HSP vara ett verktyg i arbetslivet? Och finns det kopplingar mellan HSP och en otrygg barndom?

instagram.com/orkidebarnsverige

orkidebarnsverige.se

Ställ en fråga eller önska ett ämne på aandrasidan.se

Producent: Jakob Almgren58. Man som kan skotta sökes

I veckans avsnitt pratar Hanna och Jessica om Medberoende, att älta saker och HSP med mera

Ställ en fråga eller önska ett ämne på aandrasidan.se

Producent: Jakob Almgren59. Celebrity Sightseeing

I veckans avsnitt pratar Hanna och Jessica om att Hanna ska vara med på diggiloos sommarturné, Jessicas ångest-dag och celebrity sightseeing

Ställ en fråga eller önska ett ämne på aandrasidan.se6. ”Ibland vet inte människor om att vi håller på att gå sönder”

Hanna har (bildligt talat) blivit räddad från en outhärdlig bergsbestigning och Jessica har förgäves försökt få bukt med sina hälsoproblem. 60. Soulmate

I veckans avsnitt pratar Hanna och Jessica om soulmates, Jessicas hund och medium

Ställ en fråga eller önska ett ämne på aandrasidan.se61. Porr och jul

I veckans avsnitt pratar Hanna och Jessica om porr, luciatåg och pepparkakshus

Ställ en fråga eller önska ett ämne på aandrasidan.se

Producent: Jakob Almgren62. Jag och man

I veckans avsnitt pratar Hanna och Jessica om att dom höll tal på Pernilla Wahlgrens födelsedagsfest, självkänsla och att säga “jag” istället för “man”.

Ställ en fråga eller önska ett ämne på aandrasidan.se

Producent: Jakob Almgren63. Julfirande med frånskilda föräldrar

Julen är förbi och nu står nyårsafton framför oss, Jessica berättar om hennes resa till Australien och Hanna berättar om hennes julfirande.

Ställ en fråga eller önska ett ämne på aandrasidan.se

Producent: Jakob Almgren64. Jag är bara obekväm

Jessica är kvar i Australien och nu har även Hanna dragit utomlands. I veckans avsnitt blir det Hannas nyårsframträdande, Jessicas nya kompis och nyårslöften.

Ställ en fråga eller önska ett ämne på aandrasidan.se

Producent: Jakob Almgren65. Klä på er!

I veckans avsnitt pratar Jessica och Hanna om nakenhet på semestern, vart man har telefonen när man är ute och powerwalkar och fisar av olika slag

Ställ en fråga eller önska ett ämne på aandrasidan.se

Producent: Jakob Almgren66. TMI

I veckans avsnitt pratar Jessica och Hanna om födelsedagar, Hotell Romantik, meningen med livet och tatueringar.

Ställ en fråga eller önska ett ämne på aandrasidan.se

Producent: Jakob Almgren67. Du har fått mig att bli en kroppshatare

I veckans avsnitt pratar Jessica och Hanna om kopplingen mellan att vara sjuk och att bli gammal, Jessicas konversationer på instagram och olika fågelsorter.

Ställ en fråga eller önska ett ämne på aandrasidan.se

Producent: Jakob Almgren68. Cut the Case!

I veckans avsnitt pratar Jessica och Hanna om Pernilla Wahlgrens nya hus, att ens barn inte vill att man ska träffa en ny man och om när Hanna och hennes syster kom på sina föräldrar ha sex

Ställ en fråga eller önska ett ämne på aandrasidan.se

Producent: Jakob Almgren69. Jag vill ha en Volvo

I veckans avsnitt pratar Jessica och Hanna om Jessicas nya uppdrag, Hannas bidrag till melodifestivalen och Jessicas gong yoga

Ställ en fråga eller önska ett ämne på aandrasidan.se

Producent: Jakob Almgren7. “Hitta klitoris och onanera på!”

Varför har Hanna hamnat i polisförhör? Och vilket mamma-dilemma har Jessica råkat ut för? Ett fnissigt avsnitt med många sanningar och oanade konsekvenser.70. W.A.I.T

I veckans avsnitt: Att bli bra på att ha tråkigt, sömnproblem och medium

Ställ en fråga eller önska ett ämne på aandrasidan.se

Producent: Jakob Almgren71. Flum

Healing, barndom, tystnad, mala-halsband72. Kallt krig med flygvärdinnan

Resor, att tränga sig i köer, sjukdom och nakenhet

Ställ en fråga eller önska ett ämne på aandrasidan.se

Producent: Jakob Almgren73. Lämna din comfort zone!

I veckans avsnitt blir det klimakteriet, jazz, Star Wars, NBA och Hockey.

Ställ en fråga eller önska ett ämne på aandrasidan.se

Producent: Jakob Almgren74. Hanna har tatuerat sig!

I veckans avsnitt: Hanna fortsätter hasta sig igenom , Heter det “En Lisa för själen”, Hannas kväll på dansgolvet och Jessicas “utbrott”.

Producent: Jakob Almgren75. “Packa en väska och ta med ditt pass!”

I veckans avsnitt berättar Jessica om möhippan som hon varit med och planerat och Hanna berättar om när hon sjöng med “kärlekskören”. Det blir även stämsång, “brudmördaren” och att kunna lämna festen tidigt utan att det känns som att man förstör den.

Producent: Jakob Almgren76. ”Klipp tånaglarna. Punkt.”

I veckans avsnitt:

Östrogenplåsterbrist, tånaglar, tonårshormoner, sexförväntningar samt tankar om att gå i terapi när man är på en bra plats i livet.

God lyssning!
77. Det stora TV-avsnittet!

I veckans avsnitt:

Lasse Kronér, The Island, tarmsköljningar, Robinson, de osynliga kärleksgenerationerna i Hotell Romantik och Min Mamma, Din pappa.. efter en stunds samtalande om Jessicas nattliga TV-vanor så glider samtalet över i tankar kring barn och deras känslor kring sina föräldrars separationer. Egna erfarenheter och frågor som:

”Projicerar vi vårt egna dåliga samvete på barnen?”78. Psykningar & påsktraditioner

Medan Jessica spenderar påsken i Marbella passar Hanna på att njuta av en semester på Österlen. Veckans ämnen rör bl.a Padel-psykningar, PMS, påsktraditioner, bevarade familjerelationer efter separation och mycket mer!
79. Hela känslospektrat

Överkänslighet, skuldkänslor, totalutbrott och rätten till sina känslor. Jessica funderar på att göra en ADHD-utredning och Hanna pratar om uppenbara fel i hjälpen kring diagnosen. Det och mycket annat i veckans avsnitt. God lyssning!
8. “Hjälp mig att älska mig själv”

Hanna har varit ute i svängen och Jessicas hälsoresa fortsätter. I övrigt relationer, kärlek, svek och strategier för att gå vidare.80. Redo nu!

Denna vecka befinner sig Hanna på Rhodos med hela Diggiloo-gänget och repar inför sommarens turné.

Hannas nya låt ”Redo nu” är ute och hon går igenom låtens resa från ax till limpa.

Jessica tar upp ämnet: ”Folk som kommenterar andras kroppar”, och båda konstaterar kort och gott att det är dags att sluta med det nu, komplimang eller ej.


Sist men inte minst: luktar pruttar på flygplan?81. Rhodos och roulette

Valborg, adhd kopplat till PMSen, Jessicas Finlandskryssning och Hannas Rhodos resa.

Producent: Jakob Almgren82. Adhd experten Lotta Borg Skoglund

I veckans avsnitt gästas podden av forskaren, föreläsaren och författaren Lotta Borg Skoglund som är expert på adhd kopplat till kvinnor. 

Producent: Jakob Almgren83. Orgasmskola

Jessicas orgasmskola, Hannas idéer för Jessicas möhippa, Jessicas Beyoncé upplevelse och Hannas nya pool.

Producent: Jakob Almgren84. “Ett fett psykologkonto”

Jessicas party, Hannas Englands resa, healing, hypnos och att hitta hem till sig själv.

Producent: Jakob Almgren85. Padel i Marbella

Femme Open, fångarna på fortet och bra och dåliga förlorare.

Producent: Jakob Almgren86. “Jag får avsmak”

Hannas uppträdande på skansen, shoppa kläder, bedrägeri och gift vid första ögonkastet.

Producent: Jakob Almgren87. Relations-special

Producent: Jakob Almgren88. “Mamma kan du…”

Studentfirande, att inte göra allt åt sina barn och folk som kallar allt för en “klassiker”

Producent: Jakob Almgren89. Live a little!9. “Ingen k*k är lika hård som livet”

Jessica har varit på en drömhelg i Paris och Hanna har frossat i skidåkning. Det handlar om ens rätt till sin ilska, att inte dumpa över känslor och skuld på andra och om nyponpulver som mirakelkur. MED MERA!

https://bit.ly/åandrasidan-RevolutionRace
Koden JESSICAHANNA15 ger 15% rabatt på Revolution Race 90. Premiärnerver

Diggiloo premiär, att inte vilja lägga sig i uppfostran av sin partners barn och att säga vad man verkligen känner
Producent: Jakob Almgren91. Uttryck dina behov

Att uttrycka sina behov på rätt sätt, Jessicas totala förvirring och Störst av allt.92. Kräftskiva för en

Före och efter Allsång på skansen, gaslighting och att helst vilja äta kräftor själv

Producent: Jakob Almgren93. Återhämtning och självförtroende94. Vems trauma är värst?

Vems trauma är värst? Och spelar det någon roll?95. Blixtar och dunder

Hans, inställd konsert och är erfarenhet eller utbildning bäst?
Producent: Jakob Almgren96. Kattlängtan

Hannas strömlösa sångnummer, kattlängtan, fler barn eller inte?97. People-pleasing och instagram-reklam

Sista allsången på skansen, people-pleasers och reklam på instagram
Producent: Jakob Almgren98. Pension och New York

Hanna har tappat rösten igen (pga ledigt?) och Jessica har tagit sig över Atlanten till New York med Magnus.
Producent: Jakob Almgren99. Sluta bonda genom skitsnack!

Helgens festligheter, “älskar, älskar inte” och att bonda genom skitsnack! Producent: Jakob AlmgrenPremiär den 20 oktober!